LENYŰGÖZŐEN IZGALMAS FOLYTATÁS - ERIN WATT: TWISTED PALACE

KÖNYVPROFIL
Megjelenés éve: 2016
Kiadó: EverAfter Romance
Oldalszám: 370
Sorozat: A Royal család
A sorozat kötetei:
Paper Princess – Papír hercegnő
Broken Prince – Megtört herceg
Twisted Palace
Fallen Heir
Kötéstípus: puhatáblás
Fülszöveg:
The hotly anticipated conclusion to the Royals series begun with the #1 New York Times bestselling novels Paper Princess and Broken Prince.
“This generation’s Cruel Intentions.” ― Jennifer L. Armentrout, #1 New York Times Bestselling Author
"Twisted Palace was an awesome conclusion to the Royals trilogy. Readers are in for an absolute treat. I eagerly await the next book from Erin Watt." ― Samantha Towle, New York Times Bestselling Author
"From rags to riches to revenge, the Royals will take you on a seductive, thrilling ride that will leave you panting for more. Twisted Palace is the perfect conclusion to this intensely epic tale of love, lies and allure." ― S.L. Jennings, New York Times Bestselling Author of Taint and Born Sinner
"Erin Watt's words are addictive brilliance. If you haven't let these Royals ruin you yet, what are you waiting for?" ― Meghan March, USA Today Bestselling Author

 

Hűha…
Azt a mindenit…
Még mindig nehéz egy kicsit szóhoz jutnom.
Úgyhogy elnézést, ha egy kicsit összeszedetlen ez a bejegyzés, de még nagyon friss az élmény. :D
A Papír hercegnő és a Megtört herceg is igencsak eseménydúsra sikeredett, volt mindig miért izgulni, de ezt a Twisted Palace jócskán felülmúlja.
Izgalom a tetőfokon.
A legfontosabb (talán a legeslegfontosabb) amit ezzel a regénnyel, sőt az előző kettővel kapcsolatban tudni lehet az az hogy senki, de tényleg majdnem senki nem az akinek látszik. De nagyon nem. Akiket a legjobban utáltál az eddigi kötetekben azok lepnek meg leginkább, akiket eddig kedveltél azoknak a cselekvésein döbbensz meg legjobban.
Mindenki rejteget valamilyen titkot. Egyik piszkosabb, mint a másik.
Jen Frederick és Elle Kennedy közös alkotása A Royal család egyáltalán nem kiszámítható. Mikor már kezdtem volna sejteni, hogy ki volt az elkövető, akkor az írónők egy kicsit csavarnak az egészen, így már nem is vagy olyan biztos az egészben.
A Broken Prince – Megtört herceg brutális-falkaparós függővéggel ért véget, a Twisted Palace pedig itt veszi fel a fonalat. Sötét felhők gyülekeznek a Royal palota felett. Egy családtag komoly veszélyben van, súlyos dologgal vádolják. De vajon ki az igazi elkövető? Egy rég nem látott ismerős váratlanul feltűnik a színen. Hol volt eddig? Miért nem jelentkezett?
Ella az egyik legerősebb, legkitartóbb és leghatározottabb női karakter, akiről valaha is olvastam. Nem adja fel könnyen, nem lehet megfélemlíteni, harcol ameddig csak lehet. #girlpower
Reed…jaj, Reed, mibe keveredtél? 
Benne azt szeretem a legjobban, hogy megmutatta az érzelmesebb oldalát is, de ugyanakkor próbál összeszedett és erős maradni a családja és szerelme kedvéért. Látszik már az első pillanattól kezdve, hogy bármi áron megvédi a családját, egyáltalán nem számít semmi. És ezt én annyira tisztelem.
Easton, az ikrek és Gideon most ebben a részben egy kicsit kevesebb szerephez jutottak, amit valamilyen szinten meg tudok érteni, hiszen elég nagy bonyodalom van, de azért örültem volna neki, ha egy kicsit ők is többet szerepelhetnek. Ami késik, nem múlik, ugyanis a következő könyvben – Fallen Heir – már váltás történik, és Easton kerül a főszerepbe. ♥ Kifejezetten kíváncsi vagyok az ő történetére, mert East volt az első Royal fiú, akit igazán megkedveltem, így nem is kérdés, hogy már alig várom, hogy megtudhassam, hogyan alakul az ő jövője. Remélem, hogy a többiek is megkapják a saját kötetüket, és Gideonnak sikerül rendbe hoznia a dolgait egy bizonyos lánnyal, valamit az ikrek története is elképesztően érdekel, mert valljuk be, azért nem egy mindennapi helyzetben vannak.
Steve volt az, akiben a legnagyobbat csalódtam. Már amikor feltűnt, nekem akkor egy kicsit furcsa volt, aztán a végén mindent megértettem. Sajnáltam, de akkor is, amit tett, az elég durva volt.
Dinah-val kapcsolatban még mindig nem tudok dűlőre jutni. Amit tett, arra szavak nincsenek, hogy milyen gusztustalan, de a Twisted Palace végén tett egy dolgot, ami miatt jár neki a plusz pont. Aztán a legutolsó fejezetben Ella elmesélése során megtudhatjuk, hogy a másik ügy végére is pontot tett. Épp ideje volt már.
Remélem, hogy most egy kicsit lenyugszanak a kedélyek, és végre Callum is egy kis békére lelhet. Rengeteg új és egyben megrázó titokra derült fény, amelyek  nagy mértékben hatással vannak az egész családra, de viszont ezek kellettek ahhoz, hogy fel tudják dolgozni azt, ami történt.
Mindent egybevéve a Twisted Palace számomra egyértelműen hozta ugyanazt a szintet, amit az előzőek produkáltak. A cselekmény szinte beszippant, nem hagy unatkozni, amikor már azt hiszed, hogy rájöttél a nagy titokra, akkor biztos, hogy történik valami, ami miatt elbizonytalanodsz. A karakterek egytől egyig nagyszerűek, részletesen kidolgozottak, problémákkal és érzelmekkel teli az életük, rendkívül  valóságosak. Legtöbbjük igazán szerethető, így van kiért izgulni. Nekem kifejezetten tetszett, bízok benne, hogy a két írónőtől további hasonlóan jó olvasmányt kaphatunk majd az elkövetkezendőekben.

