Egy szenvedélyes szerelem kezdete - LAURELIN PAIGE: FIXED ON YOU - MEGTALÁLLAK MÉG


KÖNYVPROFIL
Megjelenés éve: 2015
Eredeti megjelenés ideje: 2013
Sorozat: Fixed
A sorozat kötetei: Fixed on You – Megtalállak még
Found in You – Sehol se talállak
Forever with You – Rád találtam
Hudson
Kiadó: Libri
Fordító: Horváth M. Zsanett
Oldalak száma: 348
Címkék: romantikus, erotikus, pszichés betegség
Fülszöveg: New York szívében, egy toronyház elegáns irodájából nyíló titkos szobában veszélyes egyezség születik.

A lány szemtelenül fiatal, intelligens és rámenős. Nappal egyetemista, éjjel felszolgáló egy bárban.

A férfi sármos, makacs és célratörő, csak a mások feletti korlátlan hatalom hozza lázba.

A lánynak sürgősen pénzre van szüksége, a férfi tisztességtelen ajánlatot tesz neki.

A férfi látszólag mindent tud a lányról, a hatalmában tartja, rendelkezik a teste felett. Alayna Wither az a nő, akit talán még szeretni is tudna.

A lány azonban sötét titkot őriz; megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Hudson Pierce, a bár új tulajdonosa, multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog.

És a testet-lelket felőrlő hajsza megkezdődik.


Laurelin Paige neve már valószínűleg nem ismeretlen a hazai olvasók körében, hiszen már a nagy sikernek örvendő Fixed-sorozat megjelent nálunk is, valamint idén startolt el a szintén népszerű First and Last. A Fixed összes regénye megjelent magyarul, így aki még nem olvasta, nyugodt szívvel tudom ajánlani. A First and Last itthon még nem lezárt, folytatása július 1-jén esedékes, Utolsó csók címmel.
De, hogy ne csak tényekkel tömjelek titeket, röviden szeretném bemutatni a Fixed sorozatnyitó kötetét, amely a Fixed on You – Megtalállak még nevet viseli.

A történet középpontjában, mint már a fülszövegben is olvasható, Alayna Withers (Laynie) áll. Alayna a regény első részében még napközben egyetemista, a diplomája előtt áll, éjszaka azonban egy ígéretesnek és sikeresnek ígérkező klubban, az Égi Bárkában dolgozik, amit a diploma megszerzése után sem akar elhagyni. Úgy alakul azonban, hogy a helynek más tulajdonosa lesz, aki miatt Alayna élete 180 fokos fordulatot tesz. Ez a valaki pedig nem más, mint Hudson Pierce, akiről sok mindent lehet mondani, de egy biztos: garantáltan elcsavarja a fejedet.
Az nem is kérdés, hogy engem ez a könyv (és egyben az egész sorozat) megvett magának kilóra. A karakterek remekül meg voltak írva, mindkettőjüknek megvolt a saját maga problémája és múltja, amely az esetek túlnyomó részében sötétnek mondható, amely nem kevés feszültséget okozott a szereplők életében, voltak rendesen viták és félreértések, de ezek egyben számos dolgot is megtanítottak nekik. Szépen lassan megnyílnak egymásnak. Tényleg lassan. Voltak itt szép számmal bizalmatlankodások féltékenykedések, de a két főhős együttes erővel minden eléjük kerülő akadályt nagyszerűen meg tudott oldani. Hudson és Alayna véleményem szerint elképesztő párost alkotnak, bármilyen viharosan is kezdődött a kapcsolatuk, tökéletesen kiegészítik egymást minden  téren.
A kötet másik fénypontjai számomra Chandler és Mira, a két Pierce sarj. Mindketten nagyszerű testvérek, minden egyes megszólalásukkal feldobták a regényt, nagyon kellettek ők a történetbe. Bár Chandler kevesebbet szerepelt, ezt mind kárpótolja az írónő azzal, hogy ő is megkapta a saját történetét. Remélem, ezt is minél hamarabb olvashatjuk itthon is.
A Fixed on You – Megtalállak még nyitókötet, rendesen megismerhetjük a két fő karaktert és a mellékszereplőket is, akik közt akadtak nem kicsit irritálóak is, ezt lentebb kicsit részletesebben is kifejtem, de mint említettem ezen kívül is teljesen megéri elolvasni és esélyt adni ennek a sorozatnak. Természetesen csak akkor, ha már elmúltál 18 éves, hiszen, hogyis mondjam… vannak benne részletes leírások is, amelyek miatt kell az a korhatár. ;)
Az írónő a történetet Alayna szemszögéből vezeti végig, és meg kell mondjam, nagyon jól. Élvezhető volt az egész, biztos, hogy folytatom. Nagyon olvastatja magát, nem is veszed észre, már csak azt, hogy alig van hátra pár oldal. Én is egy nap alatt a végére értem, letehetetlen volt. Nem zárult olyan tipikusan „tövig lerágom a körmöm a várakozástól” függővéggel, de azért kíváncsivá tesz, és nem is akarod abbahagyni. Hiszen, ki ne akarna még többet Hudson Pierce-ből? ;)

RÖVID ÖSSZEGZÉS
Borító: Illik a könyvhöz, sejteti, hogy pikánsabb témát is érinteni fog.
Kedvenc karakter(ek): Alayna, Hudson, Chandler, Mira, Liesl
Nem szimpatikus karakter(ek): Igen,  itt is kell a többes szám… Az egyik, akit egy péklapáttal jól arcon lehetne csapni az nem más, mint Sophia. A másik pedig Celia. Ebben a regényben még nem tesz semmi olyat, ami kicsapja a biztosítékot, de nekem már itt is eléggé unszimpatikus volt. Lesznek itt még bajok…
Értékelés: 5/5 A fent említett két nőszemély nem befolyásolja az értékelést, hiszen ettől függetlenül hatalmas kedvencemmé vált a sorozat.
Ajánlom? Hát persze! Szigorúan 18 éven felül, mivel rengeteg erotikus tartalom olvasható benne, és nem éppen mondhatóak visszafogottnak.

És, csak hogy meghozzam a kedveteket a Fixed on You – Megtalállak még elolvasásához itt van néhány kedvcsináló idézet:

" - Arra próbál rájönni, eldobnám-e a telefonszámát?
Fölnevetett.

- Talán.

- Nem dobnám el a számát, mert el se fogadnám. "


" Sokkal különlegesebb vagy, mint hinnéd. "


" - Mondd csak, Alayna - mit láttál meg először a fiamban:a pénzét vagy a nevét?
Most már nem csupán dühös voltam. Forrt bennem a méreg, de uralkodtam magamon. Belekaroltam Hudsonba, és válaszoltam:

- Egyiket sem. Azért vonzódtam hozzá, mert szexi. És azért maradtam vele, mert olyan isteni az ágyban. "


" Ha úgy érzed, hogy elhagyott az erőd, velem beszélj elsőként. "

Megjegyzések