BOOK A SLOTH CLUB - UNBOXING (SPOILER)

 

PLEASE SCROLL DOWN FOR ENGLISH

Sziasztok!
A Book a Sloth Club csapata néhány héttel ezelőtt rendezte meg a második Rep Search pályázatát, aminek én is az egyik nyertese lettem. Ebből következően májusban, júniusban és júliusban nálam is láthattok dobozbontogatásokkal egybekötött véleményezést az adott havi felnőtt dobozról, emellett rendszeresen képeket is találhattok majd az Instagram oldalamon (@fruzsi829). Ha még esetleg valaki nem tudná, hogy mi is ez: a Book a Sloth Club egy havonta megjelenő könyves meglepetésdoboz, amely minden hónapban egy adott téma köré épül fel. A doboz tartalmaz egy friss megjelenésű könyvet, valamint számos könyvhöz vagy olvasásához kapcsolható apróságot. A Book a Sloth Club kínálatában már négyféle doboz szerepel: magyar YA, angol YA, felnőtt és fandom. Az első három havi rendszerességgel rendelhető, a fandom doboz viszont ritkábban fog megjelenni, az első rendelése már lezárult, a dobozok várhatóan a jövő hét folyamán fognak megérkezni a tulajdonosaikhoz. Az első fandom doboz Sarah J. Maas köré épül.
Most pedig nézzük is, hogy mit tartalmazott az első felnőtt doboz:

A HÓNAP KÖNYVE – NAOMI ALDERMAN: A HATALOM
Először is, azt fontos tudni, hogy a felnőtt dobozok nem téma köré épülnek. A témák kihirdetésekor a BASC csapata a dobozban található könyv műfaját fogja megadni, ami ebben a hónapban a disztópia volt, az ehhez tartozó könyv pedig Naomi Alderman A hatalom című alkotása. A könyvet keménytáblás kiadásban kaptuk meg. Maga a regény a fülszövege alapján kifejezetten jónak és elgondolkodtatónak ígérkezik.

 

KÖNYVJELZŐ – 21. SZÁZAD KIADÓ
Naomi Alderman A hatalom című regénye a 21. század kiadó jóvoltából jelent meg hazánkban is, a dobozban pedig a kiadó által biztosított, a könyvhöz illő könyvjelzőt is találhatunk.

 

 

3 DARAB MÁGNESES KÖNYVJELZŐ – LUCKY
A könyvjelzők sorát folytatva a dobozban három darab übercuki mágneses könyvjelző is rejlik. Nagyon imádom az ilyen típusú könyvjelzőket, szóval elképesztően örültem neki, amikor megpillantottam őket. Legfőképpen a pandásnak. 

 

JEGYZETTÖMB – WILKO
Jegyzettömbből sosem elég, mindig jó, ha van az embernél egy. A Book a Sloth Club erről most is gondoskodott, így egy újabb szépséges kis füzettel is bővültünk. A dobozokban különböző design-nal ellátott füzetek vannak, én ezt a gyönyörű zöldes-kolibris változatot kaptam, amely belülről is ugyanolyan gyönyörű:

 

 

ZSEBTÜKÖR – FABLE AND BLACK
Először mikor megláttam, azt hittem, hogy kitűző lesz, de aztán megfordítottam, és kiderült, hogy ez bizony egy kis tükör. A tükör hátoldalán egy jól ismert könyves idézet látható – So many books, so little time –, ugyancsak szépséges kivitelezésben (imádom a rózsaszínt).

 

CADBURY KEKSZ – TÖBBFÉLE ÍZBEN
Egy kis csemege az olvasáshoz. :) Ezzel a keksszel még nem találkoztam, szóval kíváncsi leszek rá. Már a csomagoláson is nagyon ínycsiklandóan néz ki, szóval biztosan nem lesz hosszú életű.

 
  
PÁRNAHUZAT – 21. SZÁZAD KIADÓ
A 21. század Kiadótól egy újabb termékkel is találkozhatunk a dobozban, ez pedig egy párnahuzat, ami egyszerű, és pont ezért nagyszerű. Nincs túldekorálva, a fekete-fehér színkombináció mindenféle helyiséghez passzol, ez a betűtípus pedig egy nagy kedvencem, szóval nálam abszolút telitalálat.

