📚 🎥 SYLVIA DAY REGÉNYEI IS FILMMÉ ALAKULTAK 📚 🎥

A PassionFlix idén rengeteg könyvből készített filmet, ezek között volt Colleen Hoover Confess – Vallomás című alkotása, Rachel Van Dyken The Matchmaker’s Playbook-ja, Jill Shalvis second chance története a The Trouble With Mistletoe (és még sok más), és Sylvia Day alkotásai sem maradhattak ki, az Átverve & Átölelve 1-2 is megkapta a filmváltozatát, amely novembertől már megtekinthető a Passionflixen és Amazonon (elő kell fizetni, illetve meg kell vásárolni).
A forgatásról számos kép készült, ezeket gyűjtöttem nektek össze ebben a bejegyzésben, de mielőtt ebbe belemerülnénk, egy pár szó a könyvről:

Mind a két regény megjelent Magyarországon is, először külön-külön, aztán a két történet egyben.

Végleges borító:

 

A könyv fülszövege:

Soha ​ne keverd az üzletet az élvezettel! Soha ne vigyél politikát a hálószobába! Mindkét hibát elkövettem, mikor Jackson Rutledge szeretője lettem. Nem mondhatom, hogy nem figyelmeztettek…
Két évvel később újra felbukkant. Megakadályozott egy üzletet, amelynek megkötéséért keményen dolgoztam. Csakhogy Lei Yeung, New York egyik legbriliánsabb üzletasszonya oldalán megtanultam egyet s mást, amióta Jax kisétált az életemből. Már nem ugyanaz a lány voltam, akit egykor ismert, ő viszont mit sem változott. Az első találkozásunkkal ellentétben ezúttal pontosan tudtam, kivel van dolgom… és hogy milyen függőséget okozhat az érintése.
Jax számára csupán játék volt a csillogás, a szex és a kiváltságok, de időközben én is megtanultam a játékszabályokat. A könyörtelen üzleti világban a mindent felülíró, legfontosabb tanács: tartsd magadhoz közel az ellenséged, de még közelebb a volt szeretőd…
Sylvia Day a New York Times bestsellerlistájának többszörös első helyezettje, nemzetközileg jegyzett bestsellerszerző. Több mint húsz díjnyertes regénye jelent meg negyvennél is több országban. Huszonegy országban vezette az eladási listákat, művei nyomtatott kiadásaiból több tízmillió példányt adtak el. Crossfire sorozatának filmjogait megvásárolta a Lionsgate, a Goodreads honlap közönségszavazásán pedig a legjobb szerzőnek jelölték. Keresse fel honlapját, www.sylviaday.com, vagy kövesse a Facebook.com/AuthorSylviaDay oldalon és a Twitteren: @SylDay.

Először jöjjön a film plakátja:

 

Most pedig a forgatás alatt készült képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trailer:


A film megjelenése után a könyv(ek) új borítóval is megjelent(ek), íme a végeredmény:

 

 

 

Megjegyzések