KÖNYVESŐ A KÖNYVMOLYKÉPZŐNÉL - ELLA ÉS MICHA MELLETT KÉT ÚJ REGÉNNYEL BŐVÜL A RUBIN PÖTTYÖS KÍNÁLAT


Hamarosan elérkezik a várva várt Könyvhét, amely alkalmából a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában rengeteg új regény megjelenik. A tegnapi nap folyamán már bemutattam Jessica Sorensen Ella és Micha jövője című kötetét, emellé pedig biztos, hogy a Könyvhétre két másik is társul:

ELLE KENNEDY: THE MISTAKE – A BAKLÖVÉS
Elit start: 2017. június 08.
Megjelenés várható ideje: 2017. július 07.
Sorozat: Off-Campus: The Deal – Az üzlet; The Mistake – A baklövés (+2: The Score, The Goal)
Pötty: Rubin pöttyös könyvek
Oldalak száma: 352
Kötéstípus: kartonált
Fordító: Barthó Eszter
Fülszöveg: A srác nem csak a pályán szeret játszani… De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A srác nem csak a pályán szeret játszani…
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.
Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része. Vesd bele magad!

EREDETI BORÍTÓ
K. A. TUCKER: SODRÁS
Eredeti cím: In Her Wake
Elit start: 2017. június 08.
Megjelenés várható ideje: 2017. július 07.
Sorozat: Tíz apró lélegzet: Ten Tiny Breaths - Tíz apró lélegzet, In Her Wake - Sodrás (0,5) (+3: One Tiny Lie; Four Seconds To Lose; Five Ways To Fall)
Pötty: Rubin pöttyös könyvek
Oldalak száma: 184
Kötéstípus: kartonált
Fordító: Szujer Orsolya
Fülszöveg: Lélegezz, Kacey! Tíz apró lélegzet. Ragadd meg őket. Érezd őket. Szeresd őket.
Négy évvel ezelőtt Kacey élete borzalmas fordulatot vett, mikor egy részeg sofőr miatt elvesztette szüleit, a barátját és a legjobb barátnőjét. A baleset emléke még mindig kísérti, még mindig hallja édesanyja utolsó lélegzetét, és nem akar mást, mint hátrahagyni a múltat. Kacey és tizenöt éves húga, Livie, két buszjeggyel felfegyverkezve maga mögött hagyja a michigani Grand Rapidsot, hogy mindent újrakezdjen Miamiban. Először alig tudnak megélni, de Kacey nem aggódik. Ő mindennel elbír – kivéve titokzatos szomszédjával az 1D lakásból.
Trent Emersonnak ragyogó kék szeme van és mély gödrécskéi az arcán, mikor nevet. És hibátlanul egyensúlyozik a jó fiút a veszélyestől elválasztó, ellenállhatatlan vonalon. Tragikus múltja miatt Kacey eldöntötte, hogy senkit sem enged közel magához, de a kettejük közötti vonzalom tagadhatatlan, és Trent minden eszközt felhasznál, hogy bejusson a Kacey szívét védő falak mögé – akár még egy olyan titokról is hajlandó lerántani a leplet, ami mindkettejüket tönkre teheti.
Gyönyörű történet veszteségről, szerelemről és arról, hogyan is léphetünk tovább.

Megjegyzések