A GABO KIADÓ ELHOZZA NEKÜNK ESTELLE MASKAME DIMILY-TRILÓGIÁJÁT


Már nagyon régóta be szerettem volna szerezni angolul ezt a könyvsorozatot, de valahogy sehogy sem jött össze, így nagyon örültem, amikor megláttam, hogy a Gabo Kiadó gondozásában itthon is megjelenik. Én már nagyon kíváncsi vagyok rá! :)

 
KÖNYVPROFIL
Eredeti cím: Did I Mention I Love You?
Megjelenés várható ideje: 2017. június
Eredeti megjelenés éve: 2015
Sorozat: DIMILY
A sorozat kötetei: Did I Mention I Love You? – Mondtam már, hogy szeretlek? (+2: Did I Mention I Need You?; Did I Mention I Miss You?
Oldalak száma: 440
Kötéstípus: puhatáblás
Fordító: Gonda Éva
Fülszöveg: Amikor a tizenhat éves Eden Munro beleegyezik, hogy a nyarat a rég nem látott apjánál tölti a kaliforniai Santa Monicában, még nem sejti, mi vár rá. Eden szülei elváltak, és az apja új családot alapított. Ezt azt jelenti, hogy Eden találkozik a három mostohatestvérével.
A legidősebb, Tyler Bruce, egy heves természetű, hatalmas egójú problémás kamasz, aki mindenben szöges ellentéte Edennek. A fiatal lány nemsokára egy új élményekkel teli világban találja magát, mert Tyler baráti köre úgy dönt, hogy a szárnyai alá veszi a jövevényt. A legnagyobb rejtélyt Tyler jelenti számára, és minél jobban próbálja megérteni a fiút, annál jobban megtetszik neki. Pedig pont a mostohatestvérébe nem lenne szabad beleszeretnie.
A helyzetet tovább bonyolítja Tyler levakarhatatlan barátnője meg egy srác, aki azonnal szemet vet Edenre. Sok titok, sok hazugság, és rengeteg dráma van a háttérben. Vajon Eden le tudja győzni az érzéseit? És sikerül kiderítenie az igazságot Tylerrel kapcsolatban?

A DIMILY-trilógia ilyen borítókkal is megjelent
Őszintén, nekem mind a kétfajta borítóterv nagyon bejön. Nektek mi a véleményetek? Felkeltette az érdeklődéseteket? Melyik borító tetszik jobban? :)

Megjegyzések