HETI MINIMAGAZIN #9

 
 
A HÉT LEGOLVASOTTABBJAI
1. Elle Kennedy: The Score – A pont
2. Erin Watt: Broken Prince – Megtört herceg
3. Erin Watt: Paper Princess – Papír hercegnő
4. Kylie Scott: Deep – Tónus
5. Leiner Laura: Ég veled
6. Colleen Hoover: It Ends With Us – Velünk véget ér
7. L. A. Casey: Until Harry – Gyere haza!
8. Andy Weir: Artemis
9. Colleen Hoover: Confess – Vallomás
10. Böszörményi Gyula: Nász és téboly

ÚJ JODI ELLEN MALPAS REGÉNY A LÁTHATÁRON
Szuper hír: új Jodi könyv a láthatáron. Az írónő Instagramon osztott meg egy képet, amely a legújabb alkotásának a címét leplezi le. A regény a The Controversial Princess nevet kapta, várhatóan 2018. május 22-én fog megjelenni. Pluszban még hozzáfűzte, hogy készüljünk fel életünk legjobb utazására. 

 

A végleges borítót is hamarosan meg fogja nekünk mutatni, addig is egy kis ízelítőnek itt van a fülszöveg:
Her father is The King of England.
She is The Controversial Princess.
Regarded as down to earth by the press and rebellious by The King, Princess Adeline refuses to bow to the royal expectations her title carries. She knows better than anyone that the united front of the royal family is nothing but smoke and mirrors - lies and secrets masked by power and privilege. She wants no part of it, and she will never surrender to The King’s demand to marry a man she does not love. But despite Adeline’s determination to retain her free will, she remains deeply unfulfilled, feeling caged and suffocated.
That is until she meets Josh Jameson. Drawn in by his confidence, Adeline is soon captivated by the scandalously sexy American actor. His ability to penetrate her defences overwhelms her - his touch is pure fire, and his allure overpowering. Nothing has ever made her feel so alive in a world where she’s otherwise slowly drowning. However, while Josh may be Hollywood royalty, he’s not actual royalty, and Adeline knows The King and his advisors will do everything in their power to keep them apart.
But Josh Jameson becomes the princess’s ultimate vice.
And although she bows to no one, she bows to him.

BOOK A SLOTH CLUB – ANGOL NYELVŰ KÖNYVES DOBOZOK ÉRKEZNEK JÖVŐRE
A Book a Sloth Club csapata már egyszer bejelentette, hogy a magyar nyelvű dobozon kívül terveznek még többfélét is, és ezek között volt az angolos is. Nos, szuper hírrel szolgáltak ma: 2018 februárjában indul az első angol nyelvű könyvet tartalmazó doboz.
„AZ ELSŐ ANGOL NYELVŰ KÖNYVES MEGLEPETÉS DOBOZ MAGYARORSZÁGON – 2018 Február
Örömmel jelentjük be, hogy 2018 februártól elindítjuk az Első Angol Nyelvű Könyves Meglepetés Dobozt Magyarországon.
Minden eleme angol nyelvű lesz!
A könyv továbbra is friss megjelenésű (maximum 2 hónapos), angol nyelvű, YA (Fantasy vagy Romantic) lesz. Mindig előre közöljük, hogy Fantasy vagy Romantic. Minden más azonos lesz a magyar könyves meglepetés dobozzal, azaz könyves meglepetések lesznek a könyv mellett és mindig egy téma köré fognak csoportosulni.
Az első ilyen doboz február végén fog kimenni és a megrendelési időszak január végén fog kezdődni (2018 Január 27, szombat)
Ugyanúgy lesznek több hónapos csomagok is, a szállítási költség továbbra is benne lesz az árban, viszont az ára drágább lesz, mint a magyar dobozé, de igyekszünk a lehető legalacsonyabban tartani. Annyi biztos, hogy jóval olcsóbb lesz így is, mint egy külföldi doboz szállítási költséggel terhelve.
Reméljük az angol nyelvű dobozunkat is úgy fogjátok szeretni, mint a magyar nyelvűt :)”
 
