4 KARINA HALLE REGÉNY JÖN AZ ÁLOMGYÁR JÓVOLTÁBÓL

 
Karina Halle egy külföldön már igen nagy népszerűségnek örvendő írónő, akinek a nevét hamarosan a magyar olvasók is megismerhetik. Az Álomgyár kiadónál bár biztosan érkezik tőle négy könyv, egy egyedülálló kötet, és egy sorozat, amely három kötetet foglal magában.
Ebből kettő még ebben az évben meg is jelenik, a továbbiak jövőre esedékesek. Én személy szerint már nagyon-nagyon kíváncsi vagyok ezekre, de legfőképpen a Túl közel hozzádra (erre egyébként már nem is kell sokat várni, a hónap végére várható).
Most megmutatom nektek mind a négyet, borítóval és minden lényeges információval együtt.

KARINA HALLE: TÚL KÖZEL HOZZÁD
Eredeti cím: Before I Ever Met You
Eredeti megjelenésének éve: 2017
Eredeti kiadója: CreateSpace Independent Publishing Platform
Várható hazai megjelenés: 2017. október 30.
Oldalszám: 320
Fülszöveg: **NEW ​YORK TIMES és USA Today besszeller szerző***
„Tinédzserként találkoztam először William McAlisterrel. Jóképű férfi volt, gyönyörű feleséggel. Mr. McAlister akkoriban lett édesapám partnere a cégében, és csak úgy lubickolt a sikerben. Elbűvölő személyiség volt, de nem láttam benne többet, mint egy jó családi barátot.
10 évvel később: 25 éves vagyok, egyedülálló anyaként nevelem a hétéves kisfiam. Elkövettem néhány hibát, melyeket igyekszem most rendbe hozni. Megküzdöttem a démonjaimmal, de most új életet kezdek Vancouverben. Mindenki megérdemel egy második esélyt.
Ügyvezető igazgatóként kezdtem el dolgozni az apám vállalatánál. Már az első napomon tudtam, hogy ígéretes jövő áll előttem. Míg meg nem pillantottam Will McAlistert.
Elvált, de ugyanolyan kifinomult maradt, mint ahogyan az emlékeimben élt. Willt már nem úgy láttam, mint apám egy barátját, már sokkal többet jelentett számomra. Sok idő telt el, mióta nem láttuk egymást. Árasztja magából a magabiztosságot és az erős szexualitást. Magas, férfias, vasalt öltöny, erős, csábító tekintet. Teljesen odalettem érte.
A zaklatottságom nem segít a helyzeten, nehéz magamat távol tartanom az irodájától, amire folyamatosan rálátok. Túl sok ügyön dolgozunk együtt.
Ez csak egy ártalmatlan vonzalom lenne? Egy ártatlan fantázia arról, hogyan szeretkeznék vele az íróasztalon?
Esélyem sem lehet nála, hiszen ő az apám legjobb barátja, üzleti partnere és a főnököm.
Igaz?
Tévedés.”
Karina Halle nagy sikerű Túl közel hozzád című romantikus könyve egy erőteljes történet, mely után újra hinni fogsz a szerelemben.
„Nem lehet letenni” Hypable blog
„Nagyon-nagyon élveztem” Dirty Girl Romance
„Ez a könyv fantasztikus” Moonlight Gleam

KARINA HALLE: BŰNBE SZÜLETETT
Eredeti cím: Sins & Needles
Eredeti megjelenésének éve: 2013
Eredeti kiadója: Metal Blond Books
Várható hazai megjelenés: 2017. november 15.
Sorozat: Átkozottak
A sorozat kötetei:
Sins & Needles – Bűnbe született
Shooting Scars – Veszélyes trükkök
Bold Tricks – Bármi áron
Oldalszám: 340
Fülszöveg: „A Bűnben született szépen lassan magába szippantott, lebilincselt és halálosat szúrt a szívemben” – starcrossedbookblog.com
A visszautasíthatatlan ajánlat…
Ellie Watt megelégeli, hogy lopással, csalással szerezzen pénzt, ezért több év távollét után hazatér Californiába, hogy új életet kezdjen. Reméli, hogy volt gimnáziumi osztálytársa, a tehetséges tetoválóművész, Camden McQueen, még mindig gondol rá, azzal azonban nem számol, hogy a fiún mély sebeket ejtett a régi, viszonzatlan szerelem.
Ellie meglepetten tapasztalja, hogy McQueen megváltozott: erősebb lett, igazi rosszfiúvá vált. Amikor a fiú rájön, hogy egykori szerelme át akarja verni, váratlanul visszautasíthatatlan ajánlatot tesz neki. A szabadság azonban áldozatokkal jár, és komoly veszélybe sodorhatja mindkettőjüket.

KARINA HALLE: VESZÉLYES TRÜKKÖK
Eredeti cím: Shooting Scars
Eredeti megjelenésének éve: 2014
Eredeti kiadója: Forever
Várható hazai megjelenés: 2018. február 20.
Sorozat: Átkozottak
A sorozat kötetei:
Sins & Needles – Bűnbe született
Shooting Scars – Veszélyes trükkök
Bold Tricks – Bármi áron
Oldalszám: 340
Fülszöveg: A szívem gyorsabban ver, a pulzusom pedig az egekben. – vilmairis.com
Egy veszélyes szerelem…
Ellie Watt mindenáron meg akarja menteni Camden életét. Korábbi gengszter szeretője, Javier segítségét kéri, a férfi azonban gonosz játékot űz vele. Támogatásáért hatalmas áldozatot követel a lánytól. Választhat: hagyja szerelmét meghalni, vagy elkövet egy kegyetlen bűntényt. Ellie korábban vérbeli simlis volt, és most ki kell találnia valamit, mielőtt mindkettőjük élete végérvényesen tönkremegy.
Camden McQueen nem tudja elfelejteni Ellie Wattot. Ég a bosszúvágytól, amiért elítélték egy olyan bűntény miatt, amelyet el sem követett. A tehetséges tetoválóművész komoly lépésre szánja el magát, hisz Ellie megmentéséért bármire képes. Vajon továbbra is szeretni fogja a lány, ha megismeri az ő sötét oldalát.

KARINA HALLE: BÁRMI ÁRON
Eredeti cím: Bold Tricks
Eredeti megjelenésének éve: 2014
Eredeti kiadója: Forever
Várható hazai megjelenés: 2018
Sorozat: Átkozottak
A sorozat kötetei:
Sins & Needles – Bűnbe született
Shooting Scars – Veszélyes trükkök
Bold Tricks – Bármi áron
Oldalszám: 340
Fülszöveg: „A szívem gyorsabban ver, a pulzusom pedig az egekben.” – vilmairis.com
Bármit a szabadságért…
Ellie, Camden és Javier különös szövetséget alkotnak. Lehetséges egyáltalán, hogy az a három ember, akik korábban ellenségek voltak, együtt küzdjenek meg valamiért, mely mindhármuknak fontos? Mexikó bűntanyáin izgalmas, veszélyes kalandokon át próbálják megtalálni a szabadságukat. A szabadság azonban csak egy fogalom, a megváltást magukban kell keresniük.
Karina Halle trilógiája egy igazi adrenalinbomba. Izgalmas, akciódús, bővelkedik szenvedélyes, erotikus jelenetekben, és egy pillanatra sem hagyja lankadni a figyelmet. Nem kétséges, hogy a kemény, mégis érzelmes történet, akár a tetoválótinta, nyomot hagy az Olvasóban.

Megjegyzések