NAGY TÉLI KÖNYVAJÁNLÓ #1

 
 
Mint ahogy azt már a bejegyzés címe is mutatja, ebben a bejegyzéssorozatban olyan könyveket vagy sorozatokat fogok nektek ajánlani, amelyek tökéletes téli olvasmányok, meghozzák ennek ezeknek a napoknak a hangulatát vagy éppen ha már elegetek van a hidegből, akkor egy más évszakban játszódó regénnyel egy kis ideig el tudtok szakadni a fagyos időszaktól.
Íme a mai négyes:

Elle Kennedy: OFF-CAMPUS
Ha már tél, akkor egy igazi télies-sportos könyvsorozattal nyitom az ajánlót, ugyanis ennek a középpontjában a jégkorong áll. Elle Kennedy Off-Campus című sorozata igen nagy népszerűségnek örvend külföldön és itthon is rengeteg olvasó tetszését elnyerték a kötetek, sokan várják az újabb és újabb rész megjelenését (köztük én is). Csodálkozásra nincs ok, az írónő rendkívül jó humorérzékkel ír, szuper karakterekkel dolgozik, a dialógusok több mint zseniálisak, a könyv olvastatja magát, rekordidő alatt el lehet olvasni. Röviden, erről a sorozatról csak pozitív dolgokat tudok mondani. Az Off-Campus négy kötetet foglal magába, mindegyik más párt állít a középpontba. Egyedül is teljesen érthető, de a spoilerek elkerülése végett érdemes az összes részt sorrendben olvasni. Nem érdemes kihagyni senkinek, aki szereti a romantikus-humoros-jégkorongos regényeket. Garantáltan új kedvencet fog avatni az, aki elkezdi. 

 

P. C. Harris: ÚJRAJÁTSZÁS
Hazai vizekre evezve is találunk jégkorongos történetet, ez pedig nem más, mint P. C. Harris idén megjelent alkotása, az Újrajátszás. Nekem ez volt az első könyv, amit az írónőtől olvastam, és ezzel teljesen megvett magának, alig várom, hogy olvashassam a folytatást. Az Újrajátszás egy gyönyörű second-chance történet egy kis humorral és sporttal megfűszerezve. Romantikarajongóknak kötelező darab. Bővebb értékelést IDE kattintva olvashattok.

 

Leiner Laura: ÉG VELED
Ha már eleged van a télből és a hidegből, akkor Leiner Laura új sorozatának nyitókötete tökéletes lesz a számodra, mivel az Ég veled nyáron játszódik. Leiner Laura alkotásaiban nem lehet csalódni, ez is ugyanolyan kiemelkedő lett, mint az eddigi könyvei. Viszont szerintem ez lett a legkidolgozottabb. A nevetés garantált, viszont emellett rengeteg szép gondolatot is rejt magában az Ég veled, a szereplők most is szerethetőek (persze vannak kivételek), a feladatok és az egész verseny jól kivitelezett. Szórakoztató, humoros, romantikus és elgondolkoztató. Mindenképpen megéri elolvasni.

 

Becca Fitzpatrick: TÜKÖRJÉG
Az előző háromhoz hasonlóan ez is egy romantikus regény, azonban ebben már jelen van egy krimi szál is, ami felpörgeti az egészet és még izgalmasabbá teszi. Az írónőtől nekem eddig ez a kedvenc regényem, nagyszerűen meg lett írva, végig izgultam az egészet. Ha egy kis borzongásra vágytok, ez lesz a ti regényetek.
Csak egy átlagos túrának indult az egész. De az időjárás keresztbehúzza Britt számításait, ugyanis hatalmas hóvihar tombol a hegyekben. Majd később az egész egy hatalmas rémálommá változik.
Ki a gyilkos?
Ki az ellenség? És az ellenség valóban az, akinek látszik?
Rejtély rejtély hátán, kaland, horror és egy csipetnyi romantika. 

 

Megjegyzések