BOOK A SLOTH CLUB - AVAGY HAZÁNKBAN IS MEGJELENIK AZ ELSŐ KÖNYVES DOBOZ


Külföldi bloggereknél/vloggereknél rengeteg olyan havonta frissülő tartalmat lehet találni, amelyben egy dobozt mutatnak be, ami telis-tele van szuper könyves kincsekkel és természetesen egy könyv is jár hozzá. Ezeket hívják „subscription box”-oknak, amelyek más országokban igen nagy népszerűségnek örvendenek. Néhányszor már én is elgondolkoztam azon, hogy rendelhetnék egy ilyet, mert annyira jópofának tűnik az egész, de aztán, amikor megláttam, hogy a postaköltség majdnem a doboz árának a fele, le is mondtam róla, hiszen elég borsos összeg lett volna a végeredmény. Bíztam benne, hogy egyszer Magyarországon is lesz ilyen lehetőség és úgy látszik, hogy ebből lesz is valami. Néhány napja már többször is belefutottam abba a nagyszerű hírbe Molyon (itt és itt), hogy ezek most hazánkat is meg fogják hódítani, hiszen a Book a Sloth Club csapatának köszönhetően még idén a kezeink között tarthatunk mi is egy ilyen dobozt. Hurrá!!! :)
Na, de hogy pontosabban mi is ez? Hogyan is működik? Ezekre a kérdésekre a választ megtalálhatjátok ebben a posztban. Pluszban pár képet is mutatok, és néhány YouTube videót is belinkelek a bejegyzés végén, hogy még jobban átláthassátok és megismerhessétek ennek a szolgáltatásnak a kilétét.
Akkor vágjunk is bele!

Hogyan működik a Subsciption Box?
A Subsciption Box ugyanúgy működik, mint például az, amikor előfizetsz egy magazinra, csak itt – mint, ahogy azt már a nevéből is mindenki le tudja szűrni – egy dobozt fognak küldeni. Előre kifizeted az összeget (több hónap esetében ez általában olcsóbb szokott lenni) és a postás addig viszi neked minden hónapban, ameddig előfizettél rá. Természetesen ezt le is lehet mondani valamint meg is lehet hosszabbítani. Lehet venni egy dobozt is, de többre is be lehet fizetni, általában ez 3, 6 és 12 havi előfizetést szokott jelenteni.

Mit tartalmaz egy doboz?
Találhatsz benne egy könyvet (külföldön ez általában egy frissen megjelent regény szokott lenni) és ehhez a könyvhöz és témához kapcsolódó szuper kis dolgokat. Külföldön ezek általában gyertyák, könyvjelzők, ékszerek, bögrék, Funko Pop figurák, kitűzők stb. lehetnek, rengetegfélét láttam már, mind-mind különböző volt, minden dobozban 3-6 (vagy több) ilyen kis meglepetést találhatunk. Annak érdekében, hogy biztosan rájöjjünk, hogy mi is az a kis cucc általában egy kártyát is (kb. egy képeslap nagyságút képzeljetek el) szoktak mellékelni, amelynek az egyik oldalán egy jó kis kép szokott lenni, a másikon pedig pontosan leírják a termék nevét és forgalmazóját/alkotóját.
A könyv a legtöbb esetben egy young adult könyv, ami lehet romantikus, fantasy vagy egyszerre mindkettő; ehhez általában még szoktak adni egy az író/írónő által dedikált kártyát is.
Fontos még tudni, hogy ezeknek a dobozoknak minden hónapban más a témájuk, és e köré építkezik az egész, ez a téma meg fog jelenni a könyvben valamint a kis apróságokban is.

BOOK A SLOTH CLUB
Tehát, amint már fentebb is említettem a Book a Sloth Clubnak köszönhetjük, hogy Magyarországon is megjelenik a könyves doboz. Az elsőket várhatóan decemberben fogják kiküldeni, ezekért november közepéig lehet majd jelentkezni.
Sőt, ha előregisztráltok (ez nem kötelez titeket semmire sem, csak felmérik, hogy mekkora az érdeklődés, szerencsére úgy látszik, hogy sokan érdeklődnek iránta) akkor van esélyetek, hogy nyerjetek egy dobozt, ugyanis kettőt kisorsolnak az előregisztrálók között. Ha az előregisztrálók száma eléri a 300-at, akkor ez a szám 3-ra fog nőni. Ha pedig a Facebook oldalukon összegyűlik a 200 lájk, akkor azon a felületen is ki fognak sorsolni egyet. Tehát 4 doboz megnyerésére van esélyetek.
http://www.bookasloth.club/ A nyereményért október 6.-ig tudtok jelentkezni, a sorsolás az ezt követő napon lesz. Sok sikert mindenkinek!
Tovább információért látogassatok el 
valamint a Twitter oldalukra ( https://twitter.com/bookaslothclub ).
Én őszintén nagyon várom és nagyon izgatott és kíváncsi vagyok, remélem, hogy nagyon-nagyon nagy sikere lesz a Book a Sloth Club-nak.

Most pedig néhány képet láthattok, amelyek igen népszerű könyves dobozokat ábrázolnak:

FAIRYLOOT /KÉPEK FORRÁSA: WWW.FAIRYLOOT.COM/


FAIRYLOOT /KÉPEK FORRÁSA: WWW.FAIRYLOOT.COM/


OWLCRATE /KÉPEK FORRÁSA: WWW.OWLCRATE.COM/


OWLCRATE /KÉPEK FORRÁSA: WWW.OWLCRATE.COM/


UNICORN CRATE /KÉPEK FORRÁSA: WWW.THEUNICORNCRATE.COM/


UNICORN CRATE /KÉPEK FORRÁSA: WWW.THEUNICORNCRATE.COM/


Néhány YouTube videó, amit érdemes megnéznetek, ha érdekel titeket ez a könyves dolog:
https://www.youtube.com/watch?v=ARXJPDSKF58  Hailey in Bookland - OwlCrate unboxing 
https://www.youtube.com/watch?v=kL6wCjELcMw  gowithflick - FairyLoot unboxing
https://www.youtube.com/watch?v=RUpkGQWoECQ abookutopia - Bookish Box & Lit-Cube unboxing
https://www.youtube.com/watch?v=wNWqeFKC9Mg  a dash of ash - Illumicrate unboxing
Annyira jók ezek a dobozok!! :)
Nektek mi a véleményetek?

Megjegyzések