TOP 5 WEDNESDAY #15 - KEDVENC FÉRFI/FÉRFI PÁROS

 

Első februári Top 5 Szerda! :)
Kikerült az a négy téma, ami köré fognak épülni ebben a hónapban a szerdák, a fogadtatás pedig elég vegyes volt. Bevallom, hogy nekem is kihívást jelentenek (bár a 21-i nem, mert szinte csak romantikus könyveket olvasok, ott inkább az öt kiválasztása lesz nehéz), és egy kis változatás nélkül nem is igen lenne meg az ötös lista. Úgyhogy igen, ez a hónap tele lesz csalásokkal. Lázadunk a rendszer ellen! :D
Na, de akkor, hogy mik is lettek a témák? Mutatom is:

February 7th: Favorite M/M Couples / Február 7.: Kedvenc férfi/férfi páros
--Who are your favorite dudes loving other dudes? (Note: this isn't specifically cis gay couples, but also applies to couples that include bi men, trans men, pan men, ace men, etc.) / Ki a kedvenc srác szeret srácot párosod? (Jegyzet: nem feltétlenül csak meleg párokra kell gondolni, hanem elfogathatók az olyan párok, amiben szerepel biszexuális férfi, transzszexuális férfi, pánszexuáls férfi, aszexuális férfi, stb.)

February 14th: Favorite F/F Couples / Február 14.: Kedvenc női/női páros
– Who are your favorite ladies loving other ladies? (Note: this isn't specifically cis lesbian couples, but also applies to couples that include bi women, trans women, pan women, ace women, etc.) / Ki a kedvenc csaj szeret csajt párosod? (Jegyzet: nem feltétlenül csak leszbikus párokra kell gondolni, hanem elfogathatók az olyan párok, amiben szerepel biszexuális nő, transzszexuális nő, pánszexuáls nő, aszexuális nő, stb.)

February 21st: Favorite Romance Novels / Február 21.: Kedvenc romantikus könyvek
– Romance as a genre is very under-appreciated in lots of circles. So recommend your favorite romance books. These are books where romance is the main genre, not a secondary one. / A romantikus, mint zsáner nagyon alulértékelt sok közösségben. Szóval ajánld a kedvenc romantikus könyveidet. Olyan könyvek legyenek, amiknél a fő jellemző a romantikus, ne csak másodlagosként szerepeljen.

February 28th: Favorite Urban Fantasy Books *Book Babble Crossover Topic* / Február 28.: Kedvenc urban fantasy könyvek (egy kicsit crossover téma)
– Urban Fantasy tends to feature a heavy romance element, so I figured it fit in this month. / Az urban fantasyből a romantikus elemeket kiemelve, úgy gondoltam, illik ebbe a hónapba.
(A fordítás a Luthien könyvvilága bloggere készítette el.)

És akkor most kezdjük is az elsővel.
Tudni kell rólam, hogy még nem olvastam LMBT könyveket, volt már amelyik felkeltette a figyelmemet, de valahogy sosem jutottam el addig, hogy el is olvassam őket. Szóval ezt most egy kicsit kikerülve inkább szoros barátságokról fogok írni, ami két (vagy több) fiú között alakult ki.

#5 Noah & Isaiah – Katie McGarry: Pushing the Limits - Feszülő húr
Noah és Isaiah barátsága különleges. Nem éppen egyszerű helyzetekbe kerültek, de ilyen esetekben mindig számíthattak egymásra. Remek emberek, remek barátok.

#4 Dorian & Chaol – Sarah J. Maas: Throne of Glass - Üvegtrón
Az első könyvtől kezdve nagyon megkedveltem kettejüket, a közöttük lévő barátság pedig csodálatos. Mindketten külön-külön is nagyszerűek, de ketten együtt még jobbak. Annyi minden van már mögöttük, és olyan jó volt arról olvasni, hogy törődnek a másikkal.

#3 Garrett & Logan & Dean & Tucker – Elle Kennedy: Off-Campus
Bromance négyszög a láthatáron! Elle Kennedy Off-Campus sorozata nálam hatalmas kedvenc, és nem is véletlenül. Ez a négy pasi egyszerűen hihetetlen, mindegyikőjük hamar bárki kedvencévé válhat, azonban együtt egy még jobb csapatot alkotnak. Egy kedvencet nem is tudnék közülük választani, így együtt a legjobbak.

#2 Romeo & Braeden – Cambria Hebert: Hashtag
Romeo és Braeden barátsága is mélyebbre nyúlik, testvérként tekintenek a másikra. Az ő „párosukat” egyszerűen nem lehetett nem szeretni. Nehéz, rettentően nehéz dolgokon kellett keresztül menniük, de mindig segítettek egymásnak, sohasem hagyták cserben a másikat. 

#1 Rhysand & Cassian & Azriel – Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses - Tüskék és rózsák udvara
Szerintem itt nem kell különösebben magyarázkodnom. ♥♥♥ Legjobb. ♥ #squadgoals

PS.: Miután kitaláltam a változtatást, és jól végiggondoltam, szinte nem is tudtam leállni vele, és még hosszabb listát is össze tudtam volna állítani. Majd sort kerítek erre is hamarosan. ;)

Nektek kik a kedvenceitek?

Nézzetek be a többi bloggerhez is, mindig kreatív és szórakoztató bejegyzéseket készítenek, érdemes végigböngészni, a bejegyzéseket EBBEN a molyos zónában gyűjtjük. :)

/Képek forrása: Pinterest/

Megjegyzések