Kitarthat-e a szerelem egy életen át? Hamarosan érkezik az Ella és Micha titka folytatása


A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jövő hónapban megjelenik a nagy sikerű Ella és Micha titka következő része, az Ella és Micha jövője. A mai napon lehullt a lepel a regény borítójáról, amit információkkal együtt itt megtekinthettek.

JESSICA SORENSEN: ELLA ÉS MICHA JÖVŐJE

Eredeti cím: The Forever of Ella and Micha
Sorozat: A titok: The Secret of Ella and Micha – Ella és Micha titka; The Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője
Elit start: 2017. június 08.
Megjelenés várható ideje: 2017. július 07.
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldalak száma: 312
Kötéstípus: kartonált
Fordító: Komáromy Rudolf
Fülszöveg: Ella folytatja tanulmányait; igyekszik a jövőjére összpontosítani, és elfelejteni múltja sötétségét. A családjában dúló dráma miatt azonban egyre nehezebben birkózik meg a mindennapokkal. Igazából nem akar mást, csak Michát, viszont esze ágában sincs hagyni, hogy problémái a fiú álmainak útjába álljanak.
Micha az országot járja együttesével, úgy tűnik, megkapott mindent, amire valaha vágyott. Szíve mélyén azonban tudja, hogy valami hiányzik. Sokkal nehezebben bírja Ella nélkül, mint hitte. És hiába szeretné, ha vele tartana a lány, eszébe sem jutna azt kérni tőle, hogy emiatt hagyja ott az egyetemet.
Amikor ők ketten együtt vannak, minden lehetségesnek tűnik… de mostanában alig jut idejük egymásra. Miután egy új tragédia alapjaiban rengeti meg már így is törékeny világukat, egyikük súlyos döntést hoz, ami talán örökre szétválasztja őket…

Megjegyzések