HETI MINIMAGAZIN #20

 
 
Új megjelenésekkel kapcsolatos hírekben gazdag volt ez a hét, de emellett számos regény alapján készült filmről kaptunk friss információkat, jelenetfotókat, és egy előzetest is. Ezekről bővebben olvashattok a minimagazin 20. számában.
Jó böngészést és kellemes hetet kívánok nektek! :) 
 
A HÉT LEGOLVASOTTABBJAI
1. Dan Brown: Origin - Eredet
2. Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury - Köd és harag udvara
3. Sarah J. Maas: Empire of Storms - Viharok birodalma
4. Böszörményi Gyula: Nász és téboly
5. Leiner Laura: Ég veled
6. André Aciman: Call Me by Your Name - Szólíts a neveden
7. Colleen Hoover: It Ends With Us - Velünk véget ér
8. Aurora Rose Reynolds: Until Trevor - Trevor előtt
9. Erin Watt: Paper Princess - Papír hercegnő
10. Rebecca Yarros: Full Measures -  Tiéd vagyok
 
ÚJ KÉPEK A THE MATCHMAKER’S PLAYBOOKBÓL + ÚJ ELŐZETES
Másfél hét múlva esedékes Rachel Van Dyken The Matchmaker’s Playbook című regénye alapján készült filmnek a premierje, a készítők pedig bőségesen ellátnak minket jelenetképekkel, sőt, most egy új, bővített előzetest is kaptunk.
Új előzetes: 


Képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PASSIONFLIX DVDK
A Passionflix rengeteg könyvet filmesít meg, már elkészült többek között a The Matchmaker’s Playbook, a Hollywood Dirt (Hollywoodi mocsok), a The Trouble with Mistletoe, és az Afterburn/Aftershock, de tervben van az Ez a férfi trilógia, a Royally Screwed, a Szükség trilógia, a Wicked és még sok-sok más, ezekről bővebben olvashattok a hivatalos weboldalukon: https://www.passionflix.com/
A Passionflix csapata néhány nappal ezelőtt a Facebook oldalukon tette fel azt a kérdést a követőiknek, hogy ha a filmjeikből készülne DVD változat, akkor azokat megvennék-e. A válaszok mind pozitívak voltak, úgyhogy lehet, hogy kezdhetünk reménykedni?

 

TÖKÉLETES KÉMIA MEGFILMESÍTVE
Hódítanak a könyvek, egyre több és több kapja meg a filmváltozatát is. A napokban Simone Elkeles a Facebook oldalán közölte, hogy elkezdte megírni a Tökéletes kémia forgatókönyvét, ami egy igazi kihívást jelent számára. Rengeteg jelentet kellett kihúznia, mivel ha mindent megtartana elmondása szerint öt órás lenne a film. Nézzük a dolog jó oldalát: már készül. 

ÉRKEZIK A SZERELEMRE CASTINGOLVA FOLYTATÁSA
Szirmay Ágnes Szappanopera című sorozatának első kötete hatalmas sikert aratott és elég jó értékeléseket is kapott. Az olvasók már izgatottan várják, hogy mikor is kerül sor a második rész megjelenésére, a Tilos az Á könyvek pedig a napokban ezzel kapcsolatban osztott meg szuper híreket, ugyanis hamarosan érkezik a folytatás, Titkok árnyékában címmel.