ÚJ KÉPEK RACHEL VAN DYKEN KÖNYVÉNEK FORGATÁSÁRÓL
A héten új fotók kerültek fel az Instagramra és a Twitterre a The Matchmaker’s Playbook forgatásáról:

 

 

 

A HÉT HÍRE: ELINDUL A KÖNYVMOLYKÉPZŐ SAJÁT MEGLEPETÉSDOBOZA
Néhány napja robbant a hír: még az idén – egészen pontosan karácsonyig – meg is érkezik a Könyvmolyképző saját meglepetésdoboza. A mai nap folyamán rendelhetővé is váltak a dobozok, aki most megrendeli, annak karácsonyig elvileg meg is érkezik a szuper könyves ajándékdoboz. Három kategória van, mind a három doboz ugyanazt a könyvet fogja tartalmazni, a különbség a regényhez tartozó ajándékok mennyiségén és minőségében rejtőzik.
IDE kattintva bővebben is olvashattok róla, ITT pedig meg is tudjátok rendelni.

 

KÖNYVMOLYKÉPZŐ – CSÚSZNAK A MEGJELENÉSEK
Akadályba ütközött néhány könyv, ezért a várt 15-i megjelenés elmaradt, de nyugalom, nem kell sokat pluszban várnunk rájuk, 18-án várhatóan már megrendelhetővé változik az összes könyv státusza.
„A nyomdában sajnos elromlottak a kötőgépek, de ma sikerült elérni, hogy egy másik nyomda beköti a megrendelt példányokat.”

/Forrás: moly.hu, Könyvmolyképző zóna/

NYERJ 3 HÓNAPNYI FAIRYLOOT DOBOZT!
A FairyLoot külföldön egy olyan meglepetésdoboz, mint itthon a Book a Sloth Club és a Reader Surprise. Néhány példa az eddigi dobozok tartalmából:

 

 

Nemrég Instagramon osztott meg egy képet (EZT) a FairyLoot csapata, amelynek a leírásából egy nagyszerű dolog derült ki: egy szerencsés, aki teljesíti a feltételeket, megnyerhet 3 dobozt.
Szabályok:
1.Követni kell a FairyLoot-ot Instagramon.
2.Lájkolni kell a fényképet.
3. Kommentben meg kell jelölni 3 barátot.
4. Fel kell tölteni azt a képet, amit ők is, leírásban pedig hozzá kell írni, hogy #festivefairyloot
5. 18 év felett kell lenni vagy szükséges a szülői engedély, mivel a postázási címet meg kell adni.
A nyereményjátékra minden országból lehet jelentkezni, úgyhogy akinek elnyerte a tetszését ez a doboz, annak mindenképpen megéri megpróbálni. Sok sikert mindenkinek! :)

 

VÁSÁROLJ DEDIKÁLT KARINA HALLE REGÉNYEKET
Az írónőnél még sosem volt ilyen lehetőség, hogy személyre szólóan dedikált könyveket lehet tőle venni, így aki szereti a regényeit és be szeretné szerezni a két legújabb regényének (Hot Shot és Bad at Love) szignált változatát, akkor az csatlakozzon Karina Halle Facebook írói csoportjához (Karina Halle’s Anti-Heroes) és elvileg ott lehet jelentkezni, ha valaki szeretne. A könyv(ek) februárban lesznek postázva.

 

TARA SIVEC BEFEJEZTE AZ ÚJ KÖNYVÉT
Tara Sivec nemrég osztotta meg az olvasóival, hogy új regényen dolgozik és úgy látszik, hogy már a végére is ért. Instagramra posztolt egy képet, amin jól látható az a bizonyos „The End” felirat. És egy kis plusz: a cím is látható (In Bed With the Beast).

