HETI MINIMAGAZIN #6

 
Ismét elérkeztünk egy újabb hét végéhez, a szokásos módon pedig ebben a bejegyzésben összefoglalom nektek a hét legfontosabb könyvekkel és írókkal kapcsolatos híreit.
 
A HÉT LEGOLVASOTTABBJAI
Múlt héttől kezdve állandó rovat van jelen a minimagazinban, amelyben összegyűjtöm nektek a hét legolvasottabb könyveit. Nézzük is, hogy mely regények lettek a legolvasottabbak ezen a héten:

1. Erin Watt: Papír hercegnő
2. Erin Watt: Megtört herceg
3. Kylie Scott: Tónus
4. L. A. Casey: Gyere haza!
5. Agatha Christie: Gyilkosság az Orient expresszen
6. Beth Flynn: Kilenc perc
7. Stephen King: AZ
8. Nicola Yoon: Minden, minden
9. Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Soha, de soha 2.
10. Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Soha, de soha

KARÁCSONYI AJÁNDÉK CORA CARMACK-TÓL: DEDIKÁLT KÖNYVJELZŐ
Cora Carmack neve a Szakítópróba nevezetű könyvsorozata miatt lehet sokaknak ismerős. Az írónőnek az idén jelent meg egy nagyszerű regénye Roar címmel és ezzel kapcsolatban egy nagyszerű lehetőség adódott. Cora Carmack feltöltött két képet az Instagram oldalára, amely mellett kifejtetett, hogy ha megvásároljátok ezt a kötetet és elküldtök egy képet a számláról az írónőnek november 30-ig, akkor ő karácsonyig küld nektek egy dedikált Roar könyvjelzőt. Elvileg a rendelések november 24-től számítanak, de a hozzászólások között az írónő hozzátette, hogy ha nem olyan rég rendeltétek meg, akkor az ugyanúgy beszámít és kaphattok úgy is könyvjelzőt.

 

JODI ELLEN MALPAS-HOZ MÁR MEGÉRKEZETT A WITH THIS MAN ELSŐ PÉLDÁNYA
Bizony, az írónő már a kezei közt foghatja Ava és Jesse történetének fizikai példányát is. A regény már előrendelhető, várhatóan 2018 márciusában fog megjelenni.

 

SARAH J. MAAS NAGY BEJELENTÉSE
Az Üvegtrón és a Tüskék és rózsák udvara írónője a napokban jelentette be, hogy kisbabát vár. Már a pici nemét is elárulták, családjuk jövő tavasszal egy kisfiúval fog bővülni. Gratulálok nekik!

 

ÉG VELED AJÁNDÉK
Leiner Laura legújabb alkotása – Ég veleddecember 5-én jelenik meg az L&L Könyvesboltban, aki pedig ide ellátogat ezen a napon és meg is vásárolja a kötetet extra ajándékként egy Ég veled lufit is kap (felfújt állapotban, pálcával együtt). Országos megjelenés egy nappal később.

 

BESZÉLJ HOZZÁM TELJES KÜLSŐVEL
Egy héttel ezelőtt fedte fel Szaszkó Gabriella a Pennington-testvérek című sorozatának második kötetének borítóját, most pedig megmutatta a Beszélj hozzám hátoldalát is, így a külsőt teljes egészében láthatjuk. A könyv megjelenése december 6.-n esedékes.

 

MEGJELENT TARA SIVEC LEGÚJABB REGÉNYE
A héten jelent meg a Csokoládéimádók írónőjének legújabb alkotása, amely a Wish You Were Mine címet kapta.

 

BOOK A SLOTH CLUB HÍREK
Az első magyar könyves meglepetésdoboz csapata a héten sem hagyta izgalmas hírek nélkül az olvasókat, nézzük is, hogy miket jelentettek be:

