ÁLMODOZÓS ÚJDONSÁG

Jennifer E. Smith regényével – Vajon ránk talál a szerencse? – bővíti a kínálatát a Maxim Kiadó. A webshopjukra már fel is került ez a könyv és az ottani információk szerint még idén novemberben meg is fog jelenni.

 
 
Eredeti cím: Windfall
Eredeti megjelenésének éve: 2017
Eredeti kiadója: Delacorte Books
Várható hazai megjelenés: 2017.11.16.
Oldalszám: 368
Kötéstípus: füles, kartonált
Fordító: Komáromy Zsófia
Ár: a kiadó webshopján -30% kedvezménnyel 2100 Ft
Fülszöveg:
Alice nem hisz a szerencsében – legfeljebb a balszerencsében. A szerelemben viszont nagyon is hisz, és már jó ideje vágyódik a legjobb barátja, Teddy után. A fiú tizennyolcadik születésnapjára – épp, amikor úgy tűnik, talán kialakulhat kettőjük között valami – Alice viccből egy lottószelvényt vesz neki ajándékba. Legnagyobb döbbenetükre Teddy száznegyvenmillió dollárt nyer a telitalálatos szelvénnyel, és egy szempillantás alatt minden megváltozik.
Eleinte olyan az egész, mint egy valóra vált álom, főleg, mivel a két fiatalnak bőven kijutott már a balszerencséből. Alice-nek gyerekként szörnyű lapokat osztott az élet, amikor alig egy év eltéréssel meghalt mindkét szülője; Teddy édesapja pedig nem sokkal később elhagyta a családját, miután óriási szerencsejáték-adósságot halmozott fel. A nehéz időkben Teddy és Alice mindig is egymásra támaszkodtak. De most, miközben igyekeznek megbirkózni a fiú hirtelen meggazdagodásának hatásaival, egyre jobban eltávolodnak egymástól. És a pénz egyre inkább tűnik átoknak, mint áldásnak.

Megjegyzések