NEM ÁRT, HA ELKEZDÜNK SPÓROLNI

Kép forrása: We♥It

Napi rendszeressége szoktam a Molyt figyelni, és mostanában – kifejezetten ezen és a múlt héten – megszámlálhatatlan alkalommal láttam, hogy kerültek fel új könyvek, amelyek nagy valószínűséggel még idén meg is fognak jelenni. Hát… nem árt, ha elkezdünk spórolni, ugyanis az utóbbi napokban a saját kívánságlistám igen csak bővült és bővült (de szerintem a tiétekkel is ez a helyzet, ugye?).
Ebben a bejegyzésben bemutatok nektek néhány olyan regényt, amely engem különösen érdekel. Kommentben várom, hogy ezek közül ti melyiket várjátok, illetve azokat is, amelyek nincsenek az én listámon, de titeket nagyon érdekel. Lehet utána még az én listám is növekedni fog.

colleen hoover – vallomás
Eredeti cím: Confess
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Sorozat: -
A sorozat kötetei: -
Oldalszám: 344
Fordító: Komáromy Zsófia
Várható megjelenés: 2017. ősz
Kötéstípus: kartonált
Fülszöveg: Mi mindent érdemes kockára tenni a szerelemért?.
Auburn Reed huszonegy éves korára már mindent elveszített, ami valaha fontos volt neki. A lány azért küzd, hogy újra felépítse romba dőlt életét, így csakis kitűzött céljaira összpontosít, és nem engedheti meg magának a hibákat. De amikor munkát keresve belép egy dallasi műterembe, váratlanul éri az erős vonzalom, ami elfogja az ott dolgozó titokzatos művész, Owen Gentry iránt.
Most az egyszer Auburn mer kockáztatni, és a szívére hallgat, ám hamarosan felfedezi, hogy Owen súlyos titkot rejteget. Múltjának árnya tönkretehet mindent, ami fontos Auburn számára, és a lány egyedül úgy teheti sínre az életét, ha kizárja belőle a fiút.
Ahhoz, hogy megmentse a kapcsolatukat, Owennek nincs más dolga, csak vallomást tenni. Ám ebben az esetben a vallomás sokkal ártalmasabb lehet, mint maga a bűn.
A csodálatos és kivételes stílusú Colleen Hoover egy újabb mélyen megható történetet mesél arról, hogy az igaz szerelem és a család olyan köteléket jelent, amit semmi sem szakíthat el.
Miért? A Confess-t már akkor be akartam szerezni angol nyelvű változatban, amikor megtudtam, hogy sorozatot készítenek belőle, de valahogy sosem jutottam el odáig. Hát, angolul most egyenlőre biztosan kimarad, mert a Könyvmolyképző kiadja Colleen Hoovertől ezt a regényt is, amire nagyon-nagyon kíváncsi vagyok.

colleen hoover – velünk véget ér
Eredeti cím: It Ends With Us
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Sorozat: -
A sorozat kötetei: -
Oldalszám: ???
Fordító: Kamper Gergely
Várható megjelenés: 2017. ősz
Kötéstípus: kartonált
Fülszöveg: Néha az okozza a legtöbb fájdalmat, aki szeret.
Lilynek nem ment mindig könnyen a sora, de annál keményebben dolgozott, hogy olyan életet élhessen, amilyenre vágyik. Elhagyta a Maine állambeli kisvárost, ahol felnőtt; egyetemet végzett, és Bostonba költözött, ahol saját vállalkozásba kezdett. Amikor szikrázni kezd a levegő közte és a jóképű idegsebész, Ryle Kincaid között, Lily életében hirtelen minden túl szép lesz ahhoz, hogy igaz legyen.
Ryle magabiztos, makacs, kicsit talán arrogáns is, de emellett érzékeny, okos, és Lily a gyengéje – bár a kapcsolatoktól való viszolygása aggodalomra ad okot.
Lilyt mégsem csak az új kapcsolata foglalkoztatja. Rengeteget gondol Atlas Corriganre is – az első szerelmére, aki a hátrahagyott múltjához köti. A fiú, aki lelki társa és védelmezője volt, most újra feltűnik a színen, veszélyeztetve ezzel mindent, amit Lily és Ryle együtt felépített.
Ebben a merész és mélyen személyes regényben Colleen Hoover szívszorongató történetet tár elénk, ami új, izgalmas utakra vezeti őt magát mint írót is. A Velünk véget ér felejthetetlen mese a szerelemről, amiért nagy árat kell fizetni.
Add át magad a reménynek!
Miért? Ez a könyv először a borítójával hívta fel magára a figyelmet, mármint az én esetemben. Meg kell, hogy mondjam, eszméletlenül szépre sikeredett, örülök, hogy a kiadó megtartja az eredetit. A fülszöveg elolvasása után pedig már alig várom, hogy a kezeim közt tarthassam.

