R. S. Grey: Scoring Wilder - Testcsel



FÜLSZÖVEG:
Kinsley először csak a hecc kedvéért akarja elcsábítani Wildert, az edzőjét, de hamarosan rá kell jönnie, hogy nem babra megy a játék.
Az olimpiai válogatóra készülő, tizenkilenc éves Kinsley Bryantnek úgy hiányzik Liam Wilder, mint púp a hátára, hiszen fontos lenne, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a felkészülésről. Az Amerika kedvenc rosszfiújaként számon tartott Liam profi futballista, és minden megvan benne ahhoz, hogy a lányok szó nélkül ledobják magukról a textilt.
*Észbontóan jóképű – kipipálva.
*Olyan hátsó, amellyel képes összeroppantani egy parmezán sajtot (méghozzá a drágábbik fajtát) – kipipálva.
*Annyi magabiztosság, amennyivel képes lenne kiiktatni a Föld gravitációs vonzását – duplán kipipálva.
Ráadásul Kinsleynek szigorúan tilos Liamhez közelednie, aki maga a tiltott gyümölcs. Az edzője ezt világosan értésére adta. („Próbáljatok csak meg közel kerülni Wilderhez a focipályán kívül, és olyan gyorsan repültök a csapatból, hogy időtök sem lesz megszámolni a tetoválásait!”) De Kinsley számára ettől csak még vonzóbbá válik a fiú. Sőt, mivel már számba vette a látható helyeken lévő tetoválásokat, nem végez félmunkát, ha már belefogott. A saját szabályai szerint próbál közelebb kerülni Liamhez, aki elhatározza, hogy megismerteti a lánnyal a „csapatszellem” egy teljesen más értelmezését.

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából a magyar olvasók is megismerkedhettek R. S. Grey nevével, ugyanis végre idén nyáron nálunk is megjelent a külföldön igen népszerű írónő egyik legismertebb regénye, a Scoring Wilder, ami itthon a Testcsel címet kapta. Az utolsó fejezet végeztével nálam hat csillagos kedvenc lett, remélem, hogy a többi regényét is minél hamarabb magyar nyelven is olvashatjuk.
Női főszereplőnk, aki nem más Kinsley Bryant a foci terén sikert sikerre halmoz, viszont ez nem éppen mondható el róla a férfiakkal kapcsolatban, hiszen mind a két volt barátja valamilyen módon megcsalta, így egy ideig biztos benne, hogy nem akar pasizni. Ám tervét gyorsan keresztbe húzza az ULA-ba érkező segédedző, aki nem más, mint Liam Wilder. Egy ideig ő fogja edzeni a lányok csapatát, így Kinsley számára Liam teljes mértében tiltólistássá válik, szigorúan tilos bármilyen kapcsolatot kialakítani vele. Az viszont nyilvánvaló, hogy ez nemigen lehetséges. A két fiatal között csak úgy szikrázik a levegő, rendesen jelen van köztük a kémia. Vajon lehetséges lesz ez a kapcsolat? Ha elolvassátok kiderül. ;)
Tehát a cselekményről a rövid véleményem: egyszerűen nagyszerű!
Az írónő nagyon jó írói képességgel van megáldva, nagy kedvencem lett. Ezt már csak tetőzi az, hogy a karakterei zseniálisak. Kinsley egy igazán kitartó főhősnő, Liam bárcsak létezne (:D ♥) , együtt annyira jó párost alkottak csakúgy, mint Becca és Penn.
Ha megfogadtok egy jó tanácsot: semmilyen közlekedési eszközön ne olvassátok! A könyv tele van jobbnál jobb humoros pillanattal és felszólalással, amelyen garantáltan hangosan fel fogtok nevetni.
Nem is kérdés, hogy ajánlom-e. Még szép, hogy ajánlom! Mindenki nyugodtan kezdje el, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, ez a történet teljesen tökéletes lesz. Legfőképpen a romantika rajongóinak a figyelmét szeretném erre a könyvre felhívni, viszont én személy szerint a legjobban a 16 éven felülieknek ajánlanám, mert van benne erotikus tartalom azért bőven. Ha pedig betöltöttétek ezt az életkort, akkor nyugodtan nyissátok ki ezt a könyvet, garantálom, hogy jól fogtok szórakozni rajta.
Ez szerintem tipikusan az a könyv, amelyet akárhányszor olvasol újra mindig mosolyt fog csalni az arcodra. A 100-as zsepire itt maximum csak azért lesz szükségetek, hogy a nevetésből származó könnyeket törölgessétek. ;)

ÖSSZEGZÉS
Borító: Hát, végül is magához a történethez illik, bár az én tetszésemet annyira nem nyerte el.
Kedvenc karakter(ek): Kinsley, Liam, Becca, Penn és Liam anyukája
Kedvenc idézet(ek):
„– Na és velem mi a helyzet?
– Azt mondanám, hogy jobban szeretlek, mint a hagyományos M&M'set, de fel kell kötnöd a gatyád, ha le akarod győzni a mogyorósat.”

„Ő volt nekem a sarkcsillag.”

„Bárcsak tényleg a Harry Potterben lennénk! Akkor tuti, hogy bevetném ellene a Cruciót. Igen, pontosan, használnám az egyik főbenjáró átkot, lesz, ami lesz, Mágiaügyi Minisztérium!”

„Ismeretlen feladó: Holnap gyere korán edzésre!
Kinsley: Ki vagy?
Ismeretlen feladó: Liam.
Kinsley: Bizonyítsd be!
Liam: Hitte, hogy képes rá, így megtette.
Kinsley: Oké. Átmentél a teszten, cuki fiú.”
 
És még folytathatnám a felsorolást úgy mondjuk az egész könyvvel. :)
Értékelés: Ahogy már fentebb is említettem, hatalmas kedvencem lett, így egyértelmű, hogy jár neki az öt csillag.

Megjegyzések