HA ŐK IS RENDELKEZNÉNEK INSTAGRAM PROFILLAL...


Egy régebbi bejegyzésben már foglalkoztam ezzel a témával (ezt IDE kattintva megtekinthetitek), viszont most újra előveszem, egy kicsit felfrissítem és ha tetszik nektek akkor folytatom is. Nos, akkor lássuk is a medvét! ;)
Belegondoltatok már, hogy milyen lenne az, ha az általunk kedvelt könyves karakterek uralmuk alá vennék az egyik legnépszerűbb képmegosztó oldalt, az Instagram-ot? Hogy nézne ki a profiljuk, milyen képeket töltenének fel? Az olvasók kreativitása határtalan, és több ilyen szereplőnek is alkottak egy képzeletbeli felhasználói fiókot és meg kell hogy mondjam, nagyszerű és egyben szórakoztató képek születtek belőle.
Ebben a bejegyzésben kezdetnek csak néhány „profilt” láthattok, képeket és a hozzájuk kapcsolódó hozzászólásokat még nem, ugyanis ti dönthetitek el, hogy melyik kapja meg először a saját bejegyzését, amelyben már mindent meg tudtok tekinteni, úgy mint a fenti linken. Ha van igény rá, akkor szívesen le is fordítom a kommenteket, ezt mindenféleképpen jelezzétek valamilyen formában felém.
Szóval, most pedig nézzük azokat a könyveket, amelyek közül első körben dönthettek.


STEPHANIE PERKINS - ANNA ÉS A FRANCIA CSÓK

 
STEPHANIE PERKINS - LOLA ÉS A SZOMSZÉD SRÁC

 
STEPHANIE PERKINS - ISLA ÉS A HEPIEND

 
RAINBOW ROWELL - FANGIRL


JENNY HAN - A FIÚKNAK, AKIKET VALAHA SZERETTEM


CASSANDRA CLARE - A VÉGZET EREKLYÉI SOROZAT


KIERA CASS - A PÁRVÁLASZTÓ SOROZAT


SARAH J. MAAS - A COURT OF MIST AND FURY


JENNIFER L. ARMENTROUT - LUXEN SOROZAT (BŐVÍTETT)


Ezek után pedig a döntés a ti kezetekben van. Melyikből szeretnétek először egy külön bejegyzést látni?

/Képek forrása: Tumblr/

Megjegyzések