„JANUÁRI DOBOZ TÉMA KIHIRDETÉSE, MEGRENDELÉSEKET ÉRINTŐ VÁLTOZÁSOK
Sziasztok,
A BASC csapata mindig próbál igazodni azokhoz az elvárásokhoz, amiket reálisnak tartunk, így pár változtatást eszközöltünk a megrendelések kapcsán is. Többen felvetették, hogy azok, akik több hónapra szeretnének előfizetni, miért kell, hogy várjanak a megrendelési időszak elejéig, hisz a megrendelésük több hónapra szól és nekünk is jobb lenne, ha tudnánk arról, mekkora az igény a következő hónapokra. Ezt figyelembe véve már mostantól azt a változtatást vezetjük be, hogy amikor elfogy az aktuális hónapra az összes előfizethető doboz, megrendelhetővé válnak a következő (jelen esetben januári) doboztól kezdődő csomagok, tehát a 3, 6, 12 hónapos csomagok. Az 1 hónapra szólóak továbbra is csak megrendelési időszakban (januári doboz esetén december 16 10:00-tól) vásárolhatóak meg. Ennek nincs fix időpontja, mivel attól függ, hogy mikor fogy el az összes aktuális havi doboz.
Jelenleg, bár elfogyott mind, de még 13 doboz állapota függőben van, mert nem érkezett be az átutalás. Ahogy ezen dobozok státusza véglegesítődik, meghirdetjük, hogy mikortól indul a januári dobozoktól érvényes előfizetések megvásárlásának időszaka. Remélhetőleg ez péntek magasságában már megindulhat.
A kedvezményekre jogosító 10%-os kódok már csak ebben a hónapban voltak felhasználhatók, de ne féljetek, kitalálunk újabb kedvezményeket! Ha mindent időben el tudunk készíteni, akkor a webáruházunk december közepére megújul, sokkal több funkcióval és szebb küllemmel tudjuk kiszolgálni az igényeiteket és az influencereknek is új partner lehetőségeket tudunk felajánlani, amit az új webáruház már támogat a régi nem támogatott. Részletekről a hónap vége felé tudunk többet elárulni.
És akkor a januári doboz téma meghirdetése!
A januári könyv a YA könyvek közül a Fantasy témát szeretőknek kedvez, a hónap témája pedig :
“FANTASY HŐSNŐK”
Reméljük mindenki izgatottan találgatja mi lehet majd a könyv és azt is, hogy kik is fognak szerepet kapni a dobozunkban.”

„3 és 6 hónapos csomag JANUÁRI dobozzal kezdődően
Nem maradt megvásárolható doboz a karácsonyi dobozokból! Mával lezártuk a megrendeléseket!
Viszont!
Mostantól megvásárolható webáruházunkban a januári dobozzal kezdődő 3 és 6 hónapos csomagok. Tehát, aki ezt megveszi, annak az első doboza a januári doboz lesz, ami január közepén kerül kiküldésre és témája "Fantasy Hősnők"”

„FREEMAIL, CITROMAIL
Kedves Freemail és Citromail használók!
Sajnos a leveleinket elnyeli ez a két szolgáltató, aminek következménye., hogy semmiről nem kaptok visszajelzést tőlünk. A baj az, hogy mi megkapjuk, amit ti írtok, de ti a választ csak minden 3ik nap.. Emiatt kérjük, hogy aki freemail címet adott meg a megrendelésénél az küldjön nekünk magánban egy nem freemailes/citromailes címet és így biztos lehet benne, hogy mindenről időben értesül. Most kaptunk pont egy emailt, hogy valaki nem tudja, hogy megjött-e az utalása, de nem tudunk rá válaszolni, mert freemailes
Szóval mindenki! Kérjük küldjetek másféle email címet a freemail/citromail helyett! Köszönjük!
BASC”

„Ajándékutalványok
20, 50 és 100% kedvezményt ajándékozhatsz szeretteidnek. Ha nem tudod, vagy nem akarod eldönteni helyettük, melyik dobozt is kapják, döntsék el ők! Vegyél nekik ajándékutalványt és a nekik tetsző doboznál felhasználhatják!”
„Mivel a megrendelések leghosszabb ideje 2.5 óra volt, ezért úgy gondoltuk, hogy előbbre tudjuk hozni a megrendelési időszakot már a januári dobozra is, így megemelhetjük jobban a limitet, hisz hamarabb tudjuk meg, hogy hányan is érdeklődtük a doboz iránt és ha többen, mint a mi tervünk, akkor is lesz időnk ehhez alkalmazkodni. Szóval a januári doboz DECEMBER 9 (szombat) 10:00-tól lesz megvásárolható. A decemberi dobozok később mennek ki, körülbelül 15-e környékén, de ha valaki várni szeretne a megrendeléssel addig, megteheti.
Aki szeretné a januári dobozt a "fa alá betenni", az a megjegyzésbe írja be, hogy karácsony és annak még karácsony előtt egy designos képeslap formájában megküldjük, hogy egy januári doboz boldog tulajdonosa, akinél a képeslap lesz, így azt becsomagolva a karácsonyfa alá is bekerülhet. Tökéletes utókarácsonyi ajándék lehet sokaknak.”