 

KÖNYVLÁMPA – LIGHT IN THE BOX – AVAGY A REJTÉLYES BARNA DOBOZ
A doboz fénypontja – szó szerint. Én a doboz megérkezése után néhány nappal jutottam el odáig, hogy ki is nyissam, mivel nem tartózkodtam itthon, az albérletemben voltam, mert még pénteken is kellett egy ZH-t írnom. Már szerdától kezdve mindenhol azt láttam, hogy mennyire tetszik mindenkinek a felnőtt doboz, és, hogy teljesen el vannak ájulva a kis barna doboz tartalmától. Én el nem tudtam képzelni, hogy mi is lehet benne, így egészen péntek délutánig furdalt a kíváncsiság.
Viszont arra, ami benne volt, egyáltalán nem számítottam, még nem is láttam ilyet. A kis barna doboz egy könyvlámpát rejtett magában, aminek szó szerint kis könyv alakja van, és ha kinyitod mindig más színben pompázik. Egy szóval szeretném jellemezni ezt a tárgyat: ZS E N I Á L I S.

 

 

HORGOLT LAJHÁR – NAGYNÉ PETRENKÓ LEA
Újabb cukiság. ♥ A mágneses könyvjelzőknél elkezdett cukiságfaktort fokozza egy horgolt kis lajhár. Szerintem elképesztő lett, gratulálok a készítőnek! :)

 

A DOBOZ TARTALMA KÁRTYA
Ahogy a dobozt kinyitjuk, rögtön szembetaláljuk magunkat egy olyan kis kártyával, ami a teljes doboz tartalmát leírja a készítők neveit feltüntetve. Ezek a Book a Sloth Clubnál hónapról hónapra egyre szebbek lesznek, a „Disztópiás” különösen tetszik, egyszerű, letisztult, mégis különleges.

 

 

A DOBOZ
Mivel ez az első ilyen jellegű bejegyzésem, ezért egy kicsit szeretnék írni a doboz külsejéről is. Őszintén, nekem az eredeti logó is nagyon tetszett, aranyos volt a lajháros logó, a felnyitós megoldás is jó volt, viszont ez az új teljesen elvarázsolt (anyukámat szintén, amikor először meglátta). Imádom az új logót és a fiókos megoldást is. ♥

Mindent egybevéve: nekem ez volt a legeslegelső ilyen dobozom, és abszolút elnyerte a tetszésemet. A könyv nagyszerűnek ígérkezik, a többi kis apróság pedig abszolút hasznos, cuki és egyedi. Ha szeretnétek rendelni egy könyves meglepetésdobozt, akkor őszintén tudom nektek ajánlani a Book a Sloth Club-ot.

köszönöm szépen a book a sloth club csapatának, hogy elküldték nekem ezt a dobozt! ♥

 

JÚNIUSI TÉMÁK
júniusi magyar doboz (ya)
Műfaj: Fantasy
Téma: Álomvilágok
Vásárlási időszak: Május 12. (10 órától) – Május 31.
Kiszállítási időszak: Június 12-től
júniusi angol doboz (ya)
Műfaj: Fantasy
Téma: Reckless Royals
Vásárlási időszak: Május 12. (10 órától) – Május 31.
Kiszállítási időszak: Június 12-től
júniusi magyar doboz (felnőtt)
Műfaj: Misztikus horror (Könyvhétre megjelenő kötet)
Vásárlási időszak: Május 12. (10 órától) – Május 31.
Kiszállítási időszak: Június 12-től

A BOOK A SLOTH CLUB ELÉRHETŐSÉGEI
E-mail: info@bookasloth.club
Ha szeretnétek, csatlakozzatok a Book a Sloth Club facebookos csoportjához (BOOK A SLOTH CLUB – Általános csevegés), ahol bármilyen kérdésetekre hamar választ kaphattok, és gyakran még egy doboz vagy valamiféle extra nyerésére is lehetőségetek van.

