🏒 OFF-CAMPUS RAJONGÓK FIGYELEM! 🏒 + 📚 TARA SIVEC ÚJ REGÉNYE 📚

Nagyon megszeretted Elle Kennedy regényeit és még többet akarsz olvasni az Off-Campus kötetek szereplőiről? Nos, jó hírem van, nem kell még egyhamar elbúcsúznunk tőlük.
Az írónő még nyár vége felé robbantotta a hírt: spin-off sorozat készül az Off-Campus-hoz. Instagramra töltött fel egy képet a négy könyvről, amelyekhez ezt fűzte: 

„Re-reading these now in preparation of the spinoff.” / „Újraolvasom őket, hogy felkészüljek a spin-offra.” 

 

Már itt is megemlített két nevet (Fitzy és Summer), ezzel elárulta, hogy elsőnek az ő történetüket írja meg. Ezt később Goodreadsen is megerősítette:

Olvasó: „Do you have planned write a 5th book about Fitzy and Summer?” / „Tervben van, hogy írsz egy ötödik könyvet, amely Fitzy és Summer történetét meséli el?”
Elle Kennedy: Yes, Fitzy and Summer will be the first book in the spin-off series called Briar Hockey.” / „Igen, a spin-off sorozat (Briar Hockey nevet viseli) első kötetében Fitzy és Summer lesz főszerepben.”

És, hogy mikor fog megjelenni? Ezt már többször is megerősítették:

Olvasó: „When will you release the spin-off of the Off-Campus series?” / „Mikor fog megjelenni az Off-Campushoz tartozó spin-off sorozat?”
Elle Kennedy: „The first book will be out sometime this winter. :)” / „Az első rész várhatóan valamikor ezen a télen fog megjelenni.”

Olvasó: „Do you know when your spin off for the Briar Hockey boys will be out?” / „Meg tudod mondani, hogy mikor fog pontosan megjelenni a spin-off sorozat, a Briar Hockey?”
Elle Kennedy: „Nope! I hope to have the first book out this winter, but no exact date yet.” / „Nem! Bízom benne, hogy az első kötet még ezen a télen meg fog jelenni, de semmilyen pontos dátummal nem tudok szolgálni.”

A napokban az írónő Facebook rajongói csoportjában (Everything Elle Kennedy) is azt nyilatkozták, hogy valamikor ezen a télen biztosan érkezni fog.

Plusz infó a Briar Hockey-val kapcsolatban:

Olvasó: „You'll make a book about Hunter?” / „Hunter is kapni fog egy külön könyvet?”
Elle Kennedy: „Yes, I hope to include Hunter in the Briar Hockey Series. :)” / „Igen, szeretnék Hunter-ről is írni a Briar Hockey sorozatban.”

TARA SIVEC ÚJ REGÉNYE

Az írónő Instagramra töltött fel egy képet, amely a monitorját ábrázolja, Na, de nem is az a lényeg, hanem az, amit a kép alján láthatunk. Tara Sivec a legújabb könyvén dolgozik és mindössze egy hét alatt 44566 szót írt és még nincs vége.

Megjegyzések