 

Emlékszel még, hogyan lett Viru és Dé az Ész és szerelem című szappanopera szereplője? És arra, hogy ez mekkora felfordulást okozott a barátságukban?
A folytatásban betekinthetsz a kulisszák mögé: vajon milyen lehet, amikor az ország legnépszerűbb sorozatában szerepelsz? Például néhány nap alatt fel kell nőnöd, hogy betartsd azokat az írott és íratlan szabályokat, amelyeknek addig a létezéséről sem tudtál. Az is világos, hogy színészként nem életed szerelmével csókolózol először. De azért azon te is biztos meglepődnél, ha az a csók mégsem a kamerák előtt, hanem a színfalak mögött csattanna el… Ám hamarosan kiderül, hogy Virunak bőven nem ez a furcsa csók volt a legbonyolultabb helyzet az életében…
„Egy nagy szerelemnek vagyunk a tanúi, vagy csak egy olyan fiú érkezett kedvenc sorozatunkba, aki minden virágra rárepül? Az bizonyos, hogy mi, nézők, mindkét történet folytatását izgalommal várjuk, azét is, amelyet a forgatókönyvírók írnak, és azét is, amelyet az élet…”

IDÉN ÉRKEZIK AZ OFF-CAMPUS UTOLSÓ RÉSZE
Egyszer minden jónak vége lesz, hamarosan itthon is elérkezünk az Off-Campus negyedik kötetének megjelenéséhez. Biztos vagyok benne, hogy sokan várjátok már (én is), és ez a The Score – A pont befejezése után nem is meglepő. De, hogy pontosan mikor is számíthatunk a The Goal megjelenésére?
A Könyvmolyképző válasza:

Ősszel érkezik a könyv.

/Forrás: moly.hu, Könyvmolyképző zóna/

SOHA, DE SOHA 3. MEGJELENÉSE
Colleen Hoover és Tarryn Fisher közös könyvsorozatának a befejező részét rengetegen várják. A Könyvmolyképző már bejelentette, hogy idén biztosan megjelenik, de hogy pontosan mikor, arról eddig még nem volt szó. Most azonban egy olvasói kérdésre ezt a választ adták:

Idén érkezik, várhatóan a Könyvfesztiválra :)

/Forrás: moly.hu, Könyvmolyképző zóna/

ELŐRENDELHETŐ A NAP NAP UTÁN FILMES BORÍTÓVAL
Március 22-től kezdve lesz megtekinthető a mozikban a Nap nap után alapján készült film, ennek alkalmából pedig a könyv is megkapta a filmborítós változatát. A könyvet a Maxim Kiadó webshopjából elő is rendelhetitek 30% kedvezménnyel (3299 Ft helyett 2310 Ft-ba kerül) , a regény várható megjelenése március 9-én esedékes ezzel a külsővel.

 

READY PLAYER ONE FILMES KIADÁS
Ernest Cline Ready Player One című regénye is megkapta a filmes változatát, a könyv várható megjelenése március 20-a. Már elő is tudjátok rendelni az Agrave könyvek webshopjából 35% kedvezménnyel (3980 Ft helyett 2587 Ft-ba kerül).

 

LEINER LAURA DEDIKÁLÓKÖRÚT
Leiner Laura a héten a májusi dedikálásaival kapcsolatban osztott meg egy bejegyzést, a pontos helyszíneket és minden egyéb információt ezen a linken megtalálhatjátok:

ÚJDONSÁG – MIA SHERIDAN: CALDER ÚTJA
Mia Sheridan A szerelem csillagjegyében című könyvsorozatának ötödik része érkezik magyarul is. Pontos megjelenési információ még nincs, csak annyi van kiírva a molyos adatlapra, hogy 2018. 

 

ÚJDONSÁG – KARINA HALLE: NEM LENNÉK NÉLKÜLED
Érkezik a második magyar nyelvű Karina Halle könyv! A Nem lennék nélküled (eredeti cím: The Pact) várhatóan 2018. október 30-án fog megjelenni. A történet a férfi és nő közötti barátságot helyezi középpontba, ugyanis a főszereplők már évek óta legjobb barátok, azonban ez nem sokkal később megváltozik. 

