ÚJ KÖNYVVEL BŐVÜL A LOL-CSALÁD

Jen Klein kötetével bővíti a kínálatát a Móra kiadó, amely a LOL-könyvek között kapott helyet, a regény iránt már most hatalmas az érdeklődés.
Néhány napja megmutatták a teljes borítót és a fülszöveget is, ezt meg is mutatom nektek néhány plusz információval kiegészítve.

KÖNYVPROFIL
Eredeti cím: Shuffle, Repeat
Eredeti megjelenésének éve: 2016
Eredeti kiadója: Random House
Magyar cím: Rád hangolva
Hazai megjelenés: 2017. november eleje
Oldalszám: 352
Fülszöveg: Oliver Flagg két lábon járó közhely. Legalábbis June szerint. A srác jóképű, népszerű, élsportoló, és a pomponlányok vezetőjével jár. Ő az amerikai álompasi gimis kivitelben… June köszöni, nem kér belőle. Csakhogy a végzős évükben Oliver viszi mindennap suliba, ami azt jelenti, hogy a lánynak olyasvalakivel kell töltenie a reggeleit, akinek egy összetett mondat megértése valószínűleg komoly nehézséget jelent, a zenei ízlése pedig ugyanolyan fájdalmasan kiszámítható, mint ő maga. Úgyhogy veszekednek. Sokat. Az életről, a gimiről, az együttesekről, a benzinzabáló autókról, mindenről. (Oké, Oliver talán mégis tud összetett mondatokban beszélni.) Az világos, hogy ők ketten tűz és víz. Ami nem világos, miért számít ez egyre kevésbé…

 


EREDETI BORÍTÓ
 

RÉSZLET A KÖNYVBŐL:
,,Oliver úgy vigyorog, mintha valami nagyon vicceset mondtam volna.
– Úgy látszik, semmi érzéked a minőségi zenéhez.
– Mi vagy te, egy tizenkét éves kislány?
– Ez egy rockballada, June. Tudod, valaha igen népszerű műfaj volt.
Nagyra kerekedett szemmel kérdezem:
– Egy tizenkét éves kislány... a nyolcvanas évekből?
Nagyot nevet, de én egyáltalán nem találom viccesnek a dolgot: képtelen vagyok feldolgozni, hogy Oliver Flagg a nyálas szerelmi balladákra bukik.
Meglapogatja a térdemet.
– Semmi gond. Nem minden fér bele a szépen rendezett kis skatulyáidba."

Megjegyzések