DOMINÁNS PASI, ERŐS NŐI KARAKTER, IZGALOM, TITKOK, SZENVEDÉLY, IZZÓ VÁGY ÉS EGY GYÖNYÖRŰ SZERELEM MEGERŐSÖDÉSE


KÖNYVPROFIL
Megjelenés ideje: 2016
Eredeti megjelenés éve: 2014
Kiadó: Libri
Sorozat: Hacker
A sorozat kötetei: Hardwired, Rád kattanva 2., Rád kattanva 3., Rád kattanva 4. /+1: Hard Love – Rád kattanva 5. – 2018. február 1-jén érkezik/
Kötéstípus: puhatáblás
Oldalak száma: 348
Fordító: Székely Szilvia
Fülszöveg: Blake Landon olyan férfi, akinek mindene megvan – mesés gazdagság, ellenállhatatlan sárm és Erica Hathaway szerelme. A pár többször is megjárta a poklot, és amikor az élet könyörtelenül szétválasztotta őket, valahogy mégis mindig visszataláltak egymáshoz, erősebben és szerelmesebben, mint valaha.
Erica még soha nem állt ennyire közel ahhoz, hogy kimondja a boldogító igent. Ám a végleges elköteleződés határán sötét titokra bukkan Blake múltjából. Eltökélve, hogy kideríti, kicsoda is Blake valójában, kinyit egy ajtót, amely olyan világba vezeti, ami még a lány legvadabb fantáziáit is túlszárnyalja…

 

Erica és Blake életébe úgy látszik, hogy végre egy kis nyugalmasabb rész is elérkezik. Erica legjobb barátnője, Alli, ismét a vállalatánál dolgozik; és szerelmével kapcsolatukat is egy újabb szintre emelik. De ez a felhőtlen helyzet nem sok ideig lesz jelen, hamar véget ér az a viszonylag rövid boldogság…
Blake többet akar (gyakran már irreálisan sokat) és ebben a részben ismerhetjük meg leginkább a domináns oldalát, itt bontakozik ki a legjobban. Az irányítás miatt sokszor vitáznak, úgy látszik nem tudnak sehogy sem megegyezni. Egyikük sem akar engedni, mindketten nagyon határozottak. Egy kicsit aggódtam is, hogy mi fog ebből kialakulni, hiszen mindketten elég céltudatos karakterek, addig nem állnak meg, amíg meg nem szerzik, amit akarnak, Blake meg főleg nem. Erica eddig független volt és továbbra sem akarja teljesen feladni függetlenségét, és pontosan ezért számos konfliktus alakul ki közöttük.
Az másik legfőbb oka a kettejük között kialakult résnek egy csók, ami akkor csattant el, amikor nem voltak együtt. Ez az ügy szerintem egy kicsit túl lett reagálva, ez az egy volt az, ami nem igazán tetszett a regényben. Sokkal jobban is meg lehetett volna oldani, túl nagy feneket kerítettek neki.
Szerencsére sikerül megoldaniuk a problémákat, de az élet továbbra sem lesz számukra gondmentes, ugyanis a szülők által rendezett parti során Erica múltja úgy látszik, hogy megismétli magát és itt lehetett rendesen izgulni, hogy valaki megmentse vagy ki tudjon szabadulni (ennek volt a legkevesebb esélye). Az elkövetőnek nem sikerül véghez vinni tervét (legnagyobb megkönnyebbülés) és úgy tűnik, hogy a méltó büntetését is megkapja.
Ezután Erica és Blake kapcsolata úgy látszik, hogy egy kicsit egyenesbe kerül. Nagyon szeretem a párosukat, ők az egyik kedvenc könyves párom. Jó látni, hogy a sok megpróbáltatás, vita és konfliktus ellenére mindig megtalálják a másikhoz vezető utat, mindig újra egymásra találnak. Nagyon összeillenek, együtt még erősebbek, tökéletesen kiegészítik egymást.
A sorozat ezen kötete zárul szerintem a legnagyobb függővéggel, még jó, hogy már nálam van a folytatás. :D Izgatottan kezdem el a negyedik részt!

RÖVID ÖSSZEFOGLALÁS
Borító: Nem rossz, de nem is a legjobb. Illik a könyvhöz, utal rá, hogy erotikus tartalom is van benne, szép a lila. Nem lett a kedvencem, de láttam már rosszabbat is.
Kedvenc karakter(ek): Blake (♥ Lehet, hogy néha túlreagált dolgokat, de attól még mindig nagyon jó karakter, hatalmas kedvencem), Erica, Alli, Heath, Sid – Nagyon jó karakterekkel van megtömve az egész sorozat, mindegyikőjüknek meg van a saját kinek kisebb, kinek nagyobb gondja-baja, együtt egy nagyszerű és szórakoztató csapatot alkotnak.
Nem szimpatikus karakter(ek): Sophia – Háát…ezt a szereplőt egyszerűen nem lehet megkedvelni. Max – Eddig nekem ő olyan semmilyen, közömbös volt; ebben a regényben kifejezetten megutáltam. Risa – Na, nem mintha ő a kedvencemmé válhatna…
Értékelés: 4,5/5 A fél pont levonás azért jár, mert szerintem az a csókos incidens egy kicsit túl lett reagálva. Jó, persze, akadjon ki, dühöngjön egy kicsit, de ez picit már sok volt. Ettől függetlenül még mindig imádom ezt a sorozatot! :) ♥ Rá vagyok kattanva ;)
Ajánlom? Ó, igen! Aki már olvasta az előző részeket, és szerette is, semmiféleképpen ne hagyja abba, megéri elolvasni a folytatást is. Ebben a kötetben a következőket kapjátok meg: egy igazán domináns pasi, egy rendkívül erős és kitartó női karakter, izgalom, titkok, konfliktusok, szenvedély, izzó vágy és egy gyönyörű szerelem megerősödése.
Néhány idézet, amely után biztosan olvasni akarod:

Lélegezni is képtelen vagyok nélküled, bébi. Teljesen megsemmisítesz, aztán újra összeraksz. Mindent elviselsz tőlem, és mégis képes vagy szeretni…

Van úgy, hogy valamihez nincs értelme ragaszkodni, és jobb elengedni, de van úgy, hogy igenis harcolni kell. És nem számít, milyen nyomorultul érzi magát az ember.

Ne akard irányítani, amit nem tudsz irányítani.

A féltékenység alaposan kifordíthatja magából az embereket, és a legvisszataszítóbb oldalukat hozza elő.

Hallgass a szívedre, Erica. A világban állandó zaj vesz körül, és ennek kéne lennie az egyedüli hangnak, amire valóban odafigyelünk. Ha a szíved igent mond, akkor semmi más nem számít!

Megjegyzések