HETI MINIMAGAZIN #19

 
 
Könyves hírekben gazdag hetet tudhatunk magunk mögött. Rengeteg regény megjelenésével kapcsolatban kaptunk információkat, sok borítóleleplezésre került sor, a Book a Sloth Club csapata is csupa jó hírt osztott meg a napokban és még sorolhatnám. Mindenről bővebben olvashattok a minimagazin 19. számában! :)
Jó böngészést és kellemes hetet kívánok nektek! :)
 
A HÉT LEGOLVASOTTABBJAI
1. Dan Brown: Origin – Eredet
2. Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
3. Leiner Laura: Ég veled
4. Böszörményi Gyula: Nász és téboly
5. Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma
6. Colleen Hoover: It Ends With Us – Velünk véget ér
7. Erin Watt: Paper Princess – Papír hercegnő
8. André Aciman: Call Me by Your Name – Szólíts a neveden
9. Penelope Ward: Jake Undone – Jake megadja magát
10. Aurora Rose Reynolds: Until Trevor - Trevor előtt

BOOK A SLOTH CLUB – FRISS HÍREK
A Book a Sloth Club mindig szuper újításokat vezet be, kikéri a vásárlók véleményét, és egyre csak jobb és jobb lesz. Hamarosan fél éves lesz Magyarország első könyves meglepetésdoboza, ezalkalomból pedig rengeteg nagyszerű hírt osztottak meg velünk:
 
ÁPRILIS - FÉLÉVES A "BOOK A SLOTH CLUB” - TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER
Sziasztok,
Mintha tegnap lett volna (pedig 2017 oktoberében volt), amikor előálltunk az ötlettel Magyarországon elsőként, hogy a külföldön már elterjedt könyves meglepetés dobozokat itthon is meghonosítsuk. Voltak buktatók, nehézségek, ezt nem lehet eltitkolni, de minden pozitív és negatív visszajelzés a részetekről elősegítette azt, hogy áprilisban már a 6ik dobozunkat fogjuk kiküldeni nektek. (3ik angol és 6ik magyar) (megrendelési időszak : március 10. 10h - március 31).
Szeretnénk ezalkalomból pár jóhírrel szolgálni nektek, mert néha az ünnepelt az, aki ajándékot ad :)
- Az áprilisi doboz (ha a nyomda időben elkészül) már az új dobozban fog kimenni, amely doboz a Nella Valló által tervezett kihúzhatós doboz lesz, így a későbbiekben fiókként, fiókrendszerként is tud üzemelni.
- Természetesen a pályázat győztes (Dóra Mészáros) grafikájával
- Áprilisi doboztól kezdve az első dobozos vásárlók nem 10, hanem 20%-os kedvezményben részesülnek.
- Áprilistól kezdve életbelép (visszamenőlegesen) a Book A Sloth Club törzsvásárlói kedvezmény rendszere. Erről kicsit hosszabban egy következő posztban olvashattok, illetve a honlapunkon is elérhető lesz.
- Áprilistól (ha sikerül addig elkészülni) a honlapunk is megújul. A bookasloth.club informatívabb, sokkal szebb designnal és sokkal több információval áll majd a rendelkezésetekre.
- Áprilistól a webáruház designja is illeszkedik majd a Book A Sloth Club arculatához.
- Áprilistól, de a májusi dobozzal (tehát nem az áprilisi doboz megrendelési időszakában, hanem a májusi dobozéban) már elindul az YA+ dobozunk is, ami ugyanúgy aktuális dobozt fog tartalmazni, de nem YA, hanem felnőttebb YA+ kategóriából fog tartalmazni könyvet. Mindig közölni fogjuk előre, hogy milyen kategóriájú és műfajú (thriller, krimi, stb) könyvet várhattok a dobozban.
- Kijön az első Fandom dobozunk is Májusban, tehát ezt is az áprilisi megrendelési időszakban lehet majd megvásárolni. A témáját és az árát hamarosan közölni fogjuk veletek. Innentől kezdve minden negyedévben lesz 1-1 fandom doboz.
Tehát röviden:
- Áprilisi dobozok már új designnal és új formában fognak eljutni hozzátok, és ezeket a dobozokat már az új -
- Törzsvásárlói kedvezményekkel fogjátok tudni megvásárolni.
- Honlapunk és webáruházunk megújul.
- Májustól pedig beindul a YA+ és a Fandom doboza is a Book A Sloth Club-nak.

