KÖNYVIMÁDAT FELSŐFOKON - HETI MINIMAGAZIN #3

 
A heti minimagazin harmadik számában ismét összegyűjtöttem nektek a legfrissebb könyvekkel kapcsolatos híreket, így biztosan nem maradok le semmilyen lényeges információról, megjelenésről, borítóleleplezésről, egyszóval semmiről, ami regényekkel kapcsolatos.
Az előző heti bejegyzéseket IDE  és IDE kattintva tekinthetitek meg. 

A Book a Sloth Club csapata felfedte a 2018-as évre vonatkozó terveit
„2018-AS TERVEK
A csapat miközben rakja össze az aktuális dobozt és tervezi az elkövetkező havi dobozokat 2-3-4 hónapra előre, egyben a fejlődési irányt is tervezi. 2018-ban terveink szerint 4-féle dobozzal találkozhattok majd a Book A Sloth Club-nál.
A fantázianeveken még gondolkodunk (ötleteket elfogadunk), de a 4 doboz a következő lesz (átmeneti fantázianevekkel)
MINI - doboz a kicsiknek, azaz 6-12 éves korig azoknak, akik csak most ismerkednek igazából a könyvmolysággal.
YA - Ez a mostani doboz.
YA+ - Azoknak, akik nemcsak a YA könyvekre kíváncsiak, de az idősebbeknek szánt könyvekre is
YA English - Ez ugyancsak a YA kedvelőknek lesz, ahogy az elnevezés is sugallja angol nyelvű doboz lesz, aktuális YA könyvvel.
Sokat dolgozunk, hogy minél nagyobb vevőkört tudjunk kiszolgálni és minél több könyvmolynak lehessen minden hónapban karácsony)
Téged melyik doboz érdekel? Írd meg kommentben!
De addig is, a novemberi dobozokat már nemsokára a kezetekben tarthatjátok és készülhettek a decemberi dobozra)
BASC CSAPATA”

VÁLTOZOTT A DOBOZOK RENDELÉSÉNEK IDŐPONTJA
A Book a Sloth Club decemberi dobozát eredetileg november 15-től lehetett volna rendelni, de ez megváltozott, így 18-tól, szombattól lehet megrendelni ezeket.
HÉTVÉGÉN, NEM HÉTKÖZNAP...
Sokatok kérésének eleget téve a decemberi dobozt nem hétközben kezdjük el árusítani - mivel sokatok iskolában, munkahelyen van -, hanem szombaton, azaz NOVEMBER 18-án 10 órától.
Reméljük, így senki nem marad le a dobozról!
Mégegyszer, miért és érdemes a decemberi dobozt is megvenni. Többek között, mert:
- Karácsonyi designban érkezik a doboz, tehát karácsonyi ajándéknak is tökéletes
- Két könyv is lesz benne
- Vásárlásával részt vehetsz a "Londoni Hétvége" promóciónk sorsolásán

ELLE KENNEDY SZÍVÉBEN KÜLÖNLEGES HELYET FOGLAL EL A THE DEAL MAGYAR KIADÁSA
Elle Kennedy néhány nappal ezelőtt az Instagram oldalán közzétett három képet, amely a The Deal magyar kiadását ábrázolja. Az írónő kifejtette, hogy a magyar verzió kifejezetten fontos számára, hiszen a nagypapája magyar származású. Külön kiemelte, hogy nagyon tetszik neki a borítón a cím dombornyomása.
„This Hungarian edition of The Deal has a special place in my heart because my grandfather was from Hungary. Also, the embossed lettering on the cover is so frickin’ cool and shiny and textury. Pics don’t do it justice”

 

 

 
 
KÖNYVMOLYKÉPZŐ ÚJDONSÁGOK

A. MEREDITH WALTERS: LIGHT IN THE SHADOWS – FÉNY AZ ÉJSZAKÁBAN
Eredeti megjelenésének éve: 2014
Eredeti kiadója: Gallery Books
Várható hazai megjelenés: 2017
Sorozat: Utánad a sötétbe
A sorozat kötetei:
Find You in the Dark – Utánad a sötétbe
Light in the Shadows – Fény az éjszakában
Oldalszám: ???
Pötty: Rubin pöttyös könyvek
Fordító: Somogyi Eszter
Kötéstípus: kartonált/keménytáblás védőborítóval
Ár: árazás alatt
Fülszöveg:
Hogyan ​tovább, amikor úgy érzed, vége az életednek?
Maggie sosem hitte, hogy újra látja Clayt. Ezért inkább igyekszik újra összerakni régi életének darabjait, még ha úgy is érzi, nem bízhat meg senkiben. Megpróbál továbblépni, előre, ahogy Clay kívánta.
Clay nem képes elfelejteni Maggie-t, bár erőszakkal elszakította magát tőle, hogy megkaphassa a segítséget, amire mindennél jobban szüksége van. És most gyógyul… apránként. De a szíve még mindig a lányé, akinek az életét köszönheti.
Amikor egy váratlan tragédia újra egymás mellé sodorja a fiatalokat, többé semmi nem olyan, mint azelőtt. Csakhogy vannak dolgok, amik sosem változnak. Lehetséges átformálni a sötétséget, ami kis híján elnyelte őket, és elérni végre, amire mindketten vágynak? Létezik vajon a boldogság két ember számára, akik ennyit küzdöttek már, csak hogy együtt legyenek? Vagy a félelem és a démonaik örökre elszakítják őket egymástól?
A szerelem attól különleges, hogy ha szinte bele is halna az ember, mégis képes begyógyítani a sebeket. És az éjszaka mélyén mindig ott ragyog a fény.

