HETI MINIMAGAZIN #18

 
 
Ez a hét is igen izgalmasra sikeredett, rengeteg új megjelenés és érdekesség fedte fel magát a napokban. Érkezik az újabb magyar könyves meglepetésdoboz, számos könyv folyatásának fordítása fog megjelenni ebben az évben is, akció, betekintők, újdonságok. Mind a minimagazin 18. számában! :) 
 
A HÉT LEGOLVASOTTABBJAI
1. Dan Brown: Origin – Eredet – Az Ég veled helyét elfoglalta az Eredet, és ami még ennél is meglepőbb az az, hogy ez a regény teljesen új belépő, és így sikerült meghódítania a dobogó legtetejét. Szép! Sőt, nagyon szép menet!
2. Leiner Laura: Ég veled – Az Ég veled uralma megtört, azonban nagyon nem csúszott vissza, hiszen még így is benne van a három legtöbbet olvasottba.
3. Böszörményi Gyula: Nász és tébolyBöszörményi Gyula regénye újra menetel előre, az ötödik helyről sikerült felkerülni a harmadikra.
4. Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara – A Köd és harag udvara ismét helyet vesztett, de nem sokat, hiszen a harmadikat cserélte le a negyedik lépcsőfokra.
5. Colleen Hoover: It Ends With Us – Velünk véget érColleen Hoover kötete is úgy járt, mint a fentiek többsége, ez is lecsúszott, de csak egy hellyel.
6. Erin Watt: Paper Princess – Papír hercegnő – Royalék első része viszont javított, a hatodik helyet sikerült visszaszereznie.
7. Penelope Ward: Jake Undone – Jake megadja magátPenelope Ward másodikként magyarul megjelent könyve akárcsak az előtte lévők nagy része visszacsúszott egy helyet.
8. Margaret Atwood: The Handmaid’s Tale – A szolgálólány meséje – Úgy látszik ezt a hetet az egyes szám uralja, ugyanis A szolgálólány meséje is egyet tudott javítani, kilencedikről a nyolcadikra jutott.
9. Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma – Az Üvegtrón ötödik része már egyszer szerepelt a listán, de aztán hamar le is került róla. Most azonban már hivatalosan is megjelent, egyre több olvasó merül bele, így ismét a top 10 tagja lett.
10. Elle Kennedy: The Score – A pont – Az Off-Campus harmadik része szintén a visszacsúszók közé tartozik, a nyolcadikról esett vissza a tizedik helyre.

ÚJ KÖNYVES MEGLEPETÉSDOBOZ HAZÁNKBAN!
A Book a Sloth Club és a Reader Surprise után érkezik a harmadik könyves témájú doboz, amely a BubbleBook Box nevet kapta. Pontosan két hét múlva fog hódítóútjára indulni, részletes visszaszámlálást a weboldalukon láthattok. Ne felejtsetek el feliratkozni a hírlevelükre sem, hiszen így az elsők között értesülhettek arról, hogy miket is fog pontosan tartalmazni az első dobozuk.

A BubbleBook már több közösségi felületen is megtalálható:

Instagram: @bubblebookbox

Személy szerint én már nagyon izgatottan várom, hogy is fog kinézni az egész. A név nekem nagyon bejött, a logójuk is nagyon cuki, így még jobban kíváncsi lettem rá.

ÉRKEZIK A SZERELEMRE CASTINGOLVA FOLYTATÁSA!
Még hozzá nem is kell sokat várnunk a második kötetre, ugyanis a Tilos az Á Könyvek ezt a választ adta arra kérdésre, hogy mikor is fog megjelenni a regény:

Köszönjük az érdeklődést! Idén tavaszra tervezzük a regény megjelenését.

/Forrás: moly.hu, Érdeklődnék, hogy… zóna/

JÖN A PERZSELŐ CSÓK FOLYTATÁSA!
Bizony, bizony, nincs megállás, Jennifer L. Armentrout Komor elemek trilógiájának érkezik a második része hazánkban is, és ráadásul még ebben az évben!

