💻📚 SZÍVMELENGETŐ KARÁCSONYI TÖRTÉNET A PASSIONFLIXEN 💻📚 + 📖 SARAH J. MAAS BELEOLVASÓK 📖

Jill Shalvis lett az a szerencsés, akinek a regénye megelevenedik, ugyanis filmet készítettek a The Trouble With Mistletoe című alkotásából, amelynek eredményét néhány napon belül, egészen pontosan december 15-től meg is tekinthetünk. A plakátot már meg is osztották, amely felfedi a két főszereplőt alakító színészt is:

 

Röviden a könyvről:
Az egész történet karácsony környékén játszódik, de ez már csak a plakát megnézése után is elég egyértelmű (ami szerintem szépre és nagyon hangulatosra sikeredett).Főhősnőnk Willa Davis, akinek sikerült elérni a nagy álmát, saját kisállat-kereskedést működtet. Ám egyszer egy férfi ellátogat az üzletébe. Willa egyből felismeri őt, hiszen mély nyomot hagyott benne (az, hogy ez pozitív, vagy negatív, kiderül a könyvből/filmből 😉 ). Keane Wintersnél pont ellenkező a helyzet, ugyanis egyáltalán nem ismerős neki a nő. Viszont egyértelműen vonzódnak egymáshoz. De valami még sincs rendben…

A The Trouble With Mistletoe-t csak a PassionFlix oldalán lehet megnézni, és elő is kell fizetni rá (5.99 dollár egy hónap ~ 1500 Ft/hónap).

SARAH J. MAAS BELEOLVASÓK

A napokban a Könyvmolyképző webshopjára felkerültek a hamarosan megjelenő Sarah J. Maas regények beleolvasói:
Köd és harag udvara: ITT
Viharok birodalma: ITT

 

Mindkét könyv pontosan egy hét múlva (el sem hiszem, hogy már csak ennyi van hátra), december 15-én fog megjelenni.

Megjegyzések