HŰSÉGPONT RENDSZER / TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER
Mindkét elnevezés illik rá, mert kicsit ez is, kicsit az is :)
Kezdjük az elején:
Minden ilyen rendszert azért találnak ki a cégek, hogy díjazzák a vevők lojalitását, azaz, minél többször vásárolsz egy adott cégnél, ők annál inkább tartanak téged lojálisnak és annál több kedvezményhez juthatsz hozzá. Most, hogy a webáruházunk már bizonyította, hogy megbízhatóan működik, számlázni is tudunk közvetlenül a webáruházból, illetve minden általa mutatott adat teljesen megbízható, úgy döntöttünk, hogy az adhoc akciók helyett inkább a kiszámítható kedvezmények felé indulunk el.
Ezért vezetjük be a HŰSÉGPONT RENDSZERT, méghozzá visszamenőleg 3 hónapra azaz január, február és márciusi vásárlások számítanak bele.
A hűségpont rendszer nagyon egyszerű, minden kifizetett 20 forintodért kapsz 1 hűségpontot. Aminek a beváltási értéke 1 forint. Tehát egy 100 forintos termék esetén kapsz 5 pontot (100/20 = 5), ami 5 forintot ér. Ezt a hűségpontot 365 napig használhatod fel, és természetesen minél többször és többet vásárolsz, annál több felhasználható hűségpontod lesz.
Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy pl. egy doboz megvásárlása esetén, ami 6990 Ft, te 350 Ft-nyi felhasználható hűségpontot kapsz, amit a következő vásárláskor felhasználhatsz. Jó, nem?
És ehhez kapcsolódik a Törzsvásárlói kedvezmény:
Aki 3 hónapon keresztül folyamatosan megszakítás nélkül rendel, az kap plusz 600 hűségpontot a harmadik hónap végén. Azaz ha háromszor vásároltál (fontos, hogy megszakítás nélkül, tehát a január március április az nem jó) akkor 350x3+600 = 1650Ft kedvezményt kapsz a 4ik dobozodból.. ami közel 24% kedvezménynek felel meg.
Nem is beszélve arról, hogy aki többhónapos csomagot vesz, az ugyanúgy kap hűségpontot és automatikusan megkapja a törzsvásárlói kedvezményt, tehát pl egy 3 hónapos csomag esetén ez úgy néz ki, hogy rögtön kap 1600 forintnyi hűségpontot.
A hűségpontok nem átruházhatók viszont!
És, ahogy mondtuk, visszamenőlegesen igaz ez a rendszer, azaz a jelenlegi webáruház rendeléseket átszámolva folyamatosan írjuk jóvá a hűségpontokat, ez el fog tartani jó pár napig, de igyekszünk. Aki most akarja felhasználni a hűségpontjait (most csak többhónapos csomagokat lehet venni áprilisi kezdettel!) az jelezze nekünk és gyorsan kiszámoljuk a pontjait, és felhasználhatja!
Minden termék oldalon ott van, hogy mennyi hűségpont jár érte. Felhasználni pedig a fizetési mód kiválasztásánál lehet, ahol megmondhatod, hogy hány pontot szeretnél felhasználni az aktuális vásárláshoz. Pár képpel illusztráljuk, hogy honnan láthatjátok mennyi hűségpont jár a vásárlásért és, hogy tudod felhasználni!
Bármiben segíthetünk, csak szóljatok!

