ÚJABB KÖNYVMOLYKÉPZŐS KÖNYVEK

Hűha...
Néhány poszttal ezelőtt már kifejtettem, hogy nem árt, ha elkezdünk spórolni, mert a kiadók jobbnál jobb regényeket fognak megjelentetni még idén ősszel. A kívánságlistám már akkor is elég hosszú volt, ez viszont a mai nap két újabb kötettel növekedett.
A Könyvmolyképző Kiadó Penelope Ward és Alessandra Torre könyveivel bővíti kínálatát. Ez a két írónő ismerős lehet a magyar olvasók számára, hiszen előbbi a Stepbrother dearest - Legdrágább mostohabátyám, utóbbi a Black Lies - Sötét hazugságok szerzője. 
A Hollywood Dirt-ből fim is készült, erről is olvashattok a bejegyzésben.

PENELOPE WARD: JAKE UNDONE – JAKE MEGADJA MAGÁT
Eredeti megjelenésének éve: 2013
Várható hazai megjelenés: 2017. ősz
Fordító: Fischer Mónika
Kötéstípus: kartonált
Fülszöveg: 
Nina Kennedy éli az életét… de valójában nem… mindaddig, míg minden meg nem változik.
Repülőgépek, vonatok, magas terek… Nina mindentől fél. Valójában nem lép ki a komfortzónájából, napjait az irracionális félelmei és fóbiái irányítják. Amikor Brooklynba költözik, hogy elkezdhesse ápolói felsőfokú tanulmányait, élete 180 fokos fordulatot vesz, mert akaratlan, de intenzív vonzalmat érez bámulatos lakótársa, egy agyontetovált, agyonpiercingelt pasas iránt, aki egyben az egyik legokosabb ember is, akivel valaha találkozott.
Jake Green durva külseje és ördögi mosolya mögött arany szív rejtőzik. Feladatának érzi, hogy megváltoztassa Nina életfelfogását. Amikor Jake beleegyezik, hogy korrepetálja Ninát, alkut kötnek, de a tétek magasak, hisz arra kényszeríti a lányt, hogy szembenézzen a démonaival. Arra azonban még ő sem nem számított, hogy a tanítás alatt szerelembe esik.
Amit Nina nem vesz észre, az az, hogy Jake a saját poklát járja. Vajon szerelmük túléli-e a bombát, amit Jake rádob?

ALESSANDRA TORRE: HOLLYWOOD DIRT – HOLLYWOODI MOCSOK
Eredeti megjelenésének éve: 2015
Várható hazai megjelenés: 2017. ősz
Fordító: Miks-Rédai Viktória
Kötéstípus: kartonált
Fülszöveg:
Cole Masten. Hollywood Tökéletes Férjéből Hollywood Legszexibb Agglegénye lett, miután szupersztár felesége elhagyta. Most minden partiban benne van, és mindenkit megfektet, akit tud. Los Angeles, vigyázz: új rosszfiú van a városban!
Summer Jenkins. Ez én vagyok. Kisvárosi lány, aki a Georgia állambeli Quincyben ragadt. A csirkés kajáim mennyeiek, a pókerasztalnál ki tudok forgatni egy felnőtt férfit a vagyonából, és az érettségi évében közfelkiáltással választottak meg a Legbarátságosabbnak.
Más világban éltünk. Nem is lett volna szabad találkoznunk. Csakhogy Cole Masten elolvasott egy könyvet az én kis városomról. Hat hónappal később pedig leszállt a magángépével a poros kis repterünkön, és magával hozta Hollywoodot.
Azonnal tudtam, hogy ez bajt jelent. A városnak ‒ és nekem is.
Néha az ellentéteknek nagyon nem kellene vonzania egymást.

A könyvből tehát már film is készült, amelyet 2017. szeptember 1.-jén mutattak be az Egyesült államokban. Ezután a regényt is kiadták filmes változatban, így ez a verzió így néz ki:

 

A film plakátja pedig ilyen:


Néhény kép a Hollywood Dirt forgatásáról:


 

 


 


 

 

 

 

 /Képek forrása: www.alessandratorre.com/

Megjegyzések