HALLOWEEN PARTY - AVAGY A REGÉNYES RETTEGÉS ÉJSZAKÁJA


HALLOWEEN PARTY – AVAGY A REGÉNYES RETTEGÉS ÉJSZAKÁJA
YOU’RE INVITED!

Nemsokára itt van az a bizonyos dátum, október legutolsó napja, Halloween. Mi is lenne annál jobb alkalom, hogy ezt a beöltözésen és sok más programon kívül egy könyves virtuális bulival is megünnepeljük? Hogy is fog ez működni? Mindjárt elárulom. ;)
Az egésznek az a lényege, hogy lentebb található néhány kérdés, és ha ezekre válaszol, akkor konkrétan összeállítottál egy bulit. Ezek lesznek rátok vonatkozóak, de olyanok is, amikor egy könyvbeli karaktert kell kiválasztanotok. Tehát legjobban egy book tag-hez tudnám hasonlítani, csak ebben van egy pici csavar is. Úgy gondoltam, hogy az így megalakult bejegyzéseket október 30. és 31. között kellene mindenkinek feltölteni, így tényleg aktuális is lenne. Ha valakinek a jelentkezők közül nagyon nem jó ez a két időpont, akkor írjátok meg, és meglátjuk, hogy akkor hogy legyen, de mindenképpen szeretném, hogy a halloweeni időszakban meg is jelenjenek az írásaitok.
Fontos tudnivaló! A Halloween Party posztsorozatban mindenki részt vehet, nem muszáj, hogy legyen hozzá blogod is. Megoszthatod akármelyik közösségi oldalon a saját összeállításodat (pl.: Moly), az a lényeg, hogy ezt nekem a jelentkezésnél mindenképpen jelezzétek majd, hogy hol fogjátok publikálni. :) Most még csak szeretném felmérni, hogy mekkora az érdeklődés – természetesen a kérdéseket már most megadom, hogy aki szeretne csatlakozni, időben el tudja kezdeni a tervezgetést –, ha sokan leszünk lehet, hogy még egy kis extrát is beleviszek a dologba. Bárkinek bármi kérdése van az egésszel kapcsolatba, nyugodtan írja le.
Ha elnyeri a tetszéseteket, akkor nagyon szívesen szervezek még ilyesmiket, már jó néhány ötlet körvonalazódott bennem, akár a Halloween-i után jöhetne is a következő. Mindig lenne minimum 3 hét, hogy megtervezzétek a saját posztjaitokat. 

Most pedig térjünk a lényegre. Ezekre a kérdésekre kell válaszolni (képet is rakhattok majd, így még mutatósabb és szebb) és ezek alapján fog felépülni a posztotok:

Ki lenne a partnered? Kivel jönnél?
Összeöltöznétek? Ha igen, ő hogy nézne ki?
Milyen lenne a jelmezed? Minek öltöznél be?
Sminket viselnél? Ha igen, milyen lenne?
Hogy nézne ki a cipőd?
Hogyan nézne ki a frizurád?
Az egyik barátod is jelen lenne. Ő milyen jelmezt öltene magára?
Hol lenne megtartva a buli?
Milyen lenne a dekoráció?
Kik lennének a vendéglistán?
Ki lenne az, aki egész éjszaka ijesztgetné az embereket?
Ki lenne a legijedősebb?
Ki lenne a legbátrabb?
Ki lenne a DJ?
Milyen zene szólna/Milyen zenék szolnának?
Ki lenne az, aki mindenkivel akarna táncolni?
Ki lenne az, aki egy kicsit túlzásba vinné az ivást?
Ki érkezne meg késve?
Ki lenne a legnagyobb partyarc?
Ki készítene mindenkivel selfie-t?
Kinek lenne a legijesztőbb jelmeze?
Halloween-i tökfaragó verseny. Ki nyerne? És kinek gyűlne meg vele a baja?
Ki segítene a takarításban?

Nagyon-nagyon remélem, hogy minél többen leszünk! :) Engedd szárnyalni a képzeleted, „hívjuk össze” az összes kedvenc regénybeli karakterünket, adjuk hozzájuk a barátainkat, magunkat, akit csak akarunk és már indulhat is a buli!

Megjegyzések

  1. Yey! Ma elkezdtem vadászni a halloweenes eseményeket, örülök, hogy erre is ráleltem :) Plusz buli, hogy a kérdések egy részéhez talán még rajzokat is tudnék készíteni, nem árt a gyakorlás :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy rátaláltál. :) Juj, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen rajzokat készítesz. :)

      Törlés
  2. Mivel Halloween-ig még sok idő van,ezért bőven tudok gondolkodni a válaszaimon!👯 Ezért természetesen jelentkezek,és már alig várom,hogy összehozzam a saját könyves brigádom!💪

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juuuj, nagyon-nagyon örülök, hogy te is részt veszel 😊 Várom majd a válaszaidat! 😊

      Törlés
  3. Nekem is nagyon tetszik az ötlet! :D :D Ha lehet még, akkor csatlakoznék!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper! 😊 Örülök, hogy tetszik. Persze, hogy lehet csatlakozni. 😊

      Törlés
  4. Szia! Molyon már jelentkeztem, csak lenne egy kérdésem. Meg lehet ezt írni úgy is, mintha egy történet lenne? Vagy mindenképp kérdés-válasz formában szeretnéd?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! 😊 Ha szeretnéd, megírhatod történetként is. Erre a megoldásra különösen kíváncsi vagyok 😊

      Törlés
  5. Szia!
    Szerintem Molyon jeleztem, hogy csatlakozom, de a biztonság kedvéért ide is írok :) Annyi kérdésem lenne, hogy a fejléc az lehet saját, vagy azt használjuk, amit Te is és, hogy a bejegyzés neve is ugyanaz legyen vagy arra is találjunk ki mást?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Szia! 😊
      A fejléc lehet különböző, én is egy másikat fogok használni, de aki szeretné használhatja ezt is. A bejegyzés neve maradjon Halloween Party - A Könyves Rettegés Éjszakája.

      Törlés
    3. Ezt fogom használni, mert nagyon tetszik :) és a címnek külön örülök, hogy ez marad, mert mostanában híján vagyok a kreativitásnak :D

      Törlés
    4. Szia!
      Gond lenne, ha október 29-én tenném ki? Már 30-ra ez a book tag van időzítve:
      https://bacchanteblues.blogspot.hu/2017/10/halloweeni-habzsolas-2017-tervek.html

      31-re pedig egy interjút terveztem, ezért lenne jó nekem a 29-e.

      Törlés
    5. Szia!
      Dehogy baj! Nyugodtan töltsd fel 29.-én. 😊

      Törlés

Megjegyzés küldése