DÍJÁTADÓ - #FANTASYWORLD3

Most a szokásosnál egy kicsivel hamarabb hozom a havi projektet. :)
Év végéhez közeledve arra gondoltam, hogy összegzős témája lesz a harmadik FantasyWorld-nek. Hogy ez mit is jelent? Mindjárt kifejtem.
A megszokott kérdéssor helyett most felsorolok néhány kritériumot, amelyekhez nektek kell egy könyvet hozni, így annak a regénynek „adjátok a díjat”.
Például: Legjobb magyar szerző – és ide írjátok aki szerintetek ebben az évben a legjobban megérdemli ezt a címet. Ha szeretnétek egy rövid indoklással színesebbé is tehetitek válaszaitokat.
Arra gondoltam, hogy ezeket a posztokat december utolsó hetén lenne a legcélszerűbb kiposztolni, hiszen addig még van egy kis idő és ezalatt még sok történetet tudtok elolvasni, és lehet, hogy a lista is változna. De persze ha valaki hamarabb szeretné, csak nyugodtan. Annyit szeretnék kérni mindenkitől, aki kitölti, hogy jelöljön meg vagy küldje el nekem, hogy mindenki posztját megnézhessem. :)
Ha valamelyikhez nem tudtok semmilyen könyvet adni, akkor azt nyugodtan hagyjátok ki. De ha van valami olyan ötletetek, amit még hozzá lehetne adni a listához, nyugodtan tegyétek meg.
+ Ha valaki az előző FantasyWorld-ös projektet is el szeretné készíteni, IDE kattintva megtalálja a részleteket. Erre is vonatkozik az, hogy ha valamelyik kérdésre nem szeretnétek/nem tudtok válaszolni, akkor csak hagyjátok ki.
Fontos tudnivaló! A FantasyWorld posztsorozatban mindenki részt vehet, egyáltalán nem kell, hogy az illetőnek legyen hozzá blogja is. Az összeállításokat megoszzthatjátok bármelyik közösségi oldalon (Moly; Instagram).
Most pedig jöjjenek is a kategóriák:

Legjobb könyv (ide nincs semmi plusz, azt hozzátok, ami a legeslegkedvencebb):
Legjobb magyar szerző:
Legjobb külföldi szerző:
Legjobb együttműködés (két vagy több író által készült a könyv):
Legszebb borító:
Legjobb férfi főszereplő:
Legjobb női főszereplő:
Legjobb női mellékszereplő:
Legjobb férfi mellékszereplő:
Legjobb kitalált helyszín:
Legmeghatóbb regény:
Legjobb egyedülálló könyv:
Legjobb könyvsorozat:
Legjobb könyv alapján készült film:
Legjobb humoros regény:
Legjobb romantikus regény:
Legjobb erotikus regény:
Legjobb történelmi regény:
Legjobb thriller:
Legjobb horror:
Legjobb krimi:
Legjobb fantasy:
Legjobb sci-fi:

Bármilyen kérdésetek van ezzel kapcsolatban, nyugodtan forduljatok hozzám, szívesen segítek. :)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése