BEST DRIVER IN THE WORLD

KÖNYVPROFIL
Megjelenés ideje: 2017. szeptember 28.
Sorozat: Real
A sorozat kötetei:
Real – Valós
/+6: Mine; Remy; Rogue; Ripped; Legend; Racer/
Oldalszám: 358
Kötéstípus: puhatáblás
Kiadó: EverAfter Romance
Fülszöveg: A bad boy with something to prove.
A woman with a mission.
The race of their lives.
The love of a lifetime.
I don’t think his parents expected him to live up to his name―Racer Tate―but once he felt the adrenaline rush behind the wheel, he was addicted.
He's the fastest, fiercest driver around.
Scouting new talent brings me to his doorstep…
but his smile sends me to my knees.
The sexy, mysterious Racer Tate is not the kind of man a girl like me falls for. He's secretive, reckless, elusive. But his proximity pushes me beyond reason, and his kiss....
This is our last chance to win, and he is our only hope. I'm supposed to watch him―make sure he doesn't get into trouble. But it's an impossible task. And now the one in heart wrenching, toe-curling, soul-crushing trouble is me. Because when your heart belongs to someone, their truths become your own, and their secrets become your salvation...or your curse.
He says he wants me. He says I'm the One. But he also thinks he'll break my heart, one piece at a time until it's gone.

 

Az írónő egyik legnépszerűbb könyvsorozatának csupán a nyitókötete jelent meg itthon, viszont a Könyvmolyképző Kiadó Kft. átvette, így jó esélyek vannak arra, hogy folytatódik nálunk is, mivel már felkerült a kiadó webshopjára is. Bízzunk benne, hogy minél hamarabb megjelenik a második könyv is. :)
Katy Evans Real című sorozatának első három kötetében megismerhettük Brooke és Remy történetét. A hetedik regény az ő egyik gyermekük, a fiuk, Racer életébe enged betekintést. Racer Tate, a nevéhez híven, imádja az autókat és a versenyzést. Számos illegális versenyen részt vett már, sikert sikerre halmozott, és egy igen nagy hírnevet is szerzett magának. Szülei természetesen féltik, édesapja az autóversenyzés helyett a ring felé szerette volna terelni, azt akarta, hogy így vezesse le a feszültséget, de a fiát nem érdekelte ez.

The moment I hit that pedal, I’m alive.

Racer rendkívül jó személyiséggel rendelkezik. nagyon pimasz, viszont elképesztően tisztelettudó. A külsejétől minden lány elolvad, és a versenyek után/előtt többen is felajánlkoznak neki.
A történet másik fő karaktere Lana Heyworth, aki édesapjával és három tőle idősebb bátyjával nagy rajongói a Forma1-nek, sőt, saját csapatuk is van, ami nem éppen a legsikeresebb, sőt, igen hanyatlófélben van.
Eddigi élete nem éppen mondható problémamentesnek, viszont pont ezért mindent megtesz, a családja a legfontosabb a számára. A lány azért, hogy valóra váltsa édesapja már régen dédelgetett álmát – hogy győztesként kerüljenek ki – elutazik Ausztráliából és azt ígéri, hogy megtalálja azt az embert, akire nekik most szükségük van, és el is hozza, hogy az ő csapatukban versenyezzen. Ezt a testvérei nem nézik először jó szemmel, nem igazán szeretnék őt elengedni, de a lány rendíthetetlen ezzel kapcsolatban. Egy komplett listát állított össze a lehetséges versenyzők neveivel, és az egyiket meg akarja győzni, hogy a HW Racing csapatában versenyezzen tovább.
És sikerrel is jár. Arra viszont nem gondolt, hogy a tökéletesnek gondolt illető nem éppen abban a körökben versenyzett eddig, mint amiben ők, valamint, hogy a férfi személyében nem csupán egy versenyzőt talált…
A kémia, a vonzalom a két főszereplő között már az első találkozás alkalmával egyértelmű és nagyon is jelen van. Szerintem nagyszerű párost alkotnak, nagyon szerettem az összes közös pillanatukat. Racer számára sok tulajdonságában hasonlított apjára, Remyre, de ugyebár: Az alma nem esik messze a fájától. Racer minden téren ugyanolyan elszánt, kitartó és lelkes, mint édesapja. Nem adja fel, az egyszer biztos.
A családi kapcsolat ebben a könyvben különösen nagy szerepet kap. Mindkét főszereplő szoros kapcsolatban van a családtagjaival, mindent megtesznek értük, becsülik, tisztelik és védelmezik őket.
Maga a cselekmény két szemszögből van végig vezetve, természetesen Racer és Lana a két mesélője a történetnek. Racer a Real sorozat hetedik része, de szerintem abszolút olvasható különállóként is. Nem mondanám, hogy olyan nagyon spoileres lenne az előző kötetekre.
Jó volt az is, hogy Brooke és Remy is kapott egy kis szerepet a regényben, nagyszerű volt arról olvasni, hogy a szerelmük még mindig rendíthetetlen és még mindig ugyanúgy, ugyanolyan odaadással és szenvedéllyel szeretik egymást.