jennifer l. armentrout – maradj velem!
Eredeti cím: Stay With Me
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Sorozat: Várok rád
A sorozat kötetei:
Wait for You – Várok rád (1.)
Trust in me – Bízz bennem (1,5.)
Be with me – Légy mellettem (2.)
Stay With Me – Maradj velem! (3.)
/+4: Fall With Me; Dream of You; Forever With You; Fire in You/
Oldalszám: 600 jujdejó
Fordító: Császár László
Várható megjelenés: 2017. ősz
Kötéstípus: kartonált
Fülszöveg: A New York Times bestsellerszerző, aki korábban olyan könyvekkel jelent meg, mint a Várok rád és a Légy mellettem!, nem mindennapi történetet tár most az olvasó elé… egy fiatal nőről, aki megtanulja, hogy nem menekülhet a múltja elől – teljesen mindegy, milyen messzire szalad.
A huszonegy éves Calla nem sok mindent csinált eddig életében. Soha nem csókolózott, nem látta a tengert, és nem volt vidámparkban sem. Fiatalabb korában azonban olyan dolgokat élt meg, amiket egyetlen gyereknek sem lenne szabad. És még mindig hordozza azokat a testi és érzelmi sebeket, amiket többszörösen függő anyja, Mona hagyott rá – olyan titkokat, amiket nem oszt meg senkivel, még a legközelebbi barátaival sem.
Azonban a biztonságos kis burok, amit Calla maga köré épített, egy nap darabokra hasad, amikor felfedezi, hogy anyja ellopta a főiskolai tanulmányaira félretett pénzét, ráadásul hatalmas adósságot halmozott fel a nevében. Kénytelen hát visszatérni a kisvárosba, amit annak idején örökre elhagyott. Amikor megérkezik az anyja kocsmájába, Monát sehol sem találja, megismerkedik viszont a száznyolcvan centis tömény érzékiséggel, Jackson Jamesszel, aki nem csupán a pultban áll, de nyilvánvalóan az egész kocsma lelke is.
A szexi és lehengerlő Jax az első pillanattól részt követel magának Calla életéből, munkát ad neki, és segít felkutatni Monát. És ahogy Callára néz, abból egyértelmű, hogy legszívesebben fekvő helyzetben lenne együtt vele… Mielőtt azonban Calla ennyire közel engedné, még le kell győznie magában a múlt árnyait – és néhány alávaló embert is, akik azzal fenyegetik, hogy rossz vége lesz, ha nem keríti elő nagyon gyorsan az anyját.
Miért? Imádtam Avery és Cameron történetét, Teresa és Jace-é abszolút hozta ugyanezt a szintet, nagyon szerettem. Remélem, hogy a harmadik kötet is hasonló élmény lesz.

