LEHULL A LEPEL A SODRÁS BORÍTÓJÁRÓLA Könyvmolyképző Kiadó gondozásában a Könyvhétre érkezik az itthon már hatalmas sikert aratott és nagyon-nagyon régóta várt Tíz apró lélegzet folytatása, amely itthon a Sodrás címet kapta. Ez a regény a Tíz apró lélegzet előzménye.
Na, de nézzük is a borítót! ;)


 
Ez pedig az eredeti:


 
KÖNYVPROFIL
Író: K. A. Tucker
Eredet cím: In Her Wake
Elit start: 2017. június 08.
Megjelenés várható ideje: 2017. július 07.
Sorozat: Tíz apró lélegzet
A sorozat kötetei: Ten Tiny Breaths - Tíz apró lélegzet (1.); In Her Wake – Sodrás (0,5.) /+3: One Tiny Lie, Four Seconds To Lose, Five Ways To Fall/
Oldalak száma: 184
Kötéstípus: kartonált
Fordító: Szujer Orsolya
Fülszöveg: Cole ​Reynoldsnak mindene megvolt. Mígnem egy este borzalmas, végzetes hibát követett el… és mindent elveszített.
Mikor egy alkoholmámoros egyetemi buli hat ember halálával végződik, Cole-nak fel kell dolgoznia a tragédiában játszott szerepét. Ilyen esetben általában támaszkodhatna a legjobb barátaira – azokra, akik gyakorlatilag azóta vele vannak, hogy megtanult járni. Csakhogy ők meghaltak. És ami még ennél is rosszabb: valahol egy kórházi ágyban egy tizenhat éves lány fekszik összetört testtel, akitől az egész életét elragadták, hála egy rekesz sörnek és egy kocsikulcsnak.
Mindenki azt mondogatja Cole-nak, tudják, hogy amit tett, nem volt szándékos, ő mégis folyton magán érzi tekintetük súlyát, és hallja a suttogásukat a háta mögött. A srác mindezek mellett a borzalmas bűntudattól sem képes megszabadulni, ami mindig rátör, valahányszor csak a lányra gondol, aki még csak a kórterme közelébe sem engedi őt, hogy Cole bocsánatot kérhessen. Ahogy telnek a hónapok, és Cole-on egyre jobban elhatalmasodik a bűntudat és a magány, a fiú markából kezd minden kicsúszni, ami valaha is fontos volt a számára: az egyetem, a barátnője, a jövője. Az élete. Ám Cole-nak előbb le kell érnie a gödör legaljára, hogy rájöjjön, van még kiút személyes poklából: a megbocsátás.
És csakis egyetlen személy van, aki megadhatja ezt neki…

Nektek melyik tetszik jobban? Nekem most sokkal jobban elnyerte a tetszésem a magyar borító. :)

Megjegyzések