A TÖRTÉNET FOLYTATÓDIK - FOUND IN YOU - SEHOL SE TALÁLLAK



 KÖNYVPROFIL
Megjelenés éve: 2015
Eredeti megjelenés ideje: 2013
Sorozat: Fixed
A sorozat kötetei: Fixed on You  -Megtalállak még
Found in You – Sehol se talállak
Forever with You – Rád találtam
Hudson
Kiadó: Libri
Fordító: Horváth M. Zsanett
Oldalak száma: 372
Címkék: romantikus, regény, erotikus, felnőtt tartalom
Fülszöveg: Alayna ​Withers sötét titkot őriz: megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Titokban szemmel tartja, megszerzi a híváslistáját, kilesi az e-mailjeit. Hudson Pierce multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog. Kettőjük kapcsolatát a szenvedély és a testiség hatja át, de Alayna többre vágyik. Szerelmet, bizalmat, megbecsülést akar. Hudson azonban próbára teszi a türelmét, és amikor a lány úgy határoz, hogy megkörnyékezi az egyetlen nőt, aki látszólag mindenkinél jobban ismeri Hudson múltját, sötét, vad és veszélyes területre téved. És a tét immár nem csak Hudson szerelme…

 

Laurelin Paige megint megcsinálta! Ez a sorozat nagyon jó! Hatalmas kedvencem lett.
Úgy látszik, hogy Hudson és Alayna kapcsolata megszilárdul és stabilabb lesz, ám ez nem tart sokáig, hiszen akadályként eléjük kerül számos nehézség is. Féltékenység és vádaskodás. Ezeket kell legyőzni együttes erővel és ez nem megy bizalom, őszinteség és nyíltság nélkül. Ezt a két fő karakter is hamar belátja és elkezdenek még jobban megnyílni egymásnak. De ez sem megy akadálymentesen, hiszen a múlt mindig kísért és mindig jelen lesz. Ez rágalmazásokat, néha veszekedéseket okoz kettejük között, amire szerencsére megtalálják a megoldásokat. Aztán pedig bejön a titkolózás, ami végett egy hatalmas balhé alakul ki a kötet vége felé, mindez alaptalanul. Ugyanitt pedig egy hatalmas titokról hull le a lepel, ami úgy látszik, hogy mindenkit rendesen megráz és más fényben is látják a világot.
Alayna és Hudson még mindig egy remek páros, az egyik legjobb. Tökéletesek együtt, tökéletesek egymásnak. Maga a cselekmény egyszer sem laposodik el, mindig van benne valami kis csavar, fenntartja a figyelmet, nagyon olvastatja magát. Az már csak egy plusz, hogy Hudson franciául is elkezd beszélni és ez engem teljesen elvarázsolt (4 éve tanulok franciát, egyszerűen imádom), noha nem volt minden mondta teljesen hibátlan, de szerencsére ez következő részben elkezd javulni (például mon chérie helyett ma chérie kell). És pont ezért ajánlom ehhez a könyvhöz ezt a dalt:


Ami a lezárást illeti, az írónő most is remekül megoldotta úgy, hogy nem egy brutális függővéggel ért véget, de mégis nagyon akarod a következő részt. Egyszerűen zseniális az egész.
Ez a sorozat egyre jobb és jobb, izgalmasabbnál izgalmasabb, szenvedélyesebbnél szenvedélyesebb és romantikusnál romantikusabb lesz.

RÖVID ÖSSZEFOGLALÁS
Borító: Az előzőhez hasonlóan ez is tökéletes a sorozathoz.
Kedvenc karakter(ek): Alayna, Hudson, Liesl, Mira
Nem szimpatikus karakter(ek): Még mindig és szerintem ez így is marad a legvégéig, a két legunszimpatikusabb karakter… dobpergés… Celia és Sophia. Ki más? A végén pedig csak megtetőzték mindezt, nem tudom, lehet e még ezt tovább fokozni.
Értékelés: A legkedvencebbek közé tartozik nálam ez a sorozat 5/5-nél nem is adok kevesebbet. Nem is nagyon lehet, nagyszerű volt. *.*
Ajánlom? Ajánlom, ajánlom, ehhez kétség sem férhet, viszont az előző részhez hasonlóan, ezt is leginkább 18 éven felül ajánlom, mert az esetek döntő többségében az erotikus tartalmak részletesen be vannak mutatva.
És, hogy meghozzam a kedveteket az olvasáshoz, itt van néhány idézet a Sehol se talállak-ból: 

Imádtam a könyveket – nemcsak a történeteket, hanem az érzést is, amikor kézbe vettem őket, a sima lapok érintését, az összegyűjtött szavakat.

Te vagy a legjobb, ami valaha történt velem.

- Nélküled elvesznék. Találj rám, Hudson.
- Már rád találtam.

Önző dolog mást okolni a hibáinkért. Felelősséget kell vállalnunk a tetteinkért.

Nincs semmi baj. Csak minden rémesnek tűnik, amikor nem vagyok veled.

Megjegyzések