Ui.: Csak nekem jut eszembe a Dusk Till Dawn-ról Ella és Reed története?

RÖVID ÖSSZEFOGLALÁS
Borító: Szépséges. Mindegyiket egytől egyik ezzel a szóval tudom illetni.
Kedvenc karakter(ek): Ella, Reed, Easton, Sebastian, Sawyer, Gideon, Val, Wade, Callum.
Imádom ezt a bandát, alig várom, hogy olvashassak még tovább  róluk.
Nem szimpatikus karakter(ek): Steve. Nos, igen, az előzőekhez képest ez a lista igencsak megcsappant. De ez azért van, mert vagy nem kaptak szerepet ebben a kötetben, vagy tettek valamit, amivel kiérdemelték azt, hogy kikerüljenek ebből a kategóriából. Viszont Steve hatalmas csalódást okozott számomra, így őt ide kell raknom. Na jó, még talán Jordan is jöhet ide. Mert oké, segített egy kicsit, de a regény második felében rendesen meglepett, egyáltalán nem jó értelemben véve.
Ajánlom? Akinek tetszett a Papír hercegnő és a Megtört herceg nyugodt szívvel ajánlom. Szerintem a Twisted Palace ugyanolyan jó volt, mint a sorozat előző két része. Dráma, hazugság, rejtélyek, bonyodalom, romantika, valamint egy kis humor. Jen Frederick és Elle Kennedy nagyszerű munkát végzett.
Kedvenc idézetek:

Behind us is the tormented and terrible past. In front of us is our unblemished future.
I’m not looking back again.

But I’m not scared anymore, and I did find someone who sees me. Who really, truly sees me. And I see her, too. Ella Harper is all I’m ever going to see, because she’s my future. She’s my steel and my fire and my salvation.
She’s everything.

She got under my skin the moment I met her, and she’s still there, in my blood, in my heart.

I’m a Royal, baby. I don’t run. I fight.

„Yeah,” Easton says, coming up on Ella’s other side. „Your room’s a mess.”
„Because you keep watching football in there,” she mutters as we lead her away. „I expect you to clean it the moment we get back.”
Easton stops at the penthouse door and looks at her incredulously. „I’m Easton Royal. I don’t clean shit.”

I stare at our entwined fingers. “I’m a runner, East.”
“No. You’re a fighter.”

Értékelés: Itt egy kis újdonságok vezetek be, mostantól azt, hogy mennyire tetszett (vagy nem) egy adott történet, azt egy színskálán láthatjátok, a megfelelő állításhoz pedig egy nyitott könyv ikont fogok tenni. Minnél erősebb, sötétebb a rózsaszín, annál jobban szerettem.
A fentiek alapján a Twisted Palace című regényt:

 

/Képek forrása: Pinterest/

Megjegyzések