HETI MINIMAGAZIN #22

 

Ez a hét leginkább a magyar könyves meglepetésdobozok hete volt. Rengeteg újdonsággal leptek meg minket, és egy kicsit jobban megismerhettük őket. De ezen kívül az egyéb regényes hírek sem maradhattak el, szóval kijelenthetjük, hogy ismét egy információdús hetet tudhatunk magunk mögött.
Jó olvasást és kellemes hetet kívánok nektek! :)

A HÉT LEGOLVASOTTABBJAI
1. Dan Brown: Origin – Eredet
2. Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
3. André Aciman: Call Me by Your Name – Szólíts a neveden
4. Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma
5. Leiner Laura: Ég veled
6. Colleen Hoover: It Ends With Us – Velünk véget ér
7. Leisa Rayven: Bad Romeo – Hitvány Rómeó
8. Böszörményi Gyula: Nász és téboly
9. Erin Watt: Paper Princess – Papír hercegnő
10. Böszörményi Gyula: Leányrablás Budapesten

ÚJ KÜLSŐVEL A BOOK A SLOTH CLUB
A Book a Sloth Club az indulása óta rengeteget fejlődött és változott. Most is egy változáson esik keresztül, amelyet a megrendelőikkel együtt valósított meg. Meghirdettek ugyanis egy pályázatot, amire doboztervekkel kellett pályázni. Gyönyörűséges tervek készültek, én imádtam mindegyiket, a nyertesnek pedig innen is gratulálok, hiszen eszméletlenül cuki és szép lett a kész logó. Azonban a logón kívül maga a doboz is változik, ugyanis áprilistól már kis kihúzhatós változatokban fogják megkapni a megrendelők a csomagjaikat. Én nagyon imádom ezt az egész koncepciót, nagyon egyedi lett, sehol sem láttam még eddig ilyet. 
Az első dobozok már el is készültek, amelyekről a BASC csapata meg is osztott két képet:

 


BOOK A SLOTH CLUB ÚJDONSÁGOK
A BASC csapata az új külső mellett még két újdonságukról írt bővebben a hét folyamán, ez pedig nem más, mint a plusz könyv opció és a felnőtt doboz:

PLUSZ KÖNYV(EK) OPCIÓ ÉS FELNŐTT DOBOZ ÁRAK
A felnőtt doboz ára 7990 Ft lesz,
Itt előre közöljük, hogy a dobozba épp melyik műfaj könyve került be. A dobozba kerülő dolgok minden esetben hasznos dolgok lesznek, könyves dolgok lesznek, könyvélményt fokozó dolgok lesznek, részben a témához kapcsolódó, részben pedig nem szigorúan az aktuális könyvhöz kapcsolódó meglepetések lesznek.
Ahogy írtuk, következő hónaptól már lehet választani plusz könyv opciót is, ami annyit jelent, hogy egy másik dobozunk könyvét megveheted pluszban a dobozodhoz (vagy akár azt is el tudjuk képzelni, hogy valaki a saját dobozának könyvét szeretné kétszer megkapni, de azt sem zárjuk ki, ha valaki az összes doboz könyvét meg szeretné venni, erre is van lehetőség)
Magyar YA vagy Felnőtt könyv: 2490 Ft
Angol könyv : 3490 Ft
Hangsúlyozzuk, hogy itt nem a könyv árát adjuk meg, hanem hogy mi mennyit számítunk fel az opcióra. (A lehető legalacsonyabb összeget adtuk meg függetlenül a könyv árától)
Így tehát a kétkönyves csomagok árai a következő szerint alakulnak:
Teljes YA doboz + Felnőtt könyv = 9480 Ft
Teljes Felnőtt doboz + YA könyv = 10480 Ft
Teljes YA doboz + Angol könyv = 10480 Ft
stb..
A legdrágább a Felnőtt doboz + Angol könyv lesz = 11480 Ft
Nem zárjuk ki azt se, hogy valaki az összes könyvet meg szeretné venni, de ebben az esetben nem biztos, hogy befér a dobozba a plusz könyv, viszont a szállításnál természetesen ügyelünk arra, hogy ne sérüljenek a könyvek.
Reméljük így azok igényét is sikerült kielégíteni, akik egynél több könyvet szeretnének kapni.
A webáruházban majd ki lehet választani az aktuális hónaphoz és dobozhoz tartozó könyvet és hozzáadni a kosaratokhoz.
Alapáraink változatlanok:
YA magyar doboz 6990 Ft
YA angol doboz 8990 Ft
Felnőtt magyar doboz 7990 Ft

 