 

 

 

/Forrás: Book a Sloth Club Facebook oldala/

COLLEEN HOOVER REGÉNYEK VÁRHATÓAK IDÉN
A Könyvmolyképző a napokban bejelentette, hogy kínálatukat idén is bővítik Colleen Hoover zseniális alkotásaival. És nem csak eggyel. Hogy pontosan mennyivel is?
A kiadó válasza:

Idén pedig három újabb történet várható az írónőtől ;)

/Forrás: moly.hu, Könyvmolyképző zóna/

NÉGY KÖTETTEL KAPCSOLATBAN NYILATKOZOTT A KÖNYVMOLYKÉPZŐ
A kiadó már év eleje óta rengeteg kérdést kap azzal kapcsolatban, hogy milyen könyvek megjelenése várható a 2018-as év folyamán. Néhány nappal ezelőtt egy olvasó rákérdezett négy könyv megjelenésére, pontosabban ezekére:

Jessica Sorensen: The Destiny of Violet & Luke
Sarah MacLean: A Rogue By Any Other Name
Georgia Cates: Beauty from Love – A szerelem szépsége
Nalini Singh Archangel's Legion – Angyalháború

A Könyvmolyképző válasza:

Az utóbbi két kötet reményeink szerint Könyvfesztiválra, de legkésőbb Könyvhétre megjelenhet. A másik kettő várhatóan az év második felében érkezhet. :)

/Forrás: moly.hu, Könyvmolyképző zóna/

ÚJABB KÉT KÖNYV MÁR BIZTOSAN ÉRKEZIK IDÉN
A Könyvmolyképző egy újabb olvasói kérdésre válaszolt, amelyből kiderült, hogy még két regény már biztosan érkezik még ebben az évben. A kérdésben Tara Sivec Troubles and Treats (Csokoládéimádók harmadik része) és Beth Ravis A Million Suns (Túl a végtelenen második kötete) című alkotása szerepelt.
A kiadó válasza:

Beth Revis és Tara Sivec könyvei idén jönnek.

/Forrás: moly.hu, Érdeklődnék, hogy… zóna/

KÉSZÜL A VÉDELMEZŐ FILM VÁLTOZATA
2016-ban jelent meg itthon és külföldön is Jodi Ellen Malpas The Protector – A védelmező című regénye, és azóta már többször is felröppent az a hír, hogy meg is filmesítik. Nos, úgy látszik, hogy ez a folyamat már el is kezdődött, ugyanis az írónő nemrég osztott meg egy képet, amin jól látszik a forgatókönyv.

 

                        MÁR OLVASHATJUK IS A DERMESZTŐ ÉRINTÉS FÜLSZÖVEGÉT!
A Dermesztő érintés Jennifer L. Armentrout Komor elemek trilógiájának második része, amely hamarosan hazánkban is megjelenik. A fülszöveget már olvashatjuk is, és a könyv is felkerült Molyra, EZEN a linken találhatjátok meg.

 

                           SZUPER HÍR! ÉRKEZIK A HITVÁNY RÓMEÓ FOLYTATÁSA!
Nem is olyan rég jelent meg Leisa Rayven Starcrossed sorozatának első kötete, a Hitvány Rómeó, és máris érkeznek a folytatások. A Megtört Júlia a Hitvány Rómeó folytatása, ugyanazzal a párossal foglalkozik, a harmadik rész, az Álnok szerelem pedig már másokat helyez a középpontba.
Várható megjelenési dátumok:
Megtört Júlia: 2018. március 14. https://www.libri.hu/konyv/leisa_rayven.megtort-julia.html

FRISS HÍREK: THE MATCHMAKER’S PLAYBOOK PREMIER + JELENETKÉPEK + ELŐZETES
És elérkezett ez a pillanat is! A film már teljesen készen van, rengetegen izgatottan várják. A héten be is jelentették azt a napot, amelytől kezdve már megtekinthető lesz a The Matchmaker’s Playbook, emellé pedig még kaptunk egy plakátot és sok-sok jelenetfotót is.
Premier: 2018. március 15.
Főszerepben: Nick Bateman, Caitlin Carver, Tyler Johnson
Rendező: Tosca Musk
Előzetes: IDE kattintva megnézhetitek
Plakát:

 

 

Képek:

 

 

 

 

 

 

 

ÚJDONSÁG – VI KEELAND & PENELOPE WARD: REBEL HEIR
Vi Keeland és Penelope Ward közös duológiájának első kötete április 9-én érkezik. A folytatásra sem kell majd sokat várni, ugyanis a Rebel Heart hat héttel később, május 22-én fog megjelenni.

