COLLEEN HOOVER SWAG BOX

Itthon és más országokban is rendkívül nagy népszerűségnek örvend Colleen Hoover és az általa megálmodott és megírt történetek. Hazánkba is nemsokára megjelenik két új regény az írónőtől, ami nem más, mint az It Ends with Us – Velünk véget ér és a Confess – Vallomás.
A mai nap folyamán Colleen Hoover Instagram oldalán egy nagyon szuper információt osztott meg velünk. Elindítja az úgynevezett Colleen Hoover Swag Box-ot, ami teljesen olyan, mint egy subscription box, annyi különbséggel, hogy ebben a dobozban csak az ő könyveivel kapcsolatos szuper kis dolgokat találhatunk, mint például: könyvjelző, kulcstartó, kitűző, mágnes, bögre stb. Minden doboz 10-12 tárgyat tartalmaz, melynek ára $20.00.
Viszont! Most van lehetőségetek, hogy megnyerjetek egy ilyen dobozt, ugyanis az írónő kisorsol 2 darabot. Mindössze annyit kell tennetek, hogy írtok egy hozzászólást az Instagramon posztolt képe alá (IDE kattintva megtaláljátok).
Másik két doboz is kisorsolásra kerül, itt is ugyanazt kell tennetek, mint az instagramosnál, csak itt a Facebook posztnál kell kommentelni (ITT). Sok sikert mindenkinek! :)


Megjegyzések