/Forrás: Book a Sloth Club Facebook oldala/

KÖNYVMOLYKÉPZŐ – ELŐJEGYEZHETŐVÉ VÁLT

KÖNYVMOLYKÉPZŐ – ELŐRENDELHETŐVÉ VÁLT

KÖNYVMOLYKÉPZŐ – BORÍTÓLELEPLEZÉS

Ashley Carrigan: Ikrek hava

 

„Hát megtörténik! – gondolta kábán. Olyan érzés volt, mintha tűzforró aranyba mártották volna a szívét. Fájdalmas és gyönyörű.”
Skylar, a fiatal, menő építésznő a barátnőivel töltött görbe este után hazafelé tart, amikor megtámadják. Az életét egy különös csavargó menti meg. Skylar elhatározza, hogy valamiképpen meghálálja a bátor fellépést.
Azonban Jim, a Közel-Keletről visszatért veterán elutasítja a segítséget, és mindent megtesz, hogy a lányt elriassza magától.
Ő nem adja fel, és ahogy egyre több időt tölt a férfival, már egyikük sem képes figyelmen kívül hagyni a közöttük felszikrázó szenvedélyt.
Ám Jim nem ígér többet néhány forró éjszakánál. Skylar nem elégszik meg a könnyed kalanddal, és amikor megjelenik az életében a jóképű és gáláns Karl, bizakodva veti bele magát a kapcsolatba. De bármennyire is igyekszik elfelejteni Jimet, az nem várt módon bukkan fel újra az életében.
Kockáztassa Skylar a szívét, amikor tudja, hogy a férfi végül összetörné?
Vajon Jim sötét múltja örökre közéjük áll, vagy a vad összecsapásaikból mégis fakadhat szenvedélyes szerelem?

V.K.Bellone: Felvont vitorlák

 

Küzdj vagy bukj el!
Meridiában vallás, intrika és titkok uralkodnak.
De minden trónra kell egy király.Anahita főpapnő Espadont szereti, és nem akar máshoz menni, így csak a saját eszére támaszkodhat, hogy elkerülje a kényszerházasságot Ramallal, a furcsa sivatagi barbárral.
Titkok földön és vízen.
Espadon kapitány szent küldetésen jár: a világot kettészelő zátony felé vitorlázik, hogy visszaszerezze a Vastorony Szívét. Vajon vallásuk kincse vagy ősi harci eszköz? A titok űzi, hajtja előre.
Harc baráttal és ellenséggel.
Ramal megszegte a sivatagi törzsek szokását, amikor Meridia lerohanása helyett nősülni próbált. Sokan árulónak tartják, ám van egy terve, melyért ölni is hajlandó – hiszen a lelke csekély ár a népe jövőjéért.
Izgalmas történet egy olyan világban, ahol az ősök csupán fémcsontvázú romokat, rejtélyes ereklyéket és egy szunnyadó háborút hagytak az utódokra.
Te mit áldoznál fel, hogy kiválasztott lehess?

Érints meg!

 

Szerelemfalatkák, lelki cseppek hétköznapokra!
Mit tennél, ha mindig ott éreznéd a bőrödön a lelki társad fizikai sérülését,
és minden életben hozzá vezetne az utad?
Vagy ha boszorkányként el tudnád lopni a húgod arcát?
Milyen érzés lehet szoborként beleszeretni egy élőbe?
Vágytál már méhek közé az első randin, álmodoztál a szerelemről francia utcákon?
Milyen színű lehet a hiány, a szerelem, a vágy?
Tizenhét novella, tizenhét szívdobogtató történet!
A szerelem sokféle: néha érzéki és szenvedélyes, máskor derűs, gyakran keserédes, de mindenképpen csodálatos.
Az antológia első fele a fantázia világába kalauzol el, míg a második fele a valóságban mutatja be, milyen lenyűgöző, ha valaki elrabolja a szíved.
Az Érints meg! pályázat tizenkét nyertes írása.
A kötetet tovább gazdagítják On Sai, Helena Silence, Kemese Fanni, , Róbert Katalin és Rácz-Stefán Tibor novellái.
Engedj a csábítás bűvöletének!

SARAH ANDERSEN ÚJDONSÁGA
Sarah Andersen legújabb humorral teli képregénye 2018. március 27-én fog megjelenni. Ez is a Sarah’s Scribbles sorozat tagja lesz, a Herding Cats címet és ezt a borítót kapta:

 

FEKETE TŐR TESTVÉRISÉG 16.
J.R.Ward legismertebb és legsikeresebb könyvsorozatának tizenhatodik része 2018. április 3-án fog kikerülni a könyvesboltok polcaira. A kötet a The Thief címet viseli, két borítóváltozattal (brit és amerikai) fog megjelenni.

Amerikai

Brit
 
JÖVŐHÉTEN ÉRKEZNEK
Tavi Kata: Szívkeringő – Elit start

EZEN A HÉTEN JELENTEK MEG

Megjegyzések