SZENVEDÉLYESEBB, ROMANTIKUSABB, IZGALMASABB ÉS MEGLEPŐBB

KÖNYVPROFIL
Megjelenés ideje: 2016
Eredeti megjelenés éve: 2013
Kiadó: Libri
Sorozat: Hacker
A sorozat kötetei: Hardwired, Rád kattanva 2., Rád kattanva 3., Rád kattanva 4. /+1: Hard Love – Rád kattanva 5. – 2018. február 1-jén érkezik/
Kötéstípus: puhatáblás
Oldalak száma: 364
Fordító: Székely Szilvia
Fülszöveg: Erica végre beindítja a vállalkozását, de Blake nem tudja megtagadni önmagát, és a háttérből irányítani akar. Miközben kis játszmáik a nyilvánosság előtt zajlanak, zárt ajtók mögött minden a szenvedélyről és a veszélyről szól. Erica új segítőt vesz fel a rátermett Risa személyében. Risa azonban korántsem az, akinek mutatja magát, ugyanis feltett szándéka, hogy tönkreteszi Ericát, és megszerzi Blake-et…
Daniel Fitzgerald indul a kormányzói székért, de a pszichopata Mark veszélyezteti a kampány sikerét, ezért Daniel sorsdöntő lépésre szánja el magát. A mostohaapa Ericát is megzsarolja, hogy ha nem száll be támogatóként, annak Blake látja majd kárát, mire a lány – hogy megóvja szerelmét – szakít vele. Blake viszont nem az a férfi, akit ilyen könnyen félreállíthatnak…

 

Erica Hathaway és Blake Landon története ott folytatódik, ahol az előző rész abbamaradt. Erica vállalkozása egyre sikeresebb jövő elé néz, azonban a nő magánélete nem teljesen felhőtlen.
Legjobb barátnője, Alli, immáron Bostonban lakik barátjával, Heath-el, de az ő kapcsolatukba is beférkőzik egy probléma, ami egy időre szétválasztja őket. Alli a költözés előtt a Clozpinnél dolgozott, de már nem tudja betölteni az addigi pozícióját, így Ericanak találnia kell valakit, aki a segítségére lesz. Meg is lesz az a személy – név szerint Risa –, aki rendkívül lelkesnek és motiváltnak mutatkozik, így főhősnőnk némi vacillálás után fel is veszi maga mellé. Úgy látszik, hogy a lány teljes mértékben megfelelő a munka elvégzésére, azonban nem minden az, aminek látszik…
Erica és az édesapja kapcsolata kezdetben még normálisnak látszik, még csak most kezdik megismerni jobban egymást, de egy szörnyű és váratlan halál után megváltozik minden és az apa-lánya kapcsolat nem éppen mondható átlagosnak és hétköznapinak, sőt, igen csak kezdenek elfajulni a dolgok, szerelme élete is veszélybe kerül.
A vállalatánál sem minden fenékig tejfel, ugyanis valaki (vagy valakik) alaposan keresztbe akarnak nekik tenni. De vajon tényleg ő a célpont? Vagy csak rajta próbálnak elérni valakit és bosszút állni?
Erica és Blake kapcsolata több megpróbáltatás után még mindig szilárd és szenvedéllyel teli.  De amikor veszély fenyeget, akkor bármire képesek vagyunk, hogy megvédjük a szeretteinket, és Erica is úgy tesz, ahogy a legjobbnak gondolja, így a kapcsolatuk is veszélynek van kitéve. Erica nagyon erős, határozott és bátor karakter, ezt ebben a kötetben is bebizonyította. Blake pedig… jaj, annyira imádnivaló, védelmező, birtokló, született üzletember.
A másik nagy kedvencem Alli és Heath párosa. Annyi nehézség után, amit át kellett élniük, igazán megérdemlik már a nyugalmat és a boldogságot. Örülök, hogy már egy kicsivel több szerepet kaptak, nagyon összeillenek.
Daniel…hát, benne csalódtam a legnagyobbat. Borzasztó, hogy mire nem képes néhány ember a hatalom megszerzése érdekében. Bár a végén rendeződni látszanak a dolgok, én még vele kapcsolatban bizonytalan vagyok, de majd kiderül, mi lesz vele kapcsolatban.
Összességébe nekem ez a rész is elnyerte a tetszésemet, szerintem egy nagyon jó kikapcsolódást nyújtó regény, hozta az előző rész szintjét.

RÖVID ÖSSZEFOGLALÁS
Borító: Sokkal jobban tetszik, mint az előző részé, nagyon bejön ez a csipkés megoldás.
Kedvenc karakter(ek): Blake (♥), Erica, Alli, Heath, Sid, Fiona
Nem szimpatikus karakter(ek): Risa – Amilyen lelkesnek ígérkezett, olyan megbízhatatlan. Bár most megszabadultak tőle, biztos, hogy okoz még gondokat, nem fogja ennyiben hagyni. Sophia – Na, ő már a Hardwiredben is ellenszenves volt, ezt itt csak tovább fokozta. Daniel – Csalódás volt, hatalmas.
Értékelés: Ez a sorozat egyre szenvedélyesebb, romantikusabb, izgalmasabb és meglepőbb. Nagy kedvencemmé vált! :) ♥ 5/5
Ajánlom? Nem is kérdés! Erotikus tartalom miatt ugyanúgy, mint az előzőt (és valószínűleg az egész sorozatot) inkább csak 18 éven felüli olvasóknak.
És, ami sosem maradhat el: az idézetek. Nézzük is, szerintem melyek voltak a legjobbak.

Higgy nekem, én már csak tudom, hogy egyetlen ember vagy kapcsolat sem lehet tökéletes.

Néha az ember fel sem fogja, hogy mije van, amíg el nem veszíti.

Te menekülsz valami elől. Talán előlem, de tudod, mit? Ezúttal nem engedem. Időre van szükséged, hogy rájöjjél, mit csinálj? Rendben, de együtt fogunk rájönni.

A mi történetünk a legjobb, amit ismerek. Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen lánnyal találkozom, mint te. Gyönyörű vagy és okos. És erős. Istenem, annyira erős vagy! Néha még levegőt is elfelejtek venni, amikor melletted vagyok.

Megjegyzések