 

***NEW ​YORK TIMES BESTSELLER***
„Felvillanyozó, vicces és perzselően romantikus” – Black Heart Reviews
„Magával ragadott az első pillanattól kezdve egészen a végéig! Imádtam!” – Aestas Book Blog
Egy fogadalommal kezdődött minden…
Linden McGregor magas, életerős és veszedelmesen jóképű helikopterpilóta, skót akcentussal. Mellesleg évtizedek óta Stephanie Robson legjobb barátja.
Azonban néhány kapcsolatot nem lehet beskatulyázni, kategorizálni, címkét adni neki.
A húszas éveikben mindketten sokat randiztak San Franciscóban, és amikor már kezdtek besokallni, kitaláltak egy egyezséget: ha harmincéves korukra nem élnek komoly kapcsolatban, összeházasodnak.
Eleinte jó mókának tűnt az egyezség, de ahogy teltek az évek, és a szeretők száma csak növekedett, úgy az alku kezdett egyre inkább valósnak tűnni.
Szex kell. A barátságukra komoly megpróbáltatás vár. Érzelmi hullámvasút elindítva.
Az egyezség mindent megváltoztat.
Karina Halle újabb romantikus könyve bebizonyítja, hogy a férfi-női barátságot csupán egy vékony hajszál választja el a szerelemtől.

ÚJDONSÁG – ERIN WATT: CRACKED KINGDOM
És elérkezett ez a nap is, ezen a héten jelent meg a Royal család ötödik – és egyben utolsó – kötete. A sorozat kedvelői már izgatottan várták ennek a regénynek a megjelenését, a negyedik rész vége után pedig ezen én nem is csodálkozom. Talán a Fallen Heir ért véget az összes közül a legnagyobb függővéggel.

 

These Royals will ruin you.


Ever since Hartley Wright met Easton Royal, her life hasn’t been the same. There are enemies behind every corner and dangers beyond each door. When tragedy strikes and steals her memories, she can’t trust anyone, not even the blue-eyed boy who promises her that everything will be all right.
Because while Hartley’s memory is full of gaps, her instincts tell her Easton is dangerous. She doesn’t know if he’s the snake in the garden or her chance at salvation. The chaos he brings wherever he goes is too much to handle, the intense feelings he evokes are too confusing to unravel.
Easton wants her to remember. Hartley thinks it’s better to forget.
She might be right.
Tragedy. Treachery. Trust. Hartley has to face the facts—in this world, you can’t escape the Royals. Either you live by their rules or you die by them.

ÚJDONSÁG – CAMBRIA HEBERT: AVALANCHE
Cambria Hebert legújabb sorozatának nyitókötete, az Avalanche, várhatóan március 26-án fog megjelenni.

 

 
 
Don’t get caught in the surge.
Through a bullet hole in a wall, I watch a man bleed to death.
Those responsible think their crime died with the victim, until I identify them.
What’s a girl to do when she’s being hunted by murderers
witness protection can’t even stop?
Run.
My only refuge is a place I vowed to never go again.
When it’s do or die, an eight-year-old heartache suddenly seems trivial.
Besides, he won’t be there anyway.
But he is.
Turns out my old pain feels brand new the second his eyes meet mine.
I can’t leave. I can’t stay.
This snowy town that’s supposed to be my shelter
suddenly exposes me more than before.
With no one else to lean on, Liam becomes my lifeline.
Now we’re both running for our lives,
trying not to get swept away.

ÚJDONSÁG – KRISTEN CALLIHAN: IDOL
Kristen Callihan Idol című regényéről szinte csak jókat hallani, külföldön hatalmas sikert aratott, és most Magyarországon is hódítóútjára indul, ugyanis ebben az évben magyar nyelven is meg fog jelenni a kötet.

 

ÚJDONSÁG – MIA SHERIDAN: DANE’S STORM
Mia Sheridan A szerelem csillagjegyében című sorozata újabb résszel bővül, a regény papír alapú változata várhatóan szeptember 17-én fog megjelenni, a hangoskönyv viszont sokkal hamarabb, március 5-én.