THE MATCHMAKER'S PLAYBOOK PREMIER
És elérkezett ez a pillanat is, a héten - egészen pontosan 15-én - sor került a The Matchmaker's Playbook premierjére is. Ettől kezdve a Passionflixre előfizetve bárki megtekintheti a kész filmet. A premier napján készült néhány fotó, ezen kívül pedig sok új jelenetképpel is gazdagodtunk:

 


 


 


 


JÖN AZ ARKÁNUM KRÓNIKÁK FOLYTATÁSA MAGYARUL!
Remek hír a sorozat kedvelőinek: érkezik a harmadik kötet. Erről egy kicsit bővebben nyilatkozott a Könyvmolyképző:

Szuper hírünk van: sikerült megállapodni a jogtulajdonossal, legkésőbb jövőre érkezik magyarul a harmadik kötet :)
Üdvözlettel,
A Könyvmolyképző csapata

/Forrás: moly.hu, Érdeklődnék, hogy… zóna/

MYBOOKZ INFORMÁCIÓK
Magyarország könyves meglepetésdoboz felhozatala bővül, a Mybookz is egy új ezen a téren. Mrá néhány héttel ezelőtt beharangozták magukat, azonban azóta nem igazán sok pontos információt tudhattunk meg a dobozokról. A napokban ez azonban megváltozott és megosztottak velünk számos lényeges dolgot:

Sziasztok Könyvimádók!
A képen láthatjátok, sikerült a tesztcsomagokat becsomagolnunk :) Szerintünk elég jól sikerültek, de majd úgyis ti mondjátok ki a végső szavakat, hogy mennyire vagytok elégedettek.
Hétfőn elindul a futár, és jönnek a kicsomagolások. Fontos, hogy az első vásárlásotokhoz kuponkódokat a bemutató bloggereknél és a vloggereknél találtok majd, ezért mindenképp kövessétek majd Őket.
Az első éles rendelhető dobozainkból van 3 nyereménydoboz, tudjátok ehhez kell előregisztrálnotok a mybookz.hu oldalunkon. A játék március 31.-én éjfélkor zárul, tehát az vesz részt a sorsoláson aki addig előregisztrál. A sorsolás pedig április elsején lesz :)
A dobozok árát sem titkoljuk tovább. A két db általatok választott könyv, a meglepetések és a szállítás is benne van a 13490 Ft-os árban. GLS futár házhoz szállítással vagy GLS pontra történő szállítással. A bloggerknél és vloggereknél találjátok a kuponokat amelyek 10% kedvezményt érnék, tehát így az első csomagok ára 12141 Ft ha éltek a kupon adta lehetőséggel :) A 3 és 6 havi csomagjaink további kedvezményeket rejtenek. Az első éles rendelési időszak kezdete is hamarosan kiderül.
Bármilyen kérdésetek lenne, nyugodtan kérdezzetek!
MyBooKz csapata

 

ÚJDONSÁG – K. A. TUCKER: THE SIMPLE WILD
Várható megjelenés: 2018. augusztus 7.
Kiadó: Atria Books
Sorozat: -
Kötéstípus: puhatáblás / e-könyv
Oldalak száma: 320
Fülszöveg:
City girl Calla Fletcher attempts to reconnect with her estranged father, and unwittingly finds herself torn between her desire to return to the bustle of Toronto and a budding relationship with a rugged Alaskan pilot in this masterful new romance from acclaimed author K.A. Tucker.
Calla Fletcher was two when her mother took her and fled the Alaskan wild, unable to handle the isolation of the extreme, rural lifestyle, leaving behind Calla’s father, Wren Fletcher, in the process. Calla never looked back, and at twenty-six, a busy life in Toronto is all she knows. But when her father reaches out to inform her that his days are numbered, Calla knows that it’s time to make the long trip back to the remote frontier town where she was born.
She braves the roaming wildlife, the odd daylight hours, the exorbitant prices, and even the occasional—dear God—outhouse, all for the chance to connect with her father: a man who, despite his many faults, she can’t help but care for. While she struggles to adjust to this new subarctic environment, Jonah—the quiet, brooding, and proud Alaskan pilot who keeps her father’s charter plane company operational—can’t imagine calling anywhere else home. And he’s clearly waiting with one hand on the throttle to fly this city girl back to where she belongs, convinced that she’s too pampered to handle the wild.
Jonah is probably right, but Calla is determined to prove him wrong. As time passes, she unexpectedly finds herself forming a bond with the burly pilot. As his undercurrent of disapproval dwindles, it’s replaced by friendship—or perhaps something deeper? But Calla is not in Alaska to stay and Jonah will never leave. It would be foolish of her to kindle a romance, to take the same path her parents tried—and failed at—years ago.
It’s a simple truth that turns out to be not so simple after all.