Könyvmolyképző: Még idén érkezik a második rész, szuper izgalmas lesz az is ;)

/Forrás: moly.hu, Érdeklődnék, hogy… zóna/

SARAH DESSEN REGÉNY VÁRHATÓ ÉV VÉGÉN + JÖVŐRE
Egy olvasó kérdezte meg a Könyvmolyképző Kiadótól, hogy várható-e Sarah Dessen írónőtől a Lock and Key, a kiadó pedig ezt a választ adta:

A könyv megjelenése jövőre várható, de ne csüggedj, év végén ugyanis szeretnénk kiadni egy másik Sarah Dessen regényt is :)

/Forrás: moly.hu, Könyvmolyképző zóna/

VÁRHATÓ A THE BLOOD OF OLYMPUS MAGYARUL?
Rick Riordan regényeinek kedvelői izgatottan várják Az Olimposz hősei ötödik kötetét. A kérdés már csak az, hogy mikorra várhatjuk ezt magyarul? A Könyvmolyképző Kiadó válasza:

Várható bizony! Reményeink szerint év végén meg is jelenhet :)

/Forrás: moly.hu, Érdeklődnék, hogy… zóna/

KÉT SOROZAT MÁR BIZTOSAN FOLYTATÓDIK A KÖNYVMOLYKÉPZŐNÉL
Két közkedvelt könyvsorozat folytatása fog még a 2018-as év során megjelenni a Könyvmolyképzőnél, ezt pedig a kiadó is megerősítette:

Ami biztos, hogy a Tíz apró lélegzet és A fiúknak, akiket valaha szerettem még idén folytatódni fog.

/Forrás: moly.hu, Könyvmolyképző zóna/

MIKOR FOLYTATÓDIK AZ ARKÁNUM KRÓNIKÁK?
A tavalyi év folyamán jelent meg a második kötet, a Végtelen lovag, a rajongók pedig izgatottan várják a harmadik részt. És, hogy ez mikor fog hazánkban is megjelenni? A Könyvmolyképző ezt a kérdést is megválaszolta:

Szeretnénk folytatni a sorozatot, reményeink szerint legkésőbb jövőre érkezhet a harmadik kötet.

/Forrás: moly.hu, Érdeklődnék, hogy… zóna/

VALENTIN NAPI AKCIÓ A KÖNYVMOLYKÉPZŐNÉL
Ma éjfélig él még a Könyvmolyképző Kiadó akciója, amely során, ha minimum két könyvet rendeletek és beírjátok a SZERETLEK kuponkódot, akkor kaptok ajándékba egy romantikus könyvet.

 

CAMBRIA HEBERT ÚJ KÖNYVVEL JELENTKEZIK
A nagysikerű Hashtag, Amnesia, Gearshark, Love in the 80s és a Take It Off sorozatok megalkotója hamarosan újabb regényt mutat be. Pontos információ megjelenésről és borítóról még nincs, azonban az már biztos, hogy a fülszöveget a mai nap folyamán fel fogja fedni az írónő, plusz még emellé kaptunk egy képes kis ízelítőt is:

 

ÚJ KÉPEK A THE MATCHMAKER’S PLAYBOOKBÓL
Újabb jelenetképek láttak napvilágot Rachel Van Dyken regénye alapján készült filmből:

 

 

 

 

 

ÚJ KÉP A MEGÖLNI SARAIT FORGATÁSÁRÓL
Javában zajlanak a forgatások, ezekről pedig mi sem maradunk le, ugyanis rendszeresen posztolnak fotókat arról, hogy éppen mi is történik az egyes helyszíneken. 


LAUREN BLAKELYHEZ MÁR MEGÉRKEZTEK ÚJ REGÉNYÉNEK ELSŐ PÉLDÁNYAI
Lauren Blakely legújabb alkotása, a The Real Deal várhatóan idén júliusban fog megjelenni. Az írónőhöz már megérkeztek az első előolvasói példányok:

 

TEASER – JENNIFER L. ARMENTROUT: THE PROPHECY
Új rovat a minimagazinban! Ettől kezdve mindig lesz egy blokk, amiben kisebb ízelítőket gyűjtök nektek össze hamarosan megjelenő könyvekből. Az első Jennifer L. Armentrout Titan sorozatának befejező kötetéből egy idézet. 

 

TEASER – KENNEDY RYAN: LONG SHOT
Kennedy Ryan legújabb romantikus regénye egy sportot helyez a középpontba, pontosabban a kosárlabdát. A borítóleleplezésre március 1-jén kerül sor, a könyv március 22-én fog megjelenni.

 

TEASER – GINGER SCOTT: MEMPHIS
Jövőhéten pénteken fog megjelenni Ginger Scott harcos-romantikus témájú könyve. 