 

A gripping, exquisitely romantic new standalone by New York Times bestselling author Mia Sheridan.
Dane was her first kiss and the only man she ever loved . . . until their marriage crashed and burned. Now Audra has built a quiet life for herself running a flower shop she's put her whole heart into. But Audra is left reeling when an unexpected circumstance brings Dane back into her world. He's still as breathtaking as he ever was, and he still affects her more than any man she's ever known. Yet learning to trust him again could be a matter of life and death . . .
When Dane offers to fly his ex-wife from California to Colorado to help correct a wrong, he never imagined the harrowing twist of fate awaiting them. When their plane goes down in the snowy mountain wilderness, Dane and Audra are stranded with no one to turn to but each other. Will their second crash end their lives—or save their souls?
THIS IS A STAND-ALONE SIGN OF LOVE NOVEL, INSPIRED BY CANCER. New Adult Contemporary Romance: Due to strong language and sexual content, this book is not intended for readers under the age of 18.

ÚJDONSÁG – MEGHAN QUINN: TWO WEDDING CRASHERS
Meghan Quinn Dating by Numbers című sorozatának második kötete, a Two Wedding Crashers várhatóan március 11-én fog megjelenni.

 

I ​don’t know what love is anymore.
Well, that’s not entirely true, but I’m going to tell you a little secret: I’ve lost the spark.
You know the kind of spark I’m talking about?
Where butterflies take flight in your stomach from two hands innocently colliding. Or catching your breath when you first meet someone attractive. Yeah, that spark.
Except I haven't felt that feeling in forever; there is nothing left inside of me.
Normally, this wouldn’t be a problem--but I’m a writer on a serious deadline, and my editor is breathing down my neck for a romantic, Nicholas Sparks type love story. No pressure, right?
That's how I find myself flying across the country to crash a wedding in the name of research, dress and heels stuffed into my small suitcase.
It should be the easiest book research ever. Drinking some free champagne, basking in the love of two strangers, and tapping into my romantic side. That will be a breeze. I'm a pro. I can handle this.
Until I mistakenly end up in the wrong hotel room, naked as the day I was born, with the sexiest human I have ever met staring me down, wondering what I'm doing taking a shower in his bathroom. I don't think calling it research will get me out of this pickle.
But it will make for one hell of a story….

EZEN A HÉTEN JELENTEK MEG
Brodi Ashton – Cynthia Hand – Jodi Meadows: Lady Jane (magyar nyelvű) – 2018. február 26.
E. K. Blair: Secret Lucidity – 2018. február 26.
Corinne Michaels: One Last Time – 2018. február 26.
Tara Sivec: At the Stroke of Midnight – 2018. február 27.
Ashley Poston: Heart of Iron – 2018. február 27.
Kendall Ryan: Baby Daddy – 2018. február 27.
J. Kenner: Start Me Up – 2018. február 27.
Marie Force: Fatal Chaos – 2018. február 27.
Gena Showalter: Everlife – 2018. február 27.
Toni Aleo: Whiskey Rebellion – 2018. február 27.
Lauren Rowe: Misadventures of a College Girl – 2018. február 27.
Linda Kage: Kissing the Boss – 2018. március 02.

 

 

 

JÖVŐHÉTEN ÉRKEZNEK
Aurora Rose Reynolds: Until Harmony – 2018. március 6.
Penny Reid: Marriage of Inconvenience – 2018. március 6.
Brigid Kemmerer: More Than We Can Tell – 2018. március 6.
Samantha Towle: Ruin – 2018. március 6.
CD Reiss: White Knight – 2018. március 6.
JA Huss & Jonathan McClain: Sin With Me – 2018. március 6.
Tahereh Mafi: Restore Me – 2018. március 6.
David Levithan: Nap nap után (filmes borítóval) – 2018. március 9.
Emy Dust & Abby Winter: Csapdába csalt szerelem – 2018. március 10.

 

 

/Címlapkép forrása: loveaffairwithfiction/ 

Megjegyzések