📚🗞 HÍRMORZSÁK 📚🗞

 

MEGHAN MARCH REGÉNYEK AZ ÁLOMGYÁRNÁL
Jövőre az Álomgyár Kiadó ismét nagyszerű regényekkel érkezik. Kaptunk egy kis ízelítőt is ezekből: két Meghan March könyv már biztosan meg fog jelenni a 2018-as év folyamán. Sőt, ha a Vágy trilógia befejező kötetét is számítjuk (Vágy és szerelem – várhatóan január 20-án fog megjelenni), akkor hárommal bővülhet a gyűjteményünk.
Megjegyzés: a Vágy és szerelmen kívül a másik kettő önálló regény, nem tartoznak semmilyen sorozathoz.
De, most térjünk a lényegre, mutatom is az újdonságokat:

VIGYÉL MAGADDAL
***USA Today bestseller szerző***
„Egy csodálatos romantikus történet az újrakezdésről” amazon.co.uk
„Titkokkal és fordulatokkal teli könyv, imádtam” whitehotreads.com
A tengerparton szerettünk egymásba, a paradicsomban keltünk egybe, elvittem magammal a naplementébe. Tökéletesnek kellene lennie mindennek, de az a bizonyos „igen” nem garancia az örökkön-örökkére.
Most, két évvel később, alig ismerek magunkra.
Ideje újrakezdeni. Vissza a trópusi paradicsomba. Vissza, hogy kiderítsük, vajon meg tudjuk-e javítani a kapcsolatunkat.
Nem akarom feladni, meg akarom menteni magunkat, akár kockára is teszek mindent.
Két sérült ember.
Számtalan titok.
Harc az életünkért.
Talán megtörünk, de mindent meg kell tennünk.
A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.
Eredeti és magyar borító:

 

VÉLETLEN SZERETŐK
***USA Today bestseller szerző***
„Konfliktusok és titkok, imádtam!” nightowlreader.com
„Csak a füllesztő erotika… ” bffbookblog.com
Milyen a férfi? Arrogáns.
Milyen a nő? Önelégült.
Gyűlölöm a férfit.
Vágyom a nőre.
Két éve folyamatosan elutasítom a pasast.
Engem pedig minden elutasítás megerősít.
Nem vagyok egy egyéjszakás csaj.
Nem érted, hogy nem kalandra vágyom?
Teljesen megőrjít, nekem erre az emberre nincs szükségem!
Végül úgyis beleegyezel, nem adom fel.
A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.
Eredeti és magyar borító:

 

ÚJ KIERA CASS REGÉNY A GABONÁL

 

A Gabo Kiadó újabb Kiera Cass alkotással erősíti a kínálatát. Ezúttal a már sokak által várt regény, A szirén fog érkezni, méghozzá nem is olyan sokára, ugyanis várhatóan január 23-ára várható a megjelenése. A fülszöveg alapján egész érdekesnek tűnik, a borító pedig csodaszép. *.* *.*

A ​szerelem, amelyért érdemes kockáztatni.
Sok évvel ezelőtt az Óceán megmentette Kahlent a vízbe fúlástól, aki azóta szirénként szolgálva fizeti neki vissza a tartozását, és a hangjával a halálba csalja az embereket. Kahlen egyetlen szavával ölni képes, mégsem tud ellenállni a kísértésnek, hogy a szárazföldön töltse a napjait, figyelje az átlagos embereket, vágyakozva arra a napra, amikor újra szabadon beszélhet, nevethet, és élhet közöttük.
Kahlen már beletörődött, hogy magányosan tölti szolgálata hátralévő idejét… Ám ekkor találkozik Akinlivel. A jóképű, melegszívű és kedves Akinli megtestesíti mindazt, amiről Kahlen egész életében álmodozott. Bár nem beszélhet vele, mégis hamar kialakul köztük egy kapcsolat, amit egyikük sem tagadhat… És Kahlen nem is akarja megtagadni.
Az Óceán minden törvényét megszegte, amikor beleszeretett egy emberbe, és örökre el kell hagynia a fiút, ha az Óceán tudomást szerez az érzéseiről. De Kahlen elszánta magát, hogy miután egy életen át betartotta a szabályokat, most az egyszer a szívét fogja követni.
Kiera a Radford Egyetem diákja volt, jelenleg a Virginia állambeli Christiansburgben él a családjával. Életének első tizenkilenc évét az óceán mellett töltötte, ami sosem próbálta elpusztítani őt. A www.kieracass.com weboldalon többet is megtudhattok a könyveiről, YouTube-videóiról, és a sütemények iránti szeretetéről, valamint a Twitteren is követhetjük @kieracass néven.

 

FRISS KÉPEK A THE MATCHMAKER’S PLAYBOOK FORGATÁSÁRÓL
Ismét megosztottak néhány képet Rachel Van Dyken alkotásának forgatásáról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megjegyzések