BELLONE: FELVONT VITROLÁK
Várható hazai megjelenés: 2017
Sorozat: Meridia
A sorozat kötetei:
Felvont vitorlák
Oldalszám: 376
Pötty: ???
Kötéstípus: kartonált
Ár: árazás alatt
Fülszöveg:
Meridiában vallás, intrika és titkok uralkodnak. De minden trónra kell egy király. Anahita főpapnő Espadont szereti, és nem akar máshoz menni, így csak a saját eszére támaszkodhat, hogy elkerülje a kényszerházasságot Ramallal, a furcsa sivatag barbárral.
Titkok földön és vízen. Espadon kapitány szent küldetésen jár: a világot kettészelő zátony felé vitorlázik, hogy visszaszerezze a Vastorony Szívét. Vajon vallásuk kincse vagy ősi harci eszköz? A titok űzi, hajtja előre.
Harc baráttal és ellenséggel. Ramal megszegte a sivatagi törzsek szokását, amikor Meridia lerohanása helyett nősülni próbált. Sokan árulónak tartják, ám van egy terve, melyért ölni is hajlandó – hiszen a lelke csekély ár a népe jövőjéért.
Izgalmas történet egy olyan világban, ahol az ősök csupán fémcsontvázú romokat, rejtélyes ereklyéket és egy szunnyadó háborút hagytak az utódokra.

BORÍTÓLELELPLEZÉS
Két újabb Könyvmolyképzős regény borítójáról hullott le a lepel a héten.

KATIE MCGARRY: BREAKING THE RULES – SZABÁLYSZEGŐK 

 

JEANIENE FROST: ONCE BURNED – ELSŐ FELLOBBANÁS 

 

MEGJELENT AZ ELSŐ KARINA HALLE REGÉNY MAGYARORSZÁGON
Karina Halle a Túl közel hozzád című alkotásával mutatkozik be a magyar olvasóközönségnek. A könyvet az Álomgyár kiadó jóvoltából olvashatjuk magyarul, amely október 30-án jelent meg itthon.

 

Eredeti cím: Before I Ever Met You
Eredeti megjelenésének éve: 2017
Eredeti kiadója: CreateSpace Independent Publishing Platform
Oldalszám: 320
Fülszöveg: 
**NEW ​YORK TIMES és USA Today besszeller szerző***
„Tinédzserként találkoztam először William McAlisterrel. Jóképű férfi volt, gyönyörű feleséggel. Mr. McAlister akkoriban lett édesapám partnere a cégében, és csak úgy lubickolt a sikerben. Elbűvölő személyiség volt, de nem láttam benne többet, mint egy jó családi barátot.
10 évvel később: 25 éves vagyok, egyedülálló anyaként nevelem a hétéves kisfiam. Elkövettem néhány hibát, melyeket igyekszem most rendbe hozni. Megküzdöttem a démonjaimmal, de most új életet kezdek Vancouverben. Mindenki megérdemel egy második esélyt.
Ügyvezető igazgatóként kezdtem el dolgozni az apám vállalatánál. Már az első napomon tudtam, hogy ígéretes jövő áll előttem. Míg meg nem pillantottam Will McAlistert.
Elvált, de ugyanolyan kifinomult maradt, mint ahogyan az emlékeimben élt. Willt már nem úgy láttam, mint apám egy barátját, már sokkal többet jelentett számomra. Sok idő telt el, mióta nem láttuk egymást. Árasztja magából a magabiztosságot és az erős szexualitást. Magas, férfias, vasalt öltöny, erős, csábító tekintet. Teljesen odalettem érte.
A zaklatottságom nem segít a helyzeten, nehéz magamat távol tartanom az irodájától, amire folyamatosan rálátok. Túl sok ügyön dolgozunk együtt.
Ez csak egy ártalmatlan vonzalom lenne? Egy ártatlan fantázia arról, hogyan szeretkeznék vele az íróasztalon?
Esélyem sem lehet nála, hiszen ő az apám legjobb barátja, üzleti partnere és a főnököm.
Igaz?
Tévedés.”
Karina Halle nagy sikerű Túl közel hozzád című romantikus könyve egy erőteljes történet, mely után újra hinni fogsz a szerelemben.
„Nem lehet letenni” Hypable blog
„Nagyon-nagyon élveztem” Dirty Girl Romance
„Ez a könyv fantasztikus” Moonlight Gleam