 

TEASER – CORINNE MICHAELS: ONE LAST TIME
Február 26-án fog megjelenni Corinne Michaels One Last Time című alkotása.

 

TEASER – MEGHAN QUINN: TWO WEDDING CRASHERS
Március 11-én érkezik Meghan Quinn Two Wedding Crashers című romantikus regénye.

 

ÚJDONSÁG – SIENNA COLE: LEFELÉ A FOLYÓN
Sienna Cole, a nagysikerű Négyszáz nap szabadság szerzője, most új regénnyel örvendezteti meg olvasóit. A Lefelé a folyón várhatóan április 20-án fog megjelenni.

 

Te hiszel a sorsszerűségben?
2002 májusában megdöbbentő vallomás söpört végig az Egyesült Államokon. A fiatal és mélyen megsebzett Alice Carrington olyan titkot hozott nyilvánosságra, mely felbolygatta és felháborította az egész országot. Alice megrettent a felelősség súlyától, és a szökést választotta, de elképzelni sem tudta, hogy tettei milyen események láncolatát indítják el. Olyan sorsokat csomózott össze, melyeknek sosem kellett volna találkozniuk.
Lynn Walker pincérnőként dolgozik Hohenwaldban, egy isten háta mögötti tennesseei településen, és egyetlen célja, hogy valóra válthassa lánya álmait. Frank Carrington újságíró és családapa, aki megszállottan küzd gyermeke igazáért. Jeffrey Mills zseniális tehetséggel megáldott, ám nehéz sorsú festőművész, akit egy személyes tragédia pályája feladására késztet. Az egyetlen közös nevező hármuk életében Alice titka, melyet csak az idő és hármuk külön-külön kibomló, majd egymásba kapcsolódó élete oldhat meg.


ÚJDONSÁG – EMMA HART: THE HOOK-UP EXPERIMENT
Március 13-án érkezik Emma Hart The Experiment duológiájának első része, a The Hook-Up Experiment.

 

1.Hate-screw my high school nemesis.
2.Remember to hate him.
3.Prove my brother wrong.
It should be easy.
It isn’t.
As the owner of Pick-A-D*ck, New Orleans’ premier hook-up website, my job is simple. Connect two people for a no-strings, no-expectations hook-up. The plus for my clients is that I’m the one who gets to sift through the d*ck pics—except this time, they're required.
My problem? My brother, co-owner of Pick-A-D*ck’s sister dating site, doesn’t believe it’s possible to hook up with someone three times and not fall in love.
I disagree. I know it’s possible.
And my disagreement is exactly how I end up reconnected with my high school nemesis, Elliott Sloane. The guy who asked me to junior prom and then stood me up. Who egged my car when I rejected him, and convinced my senior homecoming date to ghost me.
It should be easy to hate-screw him. If only he was still that person, instead of a hot-as-hell single dad, working as a builder to make ends’ meet, fighting for custody of his daughter.
Three hook-ups.
One outcome.
Right?
(The Hook-Up Experiment is book one of the Experiment duet. If you've read The Upside to Being Single, this is Peyton's story.)

ÚJDONSÁG – BRITTAINY C. CHERRY: BETWEEN THE NOTES
Brittainy C. Cherry neve a magyar olvasók számára a Te vagy nekem miatt lehet ismerős. Áprilisban érkezik az írónő The Music Street sorozatának második része, amely a Between the Notes címet kapta. 


Each day I wrote my husband a letter, telling him why he should love me again.
After seventeen years together, he walked away from me, and into the arms of another.
I didn’t know how to cope. I didn’t know my worth. I didn’t know how to exist without him by my side.
All I wanted was for him to come back to me.
Then, David Emery appeared.
He was supposed to be a distraction for my mind. A summer fling. A confidence boost to my bruised heart.
We were perfect for one another, because we both knew we wouldn’t last. David didn’t believe in commitment, and I no longer believed in love. He was too young for me, and I was too damaged for him.
Everything was fine, until one night my heart skipped a beat.
I didn’t expect him to make me laugh. To make me think. To make my sadness somewhat disappear.
When our time was up, my heart didn’t know how to walk away.
Each day I wrote my husband a letter, until it wasn’t him I was writing to anymore. My ink pen bled, and David’s name melted against the pages.
Lost between the notes, I secretly prayed David would someday find me.
Even though I knew his heart wasn’t designed to love.

