TOP 5 SZERDA #22 - MAIA TERMÉKENYSÉGISTENNŐ TISZTELETÉRE

 

I’m back!
Hosszú-hosszú kihagyás után végre újra jövök Top 5 Szerdás bejegyzéssel – igaz, ismét egy kicsit megkésve. A ZH-k és a temérdek beadandók egy kicsit elleptek az elmúlt időszakban, ezért is nem tudtam hozni új posztot, de most már szépen lassan teljesítek mindent, és ismét én is érkezem a heti posztokkal.
Ebben a hónapban a magyar csapat saját témákat hozott, amiknek nagyon örültem. Mindegyik nagyon tetszik, a múlt hetit is pótolni fogom az összes többivel együtt. Szóval, a heti téma nem más, mint:

Május 16.: Maia termékenységistennő tiszteletére
– 5 kedvenc író, aki igencsak termékeny a munkájában,
VAGY
5 kedvenc író, aki nem túl termékeny a munkájában, viszont szeretnéd, hogy az legyen.

Ebben a bejegyzésben én az öt kedvenc írónőmet fogom bemutatni, akik igencsak termékenyek a munkájukban.

#5 Leiner Laura
Kezdjük is a listát a kedvenc magyar írónőmmel. Leiner Laurának minden évben jelenik meg minimum két könyve, amelyek eddigi tapasztalataim szerint egytől egyig nagyszerűek, szórakoztatóak és nagyon kedvelhetőek. A Szent Johanna Gimivel szeretette meg velem az olvasást az írónő, és ettől kezdve mindig izgatottan vártam/várom az új regényeit (csakúgy mint most az Ég veled folytatását).

 

#4 Samantha Young
Az egyik legérzelmesebb regényeket alkotó írónő. Igen sok könyve jelent már meg, például a Dublin Street sorozata angolul már több mint 10 kötettel rendelkezik. Samantha Young regényei azok, amelyek egyszerre képesek mosolyt az arcodra, könnyeket pedig a szemedbe csalni. Humorosak, de mégis érzelmesek, néhol komolyabb témákat is boncolgatóak. Egyszóval: tökéletesek.

 

#3 Jodi Ellen Malpas
Jesse Ward. ♥ Jake Sharp. ♥ Jack Joseph. ♥ Miller Hart. ♥ Jodi Ellen Malpas az erotikus-romantikus könyvek kiemelkedő alkotója, mindegyik könyvét imádom. Május 22-én fog megjelenni legújabb alkotása, a The Controversial Princess, amit már a borítóleleplezés óta rettentően várok. Úgy érzem, hamarosan új taggal fog bővülni a „Kedvencek” listája nálam. 

 

#2 Elle Kennedy
A jégkorongos-romantikus könyvek királynője. Elle Kennedy a garancia egy szuper romantikus regényre. Ha egy jót akarsz olvasni, az ő alkotásaiban tuti, hogy nem fogsz csalódni. Elle Kennedy egy ideje együttműködik Jen Frederickel, és Erin Watt néven jelentetik meg közös alkotásaikat. Amiket szintén imádok. Bár még csak a Royal család négy kötetét olvastam tőlük, de meg kell hagyni, hogy nagyon jól működik együtt a két írónő. Elképesztően jók a közös regényeik.

 

#1 Amo Jones
Engem a The Elite King’s Club című sorozatával megvett kilóra. Az egyik legeslegeslegeslegjobb döntés volt olvasás terén számomra, hogy belekezdtem ebbe, és megismerhettem ezt az izgalmas, néha kissé fura, függőséget okozó, instant-a-kedvenced-lesz sorozatot. Alig várom, hogy olvashassam a Tacet a Mortuist. ♥ (Mi volt az a befejezés? MI???? Ide a folytatással!!) Külön öröm, hogy az írónő bejelentette, még jó sok könyvvel fog bővülni a The Elite King’s Club (pontosan nem emlékszem hogy is volt: vagy 13 könyv lesz még, vagy összesen 13 könyv lesz a sorozatban; a lényeg: még jó sok), amit őszintén megmondva nem is bánok. Nagyon komplex az egész helyzet, amiben a főszereplők vannak, és minden egyes kötettel csak még több kérdés merül fel az olvasóban. Az egész történet egyszerűen lenyűgöző, rendkívül meglepő, egyszerűen nem lehet kiszámítani a következő lépést. És pont ezért is olyan nagyon jó. ♥ Bátran ajánlom a dark romance kedvelőknek (szigorúan 18 felett).

 

Ti kiket sorolnátok ebbe a két kategóriába?

Ne felejtsetek el benézni a többi Top 5 Szerdás bloggerhez sem, az ő bejegyzéseiket is minden héten EBBEN a molyos zónában fogjátok megtalálni.

Folytatás jövőhéten. Téma: Eltűnt gyermekek miatt

/Borítóképek forrása: Saját képek
Képek írónőkről: Goodreads, @leinerlauraofficial,
@jodi_ellen_malpas, @thatcrazykiwiauthor/

Megjegyzések