jennifer l. armentrout – visszatérés
Eredeti cím: The Return
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Sorozat: Titan
A sorozat kötetei:
The Return – Visszatérés
/+2: The Power; The Struggle/
Oldalszám: 320
Fordító: Császár László
Várható megjelenés: 2017. ősz
Kötéstípus: kartonált
Fülszöveg: „Az első oldaltól az utolsóig feszes és akciódús történetmesélés és vággyal terhes feszültség.” – Publishers’ Weekly
A VÉN MOIRÁK HALÁLRA RÖHÖGIK MAGUKAT…
Egy éve már, hogy Széth alkut kötött az istenekkel, és nekik adta az életét. Eddig minden tőlük kapott munka erőszakos volt és véres – amivel neki nem is volt semmi gondja. Apollón azonban most valami egészen más feladattal bízza meg. Testőrt kell játszania, és a szabály: mindent a szemnek, semmit a kéznek. Csakhogy olyasvalaki számára, akinek egész életében gondjai voltak a szabályokkal, ezt nem is olyan könnyű betartani.
Josie el sem tudja képzelni, mit akarhat tőle ez az őrült, de nagyon szexi pasi. De nem sok jót ígér, hogy az otthonától távoli, épp csak elkezdett új életét Széth megérkezése a feje tetejére állítja, és egyenesen beledobja őt egy olümposzi méretű turmixgépbe. Josie-nak vagy teljesen elment az esze, vagy tényleg egy egyenesen a görög mitológiából megelevenedett szörnyeteg tör az életére.
Persze könnyen lehet, hogy mindennél nagyobb veszélyeket rejt majd az aranysárga szemű, titokzatos Széthtel való izzóan szenvedélyes kapcsolata.
MERT A TÖRTÉNELEM, ÚGY TŰNIK, MEGINT MEGISMÉTLI ÖNMAGÁT…
Miért? Ezzel a könyvsorozattal is már régebb óta szemezek, érdekesnek tűnik. Ráadásul Jennifer L. Armentrout írta, az ő írásaiban pedig még egyszer sem csalódtam, sőt, mindegyik hatalmas kedvencem lett, úgyhogy izgatottan várom ezt is.

jeaniene frost – első fellobbanás
Eredeti cím: Once Burned
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Sorozat: Az éjszaka hercege
A sorozat kötetei:
Once Burned – Első fellobbanás
/+3: Twice Temped; Bound by Flames; Into the Fire/
Oldalszám: 344
Fordító: Szebegyinszki Szilvia
Várható megjelenés: 2017. ősz
Kötéstípus: kartonált
Fülszöveg: Leila egy sötét erővel megátkozott halandó…
Miután egy tragikus gyerekkori baleset szétzúzta az álmait, Leila nem gondolta volna, hogy ennél rosszabb is következhet, de tévedett. Rájött ugyanis, hogy hatalma van az elektromosság felett, mi több, egyetlen érintéssel látja az emberek fejében lakó legsötétebb gondolatokat. Az élete magányra ítéltetett… Legalábbis így hitte, amíg az éjszaka teremtményei el nem rabolták, és arra nem kényszerítették, hogy telepatikus segítséget kérjen a világ leghírhedtebb vámpírjától.
Ő az éjszaka hercege…
Vlad Tepesh inspirálta minden idők legismertebb vámpírlegendáját – de semmi esetre sem szabad Drakulának hívni! Képes irányítani a tüzet, ez teszi a legrettegettebb vámpírrá. Azonban ellenségei új fegyvert találtak ellene: egy gyönyörű halandót, akinek legalább olyan félelmetes a hatalma, mint neki.
Amikor Leila és Vlad találkoznak, azonnal fellobban köztük a mindent elemésztő szenvedély. Akad azonban valaki, aki porig akarja égetni őket. Vajon mi mindent kell feláldozniuk, hogy megállítsák az ellenséget?
A lány érintése hatalommal bír, a férfi csókja az örök életet rejti…
Miért? Egyszerűen imádom a Cat és Bones sorozatot az írónőtől, remélem ez is folytatásra kerül itthon is. Kegyetlenül humoros, izgalmas, romantikus, szórakoztató. Nagyszerű! Nagyon-nagyon várom, hogy Az éjszaka hercege első kötete is megjelenjen.