ÚJDONSÁG – BARÁTH VIKTÓRIA: EGY ÉV RÓMÁBAN
A főnök és az Első tánc szerzőjének Egy év Rómában című romantikus alkotása április 20-i megjelenéssel várható. 

 

"Megindító, érzéki és fenomenális. Újragondolja a romantikus regények fogalmát." - Írók között blog
"Ez a könyv megnevettet, megríkat és reményt ad." - Könyvmánia blog
Két megtört szív. Két reményvesztett lélek. Egy közös cél: megtalálni a boldogságot.
Leila Findley, a 33 éves írónő élete mélypontra kerül. A múltjában történt tragédiák hatására kialakult depresszióját alkohollal, gyógyszerekkel és egyéjszakás kalandokkal próbálja kezelni. Ezt azonban a kiadója nem nézi jól szemmel, így ultimátumot kap: vagy elutazik, hogy naplót írjon, amit végül könyvként kiadhatnak, vagy elveszíti a szerződését, az utolsó dolgot az életében, ami legalább egy kicsit boldoggá teszi. Nincs más választása, egy évre Rómába kell költöznie.
Hogy könnyebben boldoguljon az idegen városban, segítséget kap Jonathan Raymond atya személyében. A férfi pontosan Leila ellentéte: mosolygós, jókedvű, életvidám, ezért az állandóan komor hangulatú lány eleinte elutasítóan bánik vele. Az atya pozitív hozzáállása azonban őt is megfertőzi. Szokatlan barátságuk egyre jobban elmélyül, amitől Leila úgy érzi, hogy a legmélyebb gödörből is létezhet kiút.
Képesek vagyunk megküzdeni a múltunk démonaival? Lehetünk még a tragédiáink ellenére is boldogok? Ránk találhat a szerelem azután, hogy már végleg letettünk róla?
Baráth Viktória, az Aranykönyv-díjra jelölt Első tánc és A főnök szerzője ezúttal lelkünk legmélyebb és legsötétebb bugyraiba vezet minket. Az Egy év Rómában egy szívszorító történet önmagunk elfogadásáról, az élet szépségeiről és a minden akadályt leküzdő szerelemről.

ÚJDONSÁG – KER DUKEY & K. WEBSTER: VLAD
Ker Dukey és K. Webster közös könyvsorozaton dolgozik. A The V Games nyitókötete várhatóan február 26-án fog megjelenni.


The Vasiliev name is a powerful one.
We rule with an iron fist and we do it well.
Being the eldest, I am Father’s best hope at keeping us at the top of the food chain.
Everything I do has purpose.
Everything I do has reason.
Until her.
I play my games thinking several moves ahead.
Power. Power. Power.
Until her.
The next move requires I marry and soon.
This will strengthen us and secure our position.
But I am not to marry her.
I am to wed the eldest Volkov.
Problem is, her younger sister is the one who awakens my dead heart.
It is her I want in my bed and by my side forever.
Her. Her. Her.
In this game, though, it’s not about what I want.
But maybe it can be about what she wants.
I am Vlad.
Vile. Vicious. Villainous. Vasiliev.
And I will win eventually.

EZEN A HÉTEN JELENTEK MEG
Sarina Bowen: Brooklynaire – 2018. február 12.
Amy Harmon: The Smallest Part – 2018. február 13.
Jessica Hawkins: Lake + Manning – 2018. február 13.
Emma Scott: In Harmony – 2018. február 13.
J. Kenner: Need You Know – 2018. február 13.
Kresley Cole: The Dark Calling – 2018. február 13.
Tiffany Reisz: The Lucky Ones – 2018. február 13.
C.J. Redwine: The Traitor Prince – 2018. február 13.
Lisa Renee Jones: Pulled Under – 2018. február 15.

 

 

JÖVŐHÉTEN ÉRKEZNEK
Penelope Ward: Gentleman Nine – 2018. február 19.
Tawna Fenske: The Test – 2018. február 19.
T.M. Frazier: Up in Smoke – 2018. február 19.
Kate Canterbary: Fresh Catch – 2018. február 20.
Lex Martin: Reckless – 2018. február 20.
Gwendolyn Clare: Ink, Iron and Glass – 2018. február 20.
Rachel Van Dyken: Eulogy – 2018. február 20.
C.D.Reiss: Prince Charming – 2018. február 20.
S.C.Stephens: Family is Forever – 2018. február 22.

 

 

/Címlapkép forrása: donna_bookpforlife/

Megjegyzések