BOARDED BY LOVE

KÖNYVPROFIL
Megjelenés ideje: 2014. szeptember 08.
Sorozat: Bellevue Bullies
A sorozat kötetei: Boarded by Love, Clipped by Love, Hooked by Love
Oldalak száma: 352
Kötéstípus: puhatáblás
Fülszöveg: Jude Sinclair here, hockey player for the Bellevue Bullies and lover of all ladies. Hockey’s in my blood, and not to sound full of myself, but I’m good at it…really good. The draft is within my reach—it’s mine to take—but that’s not the only reason people know my name. They know me because of my way with women. They know the score, and I aim to please. I just tend to stay away from repeat performances. In other words, I don’t do relationships beyond my family and friends. I’m happy with life. However, I should warn you that my story and how I see it playing out is about to change due to a certain redhead on campus.
She’s beautiful. Stunning. Breathtaking.
She’s my game changer.
***
He’s trouble from the moment I see him. I don’t know what I’m thinking, but from the moment I meet his gaze, I’m his. It’s a scary feeling.
I’ve never trusted anyone outside my aunt and uncle—and even that took months. I didn’t have it easy growing up. My mom was usually strung out, and she didn’t give me a second thought. Drugs and the men who paid her were more important to her. It was horrible, but I’m stronger today. Because of my past, security is what I need most. Money assures me that I can take care of myself today, tomorrow, and next month. I don’t want to ever be hungry or go without again, so I work hard for every penny.
Oh, by the way, I’m Claire Anderson. I’m a hard-studying sophomore at the University of Bellevue, dancer for the school dance team, and a burlesque dancer at a club, but that’s my secret.
You may think you know how our story ends, but you have no clue. It’s not easy falling in love… or living happily ever after. At first it may seem so, but when is anything worth having ever won without a fight?
Especially when you’re boarded by love.

 

Szívdöglesztő testvérek? Pipa.
Akik hárman vannak? Pipa.
És mindegyikőjük megkapta a saját történetét leíró regényt? Pipa.
Tehetséges, erős, kitartó és rendíthetetlen női karakterek? Pipa.
Mindez egy remekül megírt trilógiában? Hatalmas pipa.
Toni Aleo sorozatnyitó kötete, a Boarded by Love volt az első angol nyelvű könyv, amit elolvastam és az első pillanattól kezdve nagyon szerettem. ♥
Főhősnőnk, Claire Anderson nappal egy szorgalmas egyetemi hallgató, aki táncol az ottani tánccsapatban is, este azonban egy klubban burlesque táncos. Mint a szurkolócsapatban, ebben is rendkívül tehetséges, komoly jövő állhat előtte ilyen téren is. Arról, hogy a klubban táncol csupán egyetlenegy ember tud, nagybátyja Philip párja, Reese.
Jude Sinclair az egyetem hokicsapatának egyik legjobb és legtehetségesebb tagja, nagy esélye van bekerülni egy komolyabb csapatba is. Emellett az összes helybeli lány álma. Igazi nőcsábász, falja a lányokat egészen addig a napig, amíg az útjába nem kerül Claire, ettől kezdve az élete egy nem várt fordulatot vesz. Az már az első perctől kezdve egyértelmű, hogy vonzódnak egymáshoz, és őszintén megmondva nagyon jó párost is alkotnak. Viszont a legnagyobb titkok sem maradhatnak elfedve, fény derül rájuk, amely problémákat okoz Claire és Jude, valamint a fiú családja is komoly nehézségek elé kerül. Vajon túléli a kapcsolatuk? Nos, a Boarded by Love című regényben minden kiderül.
Oda meg vissza vagyok az olyan regényekért, amelynek kulcsfontossága a jégkorong (magát a sportot is imádom, úgyhogy ez egyértelmű nálam, hogy szeretem az ilyen történeteket). Ez volt az első könyv, amelyet angolul olvastam, és az első, amelynek a középpontjában ez a sport áll. Még most is imádom. ♥
A történet két szemszögből van végigvezetve – Claire és Jude – , ami csak még jobban feldobja, és még többet hozzáad a regényhez. Viszont egy kis plusz: egy másik szereplő gondolataiba is beleláthatunk egy rövid fejezet erejéig.
RÖVID ÖSSZEFOGLALÁS
Borító: Háát…én mondjuk máshogy képzeltem el Jude-t. Furcsa, hogy itt csak ő szerepel, viszont a további két köteten párok vannak.
Kedvenc karakter(ek): Igen, itt kell a többes szám. Sorolom is: Jude (♥), Jayden (♥), Jace (♥), Claire, Reese, Philip, és az egész Sinclair család egy kivétellel.
Nem szimpatikus karakter(ek): Az az egy kivétel pedig nem más, mint Mark Sinclair. Borzalmas az, amit a családjával tett. Őszintén abban a pár jelenetben, amiben jelen volt, nekem már ott sem volt szimpatikus, kifejezetten ellenszenvesnek tűnt.
Értékelés: 5/5 Minden egyes sorát imádtam ♥ Nem csak ennek a regénynek, a többinek is, de azokról majd későbbi bejegyzésekben szó lesz. Minden tökéletesen meg van benne: kellően romantikus; szórakoztató; humoros; elég helyet kap benne a tánc és a jégkorong is, nem szorul háttérbe; és a vége felé izgulhatunk is egy kicsit. Ez egy történet egy gyönyörű szerelemről, a bizalom kialakulásáról, családról, megbocsájtásról és újrakezdésről.
Ajánlom? Nagyon ajánlom azoknak is, akik még csak most barátkoznak az idegen nyelven való olvasással. Abszolút nem bonyolult a nyelvezete, nagyon jól érthető és szerintem egy azonnali sikerélményben lesz részetek amellett, hogy egy szórakoztató jégkorongos – romantikus new adult történettel gazdagodtok (tartalmaz erotikus jelenteket is!).
Nos, kedvenc idézetből itt sincs hiány (sőt kifejezetten sok van), így megpróbáltam nektek kiválogatni azok közül is a legjobbakat (másképp majdnem az egész könyvet ideírhatnám):

„I love you, Claire, so much, and I am so proud of you.”
„I love you too, Phillip.”
„And remember when we’re in the Hunger Games, I’ll die for you.”

I’m here for her anytime she wants. I’m always here for her.

„ As long as there are stars in the sky, I am yours. Forever and always. ”
„ Some nights it's cloudy, though, ” she points out.
I nod. „ You're right, but the stars are still there. And that means I may be mad or upset with you, but I'll always love you. I mean, come on, Claire, it's taken me twenty years to find the person I'm meant to love. That doesn't ever stop. ”
(legkedvencebb ♥)

It’s crazy, but I think I love her.

“I wasn’t done talking to you.”
She drops her hand from the tree and turns to look at me.
“Oh, really? What do you want to talk about?”
“The weather?” I ask.
“It’s cold,” she says with a look that tells me she’s bored.
I smile. “Maybe you could tell me your name?”
“Why?”
“So I can call you something else other than the most gorgeous girl on campus.”
It’s cheesy, but hey, it works.
Her eyes widen as she shakes her head. “Does that actually work on girls?”
Or maybe it doesn’t.

Megjegyzések