jay crownover – jet
Eredeti cím: Jet
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Sorozat: Marked Men
A sorozat kötetei:
Rule (1.)
Jet (2.)
/+4: Rome, Nash, Rowdy, Asa/
Oldalszám: 368
Fordító: Komáromy Rudolf
Várható megjelenés: 2017. ősz
Kötéstípus: kartonált
Fülszöveg: Jet Keller feszes bőrnadrágjával és vészjósló érdességével minden lány fantáziáját lángra lobbantja. Ayden Cross azonban már maga mögött hagyta a rosszfiús korszakát. Nem akarja megadni magát az izzásnak, amit Jet nyugtalanítóan sötét szemében lát. Fél, hogy öngyulladásuk szikrái megégetik, hiszen már a fiú érintése is feltüzeli.
Jet képtelen ellenállni a hosszú combú, veszkócsizmás délvidéki szépségnek, aki minden várakozására rácáfol. Ám minél közelebb érzi magát Aydenhez, mintha annál kevésbé ismerné. Bármennyire szeretné megfejteni a lány titkait, minden lehetséges szempontból kifürkészni őt, a saját bőrén tapasztalhatta, hová vezet, ha két embernek egészen eltérő elképzelései vannak egy párkapcsolatról.
Válhat-e a szalmalángból tartós szerelem… vagy elemészti álmaikat, és elhamvasztja őket?
Miért? Nagyon jó élmény volt számomra Rule kötete, örülök, hogy a Könyvmolyképző ezt a sorozatot is átvette. Kíváncsi vagyok a többi részre is.

elle kennedy – a pont
Eredeti cím: The Score
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Sorozat: Off-Campus
A sorozat kötetei:
The Deal – Az üzlet
The Mistake – A baklövés
The Score – A pont
/+1: The Goal/
Oldalszám: 416
Fordító: Barthó Eszter
Várható megjelenés: 2017. ősz
Kötéstípus: kartonált
Fülszöveg: A srác a pályán és a lányoknál is sikert sikerre halmoz...
Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával.
De ezt a lányt nem lesz olyan egyszerű meghódítani.
Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat… Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár hatalmas változás az életében, fokozatosan rájön, hogy nemcsak a gólok számítanak… hanem a szerelem is.
Miért? Juuuuuuj, ez az egyik legeslegjobban várt regény számomra idén! Egyenesen imádtam Az üzletet, A baklövés ezt csak fokozta. Elképesztően kíváncsi vagyok a harmadik kötetre. Kihagyhatatlan számomra!

l. a. casey – gyere haza!
Eredeti cím: Until Harry
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Sorozat: -
A sorozat kötetei: -
Oldalszám: 360
Fordító: Guti Eszter
Várható megjelenés: 2017. ősz
Kötéstípus: kartonált
Fülszöveg: Ő volt a legjobb barátom, a legkedvesebb pótbátyám és a legjobb védelmezőm. Ő volt a legjobb, és az enyém volt.
Lane retteg a hazatéréstől. Szeretett nagybátyja, Harry váratlanul meghalt, de Lane-nek meg kell küzdenie egy régi démonával is. Kale Hunttal gyermekkoruk óta a legjobb barátok, ám ez a kapcsolat sosem volt egyszerű. Lane miatta hagyta ott a családját és költözött New Yorkba. Fájt látnia, hogy Kale valaki mással boldog, másba szerelmes. Fájt, méghozzá iszonyúan. Tehát fogta a sátorfáját és mindent hátrahagyva új életet kezdett, teljesen elvágva magát a múltjától. Ám most, hogy visszatér, a régi érzések is előtörnek, mintha egy nap sem telt volna el a távozása óta. Az érzelmek mindent elborítanak, a tragédia pedig összehozza az embereket. Vajon Lane képes lesz-e megküzdeni a múltjával, a családjával, a veszteségekkel?
Miért? Érdekes történetnek tűnik. Figyelemfelkeltő a borítója. Biztosan beszerzem.

