ROMANTIKÁBAN ÉS SZENVEDÉLYBEN ITT SINCS HIÁNY

KÖNYVPROFIL
Megjelenés ideje: 2017
Eredeti megjelenés ideje: 2014
Kiadó: Libri
Sorozat: Hacker
A sorozat kötetei: Hardwired, Rád kattanva 2., Rád kattanva 3., Rád kattanva 4. /+1: Hard Love – Rád kattanva 5. – 2018. február 1-jén érkezik/
Oldalak száma: 346
Kötéstípus: puhatáblás
Fordító: Székely Szilvia
Fülszöveg: Blake üzleti ellenfelei ugrásra készen várják, hogy a karizmatikus cégvezető végre egyszer hibázzon. Sokan szívesen sárba tipornák a milliárdos ifjút, és van valaki, aki Erica ígéretes start-up cégén keresztül akarja tönkre tenni kettőjük törékeny boldogságát
Erica úgy érzi, végre nyugvópontra juthat az életük Blake-kel. De váratlanul a sajtó rászáll Daniel Fitzgeraldra. Megszellőztetik, hogy ő Erica vér szerinti apja, és kutakodni kezdenek a mostohafia, Mark halála ügyében. A lányt szüntelen gyötri a kétség, vajon ismeri-e a maga valójában a férfit, akit szenvedélyesen szeret, aki iránt olthatatlan vágy lobog benne, s akinek rövidesen kimondja a boldogító igent.

 

Erica Hathaway élete ebben a kötetben sem mondható gondmentesnek. A vállalatára (Clozpin) ajánlatot tesznek, először még kételkedik, nem tudja mi lenne a helyes döntés, de aztán mégis beleegyezik, mert úgy gondolja, hogy ebből a Clozpin, a nála dolgozó barátai és legfőképpen ő is jól jöhetne ki. Azonban egyáltalán nem az, aminek tűnik. A felvásárló sürgetni akarja az egész folyamatot, minél hamarabb meg akarja kötni a szerződést. Sajnos a végén, amikor már minden hivatalos és alá van írva, csak akkor derül ki, hogy cseppet sem ez az, amire Erica és a többiek számítottak, mivel nem közkedvelt emberek kerülnek kulcspozícióba, a kiakadásuk teljes mértékben jogosnak vélhető. Sophia eddig sem volt a kedvencem, kicsit sem volt szimpatikus, viszont most még többet esett a szememben. Borzalmas egy nőszemély, eddig is ellenszenves volt, de ezt most ebben a kötetben megtetőzte. Komolyan elképesztő, hogy mire nem képes néhány ember a hatalom megszerzése vagy  bosszúállás miatt.
A sajtó kiszimatolja, hogy Daniel Fitzgeraldranak van egy vér szerinti lánya még az előző párkapcsolatából. A választásokig már nagyon kevés idő van hátra, és hát persze, hogy egy ilyen hírre rögtön lecsap a média is, pláne ilyen helyzetben. Erica rájön, hogy ki szivárogtatta ki az információt, ennek ellenére az illetőt védeni akarja, mert egy számára rendkívül fontos emberhez közel áll, viszont Daniel megállíthatatlan és addig kérdezősködik és faggatózik, amíg a nő fel nem fedi az ember kilétét. Arra azonban egyikük sem gondolt, hogy ennek a hírnek a felröppenésével és úgy egyáltalán a kettejük újra kapcsolatba lépésével veszély fenyeget rájuk, amely később egy utcai támadás során tragédiába torkollik.
Erica és Blake szerelme töretlen és az események előre haladásával egyre jobban erősödik és ezt nagyon jó volt látni. Még mindig hatalmas kedvenceim, jó volt látni, hogy a vége felé azért nekik is akadt boldog és felhőtlen pillanatból rendesen, annak ellenére, hogy a baleset mindkettejüket megrázta és érzelmileg megviselte. Nem kerültek egyszerű helyzetbe – magán- és üzleti életükben is bőven akadnak nagy problémák – de annyira jó volt látni, hogy egyre jobban megerősödnek, még jobban megnyílnak egymás előtt, mindent megbeszélnek együtt.
A másik nagy kedvenceim Alli és Heath. Zseniálisak és nagyon cukik együtt. Örültem, hogy ebben a részben is egy kicsivel több szerephez jutottak. Rajtuk kívül még szerintem egy abszolút összepasszoló páros Simone és James. Örülök, hogy végre ők is adnak egy esélyt a kapcsolatuknak és úgy látszik, hogy megvan a kémia (ez eddig sem volt kétséges) és a harmónia közöttük. Róluk is szívesen olvasnék egy külön regényben.
Danielről egy kis mértékben megváltozott a véleményem, a legjobban ez a regény utolsó részében kezdett kialakulni, mert látszik, hogy őszintén aggódik a lányáért. Ez néhány plusz pontot írt a javára, de a könyv első felében még mindig inkább fenyegetőnek és egy kicsit kiszámíthatatlannak tűnt nekem. Kíváncsi leszek, mit hoz ki az ő karakteréből az írónő.
És az utolsó oldal elolvasása után most egy jó hosszú várakozási idő következik, ugyanis Blake és Erica kapcsolatát elmesélő utolsó kötet magyarul csak jövő februárra van beígérve. De messze van még az. :D
Az előző posztban már kifejtettem, hogy mennyire imádom ezt a sorozatot. Nos, ez ebben a kötetben csak még jobban fokozódott és türelmetlenül várom a következő és egyben befejező részt.
Az különösen tetszett benne, hogy az első néhány oldal Blake szemszögébe íródott és így beleláthattunk egy kicsit az ő gondolataiba is. Remélem, az ötödik könyvben is lesz néhány ilyen, szerintem jó volt, hogy az írónő egy ilyen extrát is belerakott.
RÖVID ÖSSZEFOGLALÁS
Borító: Nekem tetszik, a könyvhöz is illik, mert van benne csipkeimádat rendesen.
Kedvenc karakter(ek): Blake, Erica, Alli, Heath, James, Simone, Fiona, Sid
Nem szimpatikus karakter(ek): Sophia – Nincs mit mondanom, fentebb kifejtettem, teljesen unszimpatikus. Alex, Isaac – Azért erre nem számítottam tőlük…
Értékelés: 5/5 Imádom ezt a könyvsorozatot, ahogy bontakozik ki a cselekmény, úgy lesz egyre jobb és jobb. Remek olvasmány! ♥
Ajánlom? Ha szerettétek az előző könyveket a Hacker szériában, szerintem érdemes is folytatnotok. Nagyon ajánlom! A Rád kattanva 4. is rendkívül izgalmasra sikeredett és persze romantikában, szenvedélyben és perzselő vágyban itt sincs hiány.
Most pedig jöjjenek az elmaradhatatlan idézetek:

Te vagy az én otthonom. A mindenem.

Köszönöm, hogy belementél, hogy a világ legboldogabb férfijává tegyél. Már most is az vagyok, de az, hogy az életem hátralévő részét megoszthatom veled, a legeslegcsodálatosabb ajándék, amit valaha is adhatsz nekem.

Az élet kegyetlen.

Azt hiszem, a változás soha nem könnyű.

Együtt bármire képesek vagyunk.

Az én bűnös szenvedélyem Erica. A drog, ami nélkül képtelen vagyok élni, nem számít hányszor taszított már el.

Megjegyzések