 

From New York Times Bestselling authors Vi Keeland and Penelope Ward, comes the first book in a new, sexy duet.
How to kick off a great summer in the Hamptons:
Snag a gorgeous rental on the beach. Check.
Get a job at a trendy summer haunt. Check.
How to screw up a great summer in the Hamptons:
Fall for the one guy with a dark leather jacket, scruff on his face, and intense eyes that doesn’t fit in with the rest of the tony looking crowd. A guy you can’t have when you’ll be leaving at the end of the season.
Check. Check. Check.
I should add—especially when the guy is your sexy, tattooed God of a boss.
Especially when he not only owns your place of employment but inherited half of the town.
Especially when he’s mean to you.
Or so I thought.
Until one night when he demanded I get in his car so he could drive me home because he didn’t want me walking in the dark.
That was sort of how it all started with Rush.
And then little by little, some of the walls of this hardass man started to come down.
I never expected that the two of us, seemingly opposites from the outside, would grow so close.
I wasn't supposed to fall for the rebel heir, especially when he made it clear he didn’t want to cross the line with me.
As the temperature turned cooler, the nights became hotter. My summer became a lot more interesting—and complicated.
All good things must come to an end, right?
Except our ending was one I didn’t see coming.
Rebel Heir is the first book in the Rush Series Duet. Book Two, Rebel Heart, will release six weeks later on May, 22, 2018.

ÚJDONSÁG – DEVNEY PERRY: THE BIRTHDAY LIST
Devney Perry, a hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendő Jamison Valley sorozat szerzője, hamarosan új romantikus regénnyel jelentkezik. Április 3-a a várható megjelenése a The Birthday List című alkotásának.

 

Happily married to her college sweetheart, Poppy lived a blessed life with the husband of her dreams. Then everything changed. She is no longer a wife. She is no longer the envy of her single friends. Now, people look at her with pity as they whisper a single word behind her back.
Widow.
Years after her husband’s tragic death, years of pain and sorrow and wishing for the life she’ll never get back, Poppy decides to finish Jamie’s birthday list. She’ll do the things he wanted to most. Because maybe, just maybe, if she can complete his list, she can start to live again.
Poppy expects going through the birthday list will be hard. She expects it to hurt. But what she doesn’t expect is Cole. Could the man who delivered the news of her husband’s death and shattered her heart be the one to help her put it back together again?

ÚJDONSÁG – KARINA HALLE: THE SWEDISH PRINCE
Március 22-én fog megjelenni Karina Halle legújabb romantikus alkotása, a The Swedish Prince.

 

**A standalone romance inspired by the classic film, Roman Holiday**
I never believed in fairy-tales.
Never held out for Prince Charming.
Growing up poor in small-town California as the oldest of six siblings, I knew I would never ride off into the sunset with anyone. That was even more apparent when a senseless tragedy took the lives of my parents, forcing me to become the sole guardian of our dysfunctional household at the mere age of twenty-three.
Then a fateful encounter literally brought Prince Charming to my doorstep.
At first I thought Viktor was just your average businessman passing through, albeit obscenely handsome, six-foot-five, blue-eyed, and mysteriously rich.
But soon I discovered the truth behind Viktor’s façade.
Beneath his quiet, enigmatic gaze and cocky charm, is a man who is running away from who he really is. A role he’d rather not fulfill.
He is Viktor of House Nordin, His Royal Highness, The Crown Prince of Sweden.
Yet uncovering Viktor’s secret was only the first step.
I didn’t expect to fall in love with him.
I didn’t expect to have my whole life turned upside down.
When you’re from two different worlds, can your hearts meet somewhere in the middle?
Or do happily-ever-afters only exist in fairy-tales?
NOTE:
- The Swedish Prince will be available on iBooks/Nook/Kobo on March 19th and 20th ONLY
- The Swedish Prince will have a live release on Amazon KU on March 22nd

ÚJDONSÁG – AMO JONES: TACET A MORTIUS
Május 14-én fog megjelenni Amo Jones The Elite King’s Club sorozatának harmadik kötete, a Tacet A Mortius.