kylie scott - tónus
Eredeti cím: Deep
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Sorozat: Stage Dive
A sorozat kötetei:
Lick- Taktus
Play – Futam
Lead – Szóló
Deep – Tónus
Oldalszám: 344
Fordító: Császár László
Várható megjelenés: 2017. ősz
Kötéstípus: kartonált
Fülszöveg: „A legeslegnagyobb kedvenc rocksztáros sorozatom, A Stage Dive nagyon klassz!” – Maryse’s Book Blog
Ennek az egyéjszakás kalandnak nem így kellett volna végződnie…
Pozitív. Két kicsi vonal a terhességi teszten azt jelenti, hogy Lizzy Rollins teljesen mindennapi élete mindörökre megváltozik. És mindez egyetlen hatalmas hiba miatt, amit Las Vegasban követett el a Stage Dive lehengerlően szexis basszgitárosával, Ben Nicholsonnal. Kit érdekel, ha Ben volt az első férfi, aki miatt Lizzy úgy érezte, nem tud ellenállni a vágyainak? Sajnos azonban a lány azzal is tisztában van, hogy teljesen mindegy, ő mire vágyik, Ben egy kellemes szórakozásnál semmi többet nem akar.
Ben tisztában van vele, hogy számára Lizzy érinthetetlen. Tökéletesen és végletesen. Mivel a legjobb barátja feleségének a húga, teljesen mindegy, mennyire izzik kettejük között a levegő, teljesen mindegy, mennyire kedves és szexis Lizzy, okosabb, ha távol tartja magát tőle. Azonban egy pillanatnyi megingás a Bűn Városában, és Ben kénytelen megtanulni, hogy ami Vegasban történik, nem biztos, hogy Vegasban is marad. Ő és Lizzy most már a lehető legmélyebb módon kötődik egymáshoz… de kialakulhat ebből valódi szerelmi kapcsolat?
„Csodálatos, hogy Kylie Scott úgy teremt gyöngéd és őszinte légkört, hogy közben megőrzi a rá oly jellemző játékosságot.” – PUBLISHER’S WEEKLY
Kylie Scott, a New York Times bestsellerek írónője régóta imádja az erotikus szerelmi történeteket, a rock and rollt, és a Zs-kategóriás horror-filmeket. Ausztráliában, Queensland államban él.
Miért? A másik legeslegjobban vágyott regény. Hatalmas kedvencem az egész Stage Dive sorozat, akarom az utolsó kötetet is. Na, igen…mert ez lesz az utolsó.

p. c. harris – újrajátszás
Kiadó: Álomgyár
Oldalszám: 368
Várható megjelenés: 2017. november 24.
Kötéstípus: puhatáblás
Fülszöveg: A feltörekvő jégkorongos, Zack és a visszahúzódó Melanie, tökéletes álompárnak tűnnek. Ám a lány élete egy nap fenekestül felfordul, amikor hirtelen elveszít maga körül mindenkit, aki fontos volt számára. Beleértve Zacket is. A fiú egy profi szerződéssel a zsebében elutazik és ezzel darabokra töri a lány lelkét. Ekkor Melanie úgy dönt, hogy ő is maga mögött hagyja Kanadát, és egészen New Yorkig menekül.
A sors azonban úgy hozza, hogy évekkel később újra találkoznak, de az egymásra találás nem úgy sikerül, ahogy azt a lány megálmodta. Ehelyett egy titkokkal teli viszonyba bonyolódnak.
Vajon elég erős a kapcsolatuk, hogy túlélje a titkokat? Összeférhet a profi hokisok élete a szerelemmel? Te mire lennél képes, hogy megtartsd a szerelmedet?
P. C. Harris az Árnyoldal című sikerkönyv szerzőjének legújabb izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.
Miért? Nos, az a helyzet, hogy még nem olvastam az írónőtől, de ezzel a regénnyel teljes mértékben felkeltette az érdeklődésemet, és biztosan be fogom szerezni az Újrajátszást. Nagy hoki rajongó vagyok, úgyhogy nálam ez csak plusz pont, hogy ha ez a sport is szerepet kap egy könyvben. Tehát: romantika, jégkorong, egy igen jónak ígérkező történet és egy szép borító. Kell ennél több?

Megjegyzések