 

BORÍTÓLELEPLEZÉS – JESSICA SORENSEN
Jessica Sorensen az itthoni olvasók számára a Véletlen és A titok könyvsorozatok által lehet ismerős. Az írónőnek hamarosan új sorozata indul The Heartbreaker Society címmel, amelynek első két kötetének borítóját már meg is mutatta, valamint a fülszövegeket is elolvashatjuk:

THE OPPOSITE OF ORDINARY

 

One day ago my life was pretty perfect. But a lot can change in a day.
In one day, I went from being Ashlynn Wynterland, one of the most popular girls in school to being the girl who spends lunchtime hiding out in Mr. Chester’s classroom and watching Maxon Harter and his science obsessed friends mess around with experiments. All because Queeny Harlington thinks I made out with her crush.
Queeny Harlington is the queen of Fareland high. And up until a day ago, she was my best friend. Now she’s my worst enemy who’s threatening to tell the entire school all of my secrets.
Being the friendless, social outcast has its downsides. So, when Maxon Harter invites me to hang out with him and his mad scientist friends, I accept his offer, even though they all seem to despise me. Which is fine. Sort of…
The truth is I’ve always thought Maxon was cute in a weirdly unordinary way. And the more I get to know him, the more I find myself crushing on him badly. Which makes me wonder if I’ve always been a weirdly unordinary kind of girl, but was too afraid to admit it.
But when Queeny decides to tell everyone my darkest secret of all, I doubt Maxon and my new friends will accept me anymore. I need to stop her, and the only way to do that may be to figure out who made up the rumor that I kissed her crush.

THE SIMPLICITY IN ORDINARY

 

I thought my life was pretty perfect, but I'm realizing perfection doesn't exist.
Something dark and terrible is going on in the town of Fareland, and I can either stand by and let it happen or do something about it.
Thankfully, I'm not in this alone and have Maxon, Clarissa, and Clove.

COLLEEN HOOVER MÁR ÉLŐBEN CSODÁLHATJA A SOHA, DE SOHA TELJES KÖTETÉT
A múlt heti minimagazinban írtam arról, hogy a Soha, de soha három része egy könyvben is megjelenik teljesen új külsővel, Colleen Hoover-hez pedig már meg is érkezett az első példány. Hát nem csodás?

 

BORÍTÓLELEPLEZÉS – ALESSANDRA TORRE
Újabb regény Alessandra Torre tollából – egyenlőre még csak angolul. A napokban sor került a borító felfedésére is, amely így néz ki:

 

 

BORÍTÓLELEPLEZÉS – TILLIE COLE
Új kötettel bővül a Hades Hangmen sorozat, amely Crux Untamed címmel fog megjelenni ezzel a külsővel:

 

DVD VÁLTOZATBAN IS ELÉRHETŐ LESZ A HOLLYWOODI MOCSOK 
Alessandra Torre regénye, a Hollywood Dirt (a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában a kötet meg fog jelenni magyarul is Hollywoodi mocsok címmel) megkapta a filmváltozatát, amely ebben az évben már debütált. A filmet pedig hamarosan meg is lehet vásárolni DVD formátumban, amelyeket 3-4 héten belül már kezdenek is postázni.
EZEN A HÉTEN JELENTEK MEG
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury - Köd és harag udvara
Benina: Mindig és Soha
Jay Crownover: Jet
Érints meg
Penelope Ward: Jake Undone – Jake megadja magát
Jennifer L. Armentrout: Brave
Kendall Ryan: Torried Little Affair
Pepper Winters: Millions
Jessica Sorensen: Shadow of You and Me
Lauren Blakely – Lili Valente: The V Card

JÖVŐHÉTEN ÉRKEZNEK
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma
Jeff Kinney: Egy ropi naptára 2018
Gail Simone: Csodanő: A kör
Cynthia Hand – Brodi Ashton – Jodi Meadows: Lady Jane

Megjegyzések