 

Hail to the king, and watch him reign, this game was somewhat fun, until the finale came…
Now we’re here, with carnage and despair, and the only questions left to answer, are the ones that do not appear...
A king loses a war, and a swan sheds her wings, chaos collides with peace, as the crows begin to sing…
Enter if you dare, because I swear the end is near, but nothing is as it seems, and everything is so bare.
So what the f*ck is going on at Riverside,
I think, I think... everyone is about to die....

ÚJDONSÁG – SAMANTHA YOUNG: FIGHT OR FLIGHT
Október 9-én fog megjelenni a nagysikerű Dublin Street sorozat szerzőjének legújabb romantikus regénye, a Fight or Flight.

A series of chance encounters leads to a sizzling new romance from the New York Times bestselling author of the On Dublin Street series.
The universe is conspiring against Ava Breevort. As if flying back to Phoenix to bury a childhood friend wasn't hell enough, a cloud of volcanic ash traveling from overseas delayed her flight back home to Boston. Her last ditch attempt to salvage the trip was thwarted by an arrogant Scotsman, Caleb Scott, who steals a first class seat out from under her. Then over the course of their journey home, their antagonism somehow lands them in bed for the steamiest layover Ava's ever had. And that's all it was--until Caleb shows up on her doorstep.
When pure chance pulls Ava back into Caleb's orbit, he proposes they enjoy their physical connection while he's stranded in Boston. Ava agrees, knowing her heart's in no danger since a) she barely likes Caleb and b) his existence in her life is temporary. Not long thereafter Ava realizes she's made a terrible error because as it turns out Caleb Scott isn't quite so unlikeable after all. When his stay in Boston becomes permanent, Ava must decide whether to fight her feelings for him or give into them. But even if she does decide to risk her heart on Caleb, there is no guarantee her stubborn Scot will want to risk his heart on her....

EZEN A HÉTEN JELENTEK MEG
Penelope Ward: Gentleman Nine – 2018. február 19.
Tawna Fenske: The Test – 2018. február 19.
T.M. Frazier: Up in Smoke – 2018. február 19.
Kate Canterbary: Fresh Catch – 2018. február 20.
Lex Martin: Reckless – 2018. február 20.
Gwendolyn Clare: Ink, Iron and Glass – 2018. február 20.
Rachel Van Dyken: Eulogy – 2018. február 20.
C.D.Reiss: Prince Charming – 2018. február 20.
S.C.Stephens: Family is Forever – 2018. február 22.

 

 

JÖVŐHÉTEN ÉRKEZNEK
Brodi Ashton – Cynthia Hand – Jodi Meadows: Lady Jane (magyar nyelvű) – 2018. február 26.
E. K. Blair: Secret Lucidity – 2018. február 26.
Corinne Michaels: One Last Time – 2018. február 26.
Tara Sivec: At the Stroke of Midnight – 2018. február 27.
Ashley Poston: Heart of Iron – 2018. február 27.
Kendall Ryan: Baby Daddy – 2018. február 27.
J. Kenner: Start Me Up – 2018. február 27.
Marie Force: Fatal Chaos – 2018. február 27.
Gena Showalter: Everlife – 2018. február 27.
Toni Aleo: Whiskey Rebellion – 2018. február 27.
Lauren Rowe: Misadventures of a College Girl – 2018. február 27.
Linda Kage: Kissing the Boss – 2018. március 02.

 

 

 

/Címlapkép forrása: nightreads/

Megjegyzések