 

ÚJDONSÁG – J. R. WARD: CONSUMED
Várható megjelenés: 2018. október 2.
Kiadó: Gallery Books
Sorozat: Firefighters series
Kötéstípus: keménytáblás / e-könyv
Oldalak száma: 416
Fülszöveg:
From the #1 New York Times bestselling author of the popular Black Dagger Brotherhood series comes a brand-new novel about arson investigator, Ann Ashburn, who is consumed by her troubled past, her family’s scorched legacy, and her current case: chasing a deadly killer.
Anne Ashburn is a woman consumed...
By her bitter family legacy, by her scorched career as a firefighter, by her obsession with department bad-boy Danny McGuire, and by a new case that pits her against a fiery killer.
Strong-willed Anne was fearless and loved the thrill of fighting fires, pushing herself to be the best. But when one risky decision at a warehouse fire changes her life forever, Anne must reinvent not only her job, but her whole self.
Shattered and demoralized, Anne finds her new career as an arson investigator a pale substitute for the adrenaline-fueled life she left behind. She doesn't believe she will ever feel that same all-consuming passion for her job again--until she encounters a string of suspicious fires setting her beloved city ablaze.
Danny McGuire is a premiere fireman, best in the county, but in the midst of a personal meltdown. Danny is taking risks like never before and seems to have a death wish until he teams up with Anne to find the fire starter. But Danny may be more than a distraction, and as Anne narrows in on her target, the arsonist begins to target her.
From the creator of the bestselling Black Dagger Brotherhood, get ready for a new band of brothers. And a firestorm.

 

ÚJDONSÁG – JAMIE MCGUIRE: FROM HERE TO YOU
Várható megjelenés: 2018. október 9.
Kiadó: Forever
Sorozat: Crash and Burn
Kötéstípus: puhatáblás / e-könyv
Fülszöveg:
As Darby Dixon sits in a tiny Texas church bathroom on her wedding day holding a positive pregnancy test, she realizes that of all the bad decisions she's made in her life, marrying her abusive fiancé would be the worst. She's never been able to stand up for herself, but she'll sure as hell stand up for her baby. With just the cash she has on hand, she runs to get a bus ticket to the farthest place she can afford. Between her sheer grit and pageant-queen smile, she lands a job as a front desk clerk at the Colorado Springs Hotel. It's not a glamorous life, but she and her baby are all that matters.
A former Marine, Scott "Trex" Trexler has worked in the most dangerous, corrupt, war-torn places on earth. Now he finally has a chance to return to the last place he'd felt at peace--Colorado Springs, Colorado, to take a new job with the Cheyenne Mountain Complex, a top-secret military installation buried deep within the granite.
The moment Trex walks into the inn, Darby knows he's dangerous. There's no way she wants to get involved with another man who seems to be keeping way too many secrets. As charming and devastatingly gorgeous as Trex is, he clearly isn't telling her everything. But as wildfires rage on the mountain and Darby's ex-fiancé shows he isn't so willing to let her go, both she and Trex are soon to find out that what you don't know absolutely can hurt you.

 

EZEN A HÉTEN JELENTEK MEG
JA Low: Fate’s Plan – 2018. március 12.
Amie Kaufman & Jay Kristoff: Obsidio – 2018. március 13.
Angel Payne: Misadventures of a Time Traveler – 2018. március 13.
Exposed (antológia) – 2018. március 13.
Emma Hart: The Hook-Up Experiment – 2018. március 13.
J. Kenner: Get It On – 2018. március 13.
J.R.Ward: Dearest Ivie – 2018. március 13.
Sierra Simone: Sinner – 2018. március 15.

 

 

JÖVŐHÉTEN ÉRKEZNEK
Santonio Hassel & Piper Vaughn: Bishop’s Move – 2018. március 19.
Jodi Ellen Malpas: With This Man – 2018. március 20.
Lauren Blakely: Wanderlust – 2018. március 20.
Emily X. R. Pan: The Astonishing Color of After – 2018. március 20.
Jennifer L. Armentrout: The Prophecy – 2018. március 20.
Budai Lotti: Shirzan bosszúja – 2018. március 20.
Colleen Houck: Tiger’s Dream – 2018. március 20.
Samantha Young: On Hart’s Broadwalk – 2018. március 20.
Kendall Ryan: Tempting Little Tease – 2018. március 20.

 

 

 /Címlapkép forrása: nightreads/

Megjegyzések