UNBOXING IN ENGLISH
Hello everyone!
A few weeks ago I became a rep for Book a Sloth Club, so you will see pictures about their boxes on my Instagram feed (@fruzsi829) and every month from May to July you can read an unboxing post on my blog. If you are not familiar with Book a Sloth Club: it is a bookish monthly subscription box company based in Hunagry. In every month, it will send you a newly released that fit a theme with other bookish goodies. You can choose from four different boxes: YA – Hungarian (the book is in Hungarian), YA – English (the book is in English), Adult (the book does not fit into the YA genre) and Fandom. You can buy the YA – Hungarian, YA – English and Adult boxes in every month, the Fandom boxes are exceptions, there will be more time in between two boxes. The first Fandom’s theme is Sarah J. Maas and they will send them out next week.
Now it is time to see what was in the first Adult box:

THE BOOK FOR THE MONTH – THE POWER BY NAOMI ALDERMAN
It is neccessary for you to know that the Adult boxes are a little different. At the beginning of every month Book a Sloth Club reveals the next month’s themes, but the Adult boxes does not fit a theme, they will always reveal the genre of the book. The bookish goodies do not neccessarily fit the genre of the novel. Back to the May box, the genre of this month was Dystopia and the book for the month was a hardback copy of The Power by Naomi Alderman. It sounds really interesting and promising.

 

BOOKMARK – 21. SZÁZAD KIADÓ
21. Század Kiadó is a book publisher company in Hungary, and they published The Power by Naomi Alderman. In the box we can find a bookmark from the publisher which matches the book. 

 

 

MAGNETIC BOOKMARKS (3 PIECES) – LUCKY
More bookmarks. ♥ More exactly, three uber cute magnetic bookmarks. I love these, so I was absolutely happy when I saw them. My favourtie is the one with a panda on it.

 

NOTEPAD – WILKO
You can never have enough notepads. In the boxes, we can find different notepads, I got that beautiful greenish with hummingbirds on it:

 

 

POCKET MIRROR – FABLE AND BLACK
When I first saw it, I thought that it was a button. But then I turned it around and that was when I saw that it was a mirror actually. It has a really famous bookish quote – So many books, so little time – and a really beautiful design on it (I love pink, so it was a plus point). 

 

CADBURY COOKIES
I have never heard about that cookie, so it was absolutely new for me. It looks sooo tasty so I am sure that it will not last long.

 

PILLOW CASE – 21. SZÁZAD KIADÓ
I love bookish pillow cases so I was super happy when I saw that there was a pillow case in the box, too. It has a bookish quote on it – With every book, a new adventure begins – with a nice design, I adore this font. It is simple, but gorgeous.

 

BOOK LAMP – LIGHT IN THE BOX – A.K.A THE MISTERIOUS BOX
The highlight of the box, th ebest bookish thing I have ever seen. ♥ I opened my box a few days after receiving it, because I was not at home, I was staying in my flat because of the university, I had to write some more endterms during the week. From Wednesday (that was the day when everybody received the boxes) I read a lot of posts about how good and fantastic this box was and that they loved what was in the little brown box. I could not figure out what was in it, I could not thing about anything and I was soooooo curious.
And finally, on Friday after arriving home and I finally found out what was in that little mysterious box. OMG! It was a little book and when you opened it it was a little lamp at the same time. I am absolutely mesmerized. It is G E N I O U S.

 

 

CROCHET SLOTH – LEA NAGYNÉ PETRENKÓ
Another cutie. ♥ After the cute little magnetic bookmarks there was an adorable crochet sloth. I really do think that it is awesome, so congratulation to Lea, who made these little ones.

 

SPOLIER CARD
And last, but not least, let me talk a little bit about the card that explains us what we can find in the boxes. Book a Sloth Club’s cards become more and more beautiful, I really like this one, it is simple, but mysterious at the same time, perfect for a box with a dystopian book in it.

 

 

THE BOX
It is my very first unboxing post, so let me talk about the box itself. I really liked the first version of it, the logo was cute too, but this new one is my absolute favourite (and my mother’s too, she adores it). The logo is adorable, and I love that it looks like a drawer.

Taking everything into account: it was my first bookish subscription box, and I am so satisfied with it. The book sounds really good, and the bookish goodies are useful and unique. If you want to try out one of these boxes, I highly and honestly recommend Book a Sloth Club, I am sure that you will love it.

thank you so much book a sloth club for sending me this box! ♥

 

CONTACT BOOK A SLOTH CLUB
E-mail: info@bookasloth.club
Moreover, there is a Facebook group (BOOK A SLOTH CLUB – Általános csevegés), where you can get answers for your questions and furthermore, there are several possibilities to win boxes or some extras.

Megjegyzések