He wants to be better, you want him to be better, and sometimes there's nothing either of you can do but hang on and ride the wave. And it is a wave. And then the water is calm again, and you can see the reflection of what you have, and that's when it's worth it. Every wave is worth it because one wave doesn't reflect the whole ocean.

Mindent egybevéve: Hűűűha! Elvarázsolt. Úristen. Zseniális volt. Intenzív. Izgalmas. Mozgalmas. És lehetett volna hosszabb is, annyira jó lett volna még egy kicsit tovább is olvasni. De ettől függetlenül a könyv méltó és gyönyörű lezárást kapott, engem teljes mértékben megvett magának, úgy hatalmas kedvencet avattam.

RÖVID ÖSSZEFOGLALÁS
Borító: Személy szerint én nem így képzeltem el Racer-t, de nem rossz. A sorozat előző köteteinek borítóján is mindig alakok látszanak, így kifejezetten illik a többi közé.
Kedvenc karakter(ek): Racer (♥), Lana, Remy, Brooke, Iris (Remélem, egyszer Iris is kap egy saját kötetet; meg mondjuk Lana testvéreiről is szívesen olvasnék még.)
Nem szimpatikus karakter(ek): Clark
Értékelés: 5/5 Imáááádom!! ♥
Ajánlom? Nagyon-nagyon-nagyon ajánlom, ha szerettétek Brooke és Remy történetét, mert ez a könyv megkockáztatom, hogy még azt is felülmúlja. Ha pedig szeretitek az olyan könyveket, amelyekben szerepet kap az autóversényzés, akkor csak még inkább nektek való Racer.
Idézetek: Őszintén, ide talán a komplett regény be kellene illesztenem, annyira nagyon jó volt az egész, de inkább kiválasztom a legeslegkedvencebbeket, hátha így nektek is megjön a kedvetek ahhoz, hogy ti is megismerkedjetek Racer és Lana történetével. 

Keep aiming for the moon, and maybe one day, you’ll catch a star. instantkedvenc

„Tate. You stare at my sister far, far longer than I’m comfortable with,” Drake drawls.
„Look away.” I shoot him a look and smirk.

„License and registration, Tate,” he says.
„You already know I’ve got both.”
„Yeah well I want to see them again.”
„For the twelfth time? Must look pretty in my license picture.”
„Don’t be a smartass, Tate,” he growls.

I grab my shoe and toss it at them. It hits Drake in the shoulders and he turns, scowling.
„I said, I'll do it.”
„Did you just throw your shoe at me?”
I grab the other one, and throw it too. „No, I threw you two.”

Why do we do the opposite of what we’re told?

This is the girl. The one I’m going to marry. The one whose life I’m going to completely ruin.

I've never loved anything in my life the way I love you. My crasher. You looked at me with these two eyes… and I haven't been able to see anything else. You little witch, you crashed my single party.

„You're such a guy!”
„Good thing. Considering you're into guys.”
„I'm into you.”

Megjegyzések

  1. Én imádtam Brooke és Remy történetét és alig várom hogy a fiúk storyját is olvassam. Azt gondoltam hogy Pete és Rily öregségükre végre megnyugodhatnak és élvezhetik az öregséget de gondolom Racer feladja nekik a leckét ahogy annak idején Remy is. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése