BOOK A SLOTH CLUB NYEREMÉNYJÁTÉK: NYERJ 2 DOBOZT!

 

A Book a Sloth Club nyereményjátékot indított a napokban, és ha szerencsések vagytok és nyertek, akkor a tiétek lehet egy januári és egy februári doboz. Hát nem nagyszerű lehetőség? :)
Ahhoz, hogy részt tudjatok venni a játékban, először be kell lépnetek a Book a Sloth Club Facebook csoportjába (BOOK A SLOTH CLUB – Általános csevegés a neve) és a december 27-én kiírt posztjukhoz kommentben kell megírni a válaszaitokat. Hogy mire? Mutatom is, hogy mit kell tennetek:

„JÁTÉK
Elindítjuk már ma a játékot, lesz időtök gondolkodni)
A nyeremény egy januári és egy februári doboz. Négy nyertest hirdetünk, a kérdés végén elmondjuk, hogy mi alapján hirdetünk nyertest:
Feladat: Tervezd meg a Februári magyar doboz MEGLEPETÉS tartalmát. Azaz a könyvet NE, csak a "MÁGIKUS LÉNYEK" témához köthető meglepetés tartalmakat. Azaz sorold fel, miket tennél TE a dobozba. Figyelj arra, hogy ne irreális dolgokat rakj bele, pl Iphone X-et, hanem próbálj a valós keretek között maradni, ami egy 6990-es dobozba szerinted belefér. Érdemes az áraknak is utánanézned) A dobozba maximum 6 dolgot tehetsz.
Nyertesek:
2 db nyertest random választunk ki azok közül, akik rendes választ adtak meg a kommentben
2 db nyertest pedig a leírt doboz tartalom alapján (szubjektív) hirdetünk ki győztesnek.
A játék vége vasárnap éjfél. Nyertest kedden ( Jan 2-án este ) hirdetünk. A nyeremény nem váltható át pénzre!”

/Forrás: BOOK A SLOTH CLUB – Általános csevegés/

Nagyon sok sikert mindenkinek! :)

Megjegyzések