ELEC&GRETA TÖRTÉNETE VILÁGSZERTE
Penelope Ward Stepbrother dearest – Legdrágább mostohabátyám című kötete már több országban is megjelent, Elec és Greta története nagyon sok olvasó szívét elnyerte. Ez a könyv világszerte több borítóval is megjelent, ezeket gyűjtötte össze az írónő egy képben.
Nektek melyik tetszik a legjobban?

 

AZ UNTIL IT FADES FRANCIAORSZÁGOT IS MEGHÓDÍTJA
K.A.Tucker Until It Fades című regénye nemrég jelent meg, most pedig Franciaországban is ki fogják adni. Íme a francia borító:

 

WICKED SAGA ÚJ KÖTETE
Jennifer L. Armentrout Brave című alkotása várhatóan még idén december 11-én fog megjelenni, amely a Wicked Saga harmadik kötete lesz.

 

 

Ivy Morgan hasn't been feeling like herself lately. Not like anyone can blame her. After all, being held captive by a psychotic fae prince hell-bent on permanently opening the gates to the Otherworld is bound to leave some mental scars.
It’s more than that, though. Something dark and insidious is spreading throughout Ivy, more powerful than she could ever imagine... and it’s coming between her and the man she’s fallen deeply in love with, elite Order member Ren Owens.
Ren would do anything to keep Ivy safe. Anything. But when he makes a life altering choice for her, the fallout of his act has far reaching consequences that threaten to tear their lives apart. If Ivy is going to have any hope of surviving this, she must put aside the hurt and betrayal she feels, and work with not only those she loves, but with an enemy she would rather kill than ever trust. War is coming, and it soon becomes clear that what Ivy and Ren thought they knew about the Order, themselves, and even their enemies, has been nothing but a cluster of dangerous, deadly lies. Ivy knows she must be more than just brave to save those she loves--and, ultimately, to save herself.
Because behind ever evil fae Prince, there’s a Queen…

JÖVŐHÉTEN ÉRKEZIK AZ EGYSZEREGY FOLYTATÁSA
Zakály Viki Gábriel-duológia című sorozatának második része november 7-én folytatódik, ugyanis ekkor fog megjelenni az Egyszercsak.

 

Miután ​az ambiciózus újságíró-gyakornok, Hollád Liza megírta cikkét a rejtélyes Gábrielről, úgy tűnt, magában is sikerül lezárnia az Erik-történetet, és exkollégája, Barni mellett végre megtalálja a boldogságot. A látszólagos nyugalom azonban nem tart sokáig; az arrogáns új főszerkesztő, Meyer Maya oldalán az elfelejteni vágyott férfi is visszasétál az életébe. A baj csőstül jön, és Liza egyedül legjobb barátjára, Zsófira és határtalan képzelőerejére számíthat. Barni gyakorlatilag elérhetetlenné válik a számára, és egyre világosabb, hogy nem csak a fizikai távolság miatt. Ebben a helyzetben nem csoda, hogy Liza nem tud ellenállni a jóképű ismeretlen, Szabolcs közeledésének, aki sokáig rejtegeti valódi énjét a lány előtt. Mindeközben egy másik titokra is fény derül: Erik felfedi Gábriellé válásának történetét.
Zakály Viki Egyszeregyének folytatásában Liza bonyolult érzelmei mellett készülő kéziratával is megküzd. Vajon kusza szerelmi életében és írói válságában is ugyanaz a személy jelenti a megoldást?
Ha senki sem bujkál tovább, minden a helyére kerül.
Zakály Viki, a nagy sikerű Szívritmuszavar és Hanna örök fiatal írónője, legújabb regényében egy izgalmas városi legenda nyomába ered: vajon tényleg megválthatja az életedet valaki, akivel csak egyetlenegyszer találkozol? És lehet belőle örök szerelem?

Folytatás jövőhéten...

Megjegyzések

  1. A Legdrágább mostohabátyám borítók közül szerintem az angol a legjobb,ami egyben ugye a magyar is. Valószínűleg nem fogom elolvasni(ez nekem túl sok),viszont azért a borítóját mindig megcsodálom,és örülök neki,hogy nem változtatott a KMK az angol borítón.😍😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is örültem, hogy megmarad az eredeti borító. :) A fent láthatóak közül az a legjobb. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése