Új információk!

SARAH J. MAAS - A COURT OF WINGS AND RUIN
A Bloomsbury Publishing a mai nap folyamán megosztott a már elkészült ACOWAR-ról és a sorozatba tartozó regényekről egy képet (UK verziós borítókkal), így már teljes valójában csodálhatjuk az elkészült könyvet... képen keresztül. Nem baj, nemsokára eljön a megjelenésének az ideje! :)

Kép: Bloomsbury Publishing

SARAH J. MAAS - CHAOL REGÉNYE
Sarah J. Maas ma posztolt egy képet az Instagram fiókjára, amiből kiderült, hogy holnap lehull a lepel az Üvegtrón széria hatodik regényének címéről. Kíváncsian várjuk! ;)

SPIN-OFF SOROZAT ÉRKEZIK A LUXEN-HEZ
A Luxen című sorozat utolsó kötetének elolvasása után sokan nem akarták még, hogy befejeződjön Jennifer L. Armentrout egyik legismertebb és egyben legsikeresebb kötete. A rajongóknak nagy szerencséjük volt, hiszen megérkezett a Luxen tükörregénye, a Feledés, amely Daemon szemszögén át vezeti végig a sorozatot. Aztán megjelent az Obsession, vagyis Függőség, amely a már előtő kötetekből megismert arum, Hunter történetét meséli el. És itt még nincs vége! Az írónő bejelentette, hogy egy trilógia (*.*) érkezik, amelynek egyik központi karaktere a felejthetetlen Luc lesz. Ki ne emlékezne rá? Nekem hatalmas kedvencem lett, nagyon tetszett az összes megnyilvánulása. Csak, hogy megemlítsek párat:

" - Hogy vagy? - kérdeztem tőle halkan.
Vállat vont.
- Hát tudod, elvagyok, mint a befőtt.
Csodálkozva néztem rá. Daemon fuldokló hangot hallatott.
- Ez most komolyan a te szádon jött ki?
- Persze, hát laza vagyok, majd' szétesek. "

" - Neked meg mi a fene dolgod van itt, Luc?
A srác újra elmosolyodott.
- Nyugika, Daemon, csak lazán, mint aki majd' szétesik. "

" - Úgy értem, én húztalak ki benneteket a szarból, nagyon szeretnék egy köszönetet érte. Meg is ölelhetnél. Valahogy most vágyom az ilyesmikre.  "

Tehát még közel sem ért véget ez a sorozat. 2018-ban, Amerikában jelenik meg az első része a Luc történetét feldolgozó trilógiának.
Ha még nem olvastátok JLA regényeit, mindenképpen ajánlom őket. Rendkívül szórakoztatóak.

+ MÁR CSAK 23 NAP ÉS ÉRKEZIK AZ EGYSZER!! :) ♥

Megjegyzések