FOLYTATÓDIK MAGYARUL IS A TÜSKÉK ÉS RÓZSÁK UDVARA

Sarah J. Maas második sorozata itthon is nagy sikert aratott, rengeteg olvasó kedvence lett. A Könyvmolyképző webáruházára már fel is került a folytatás, az ottani hírek szerint a kötet még idén ősszel meg fog jelenni. Na, ki várja már izgatottan?
Én már olvastam az A Court of Mist and Fury-t, nagyon-nagyon imádtam (Molyon is 99%-os értékelésen áll, szerintem ez elég sokat mond már magában is), szerintem nektek is tetszeni fog.
Most pedig mutatok nektek néhány információt a regényről. A magyar borítót még nem leplezték le, ezért az eredetit láthatjátok majd itt.

KÖNYVPROFIL
Eredeti cím: A Court of Mist and Fury
Eredeti megjelenésének éve: 2016
Magyar cím: Köd és harag udvara
Várható itthoni megjelenés: 2017. ősz
Fordító: Hetesy Szilvia
Kötéstípus: kartonált
Fülszöveg:
New York Times bestseller szerző
Én nem vagyok jó. Semmi vagyok és a lelkem, halhatatlan lelkem el van átkozva… Mintha a tüdőm is cserbenhagyott volna, de próbáltam levegőt venni, hogy ki tudjam mondani, hogy nem. Nem.
De nem kellett kimondanom, mert mögöttem akkorát dörgött, mintha két hegy ütközött volna egymásnak. Az emberek kiabáltak, hátráltak, néhányan eltűntek a hirtelen sötétségben. Megpördültem, mire az éjszakai sötét úgy úszott tova, akár a füst a szélben. Rhysandet pillantottam meg, aki a fekete zakója hajtókáját igazgatta.
– Szerbusz, drága Feyre! – dorombolta.
Miután Feyre kiszabadította szerelmét, Tamlint a gonosz tündérkirálynő karmai közül, már halhatatlanként, tündérmágiája birtokában tér vissza a Tavaszi udvarba. De nem feledheti sem a szörnyűségeket, melyek révén megmentette Tamlin népét, sem az alkut, amit Rhysanddel, a rettegett Éjszakai udvar főurával kötött.
Egyre jobban bevonódik Rhys ügyeibe és fellángoló érzelmei hálójába, ám háború közeleg: egy minden eddiginél hatalmasabb gonosz erő fenyeget azzal, hogy mindent elpusztít, amiért Feyre valaha küzdött.
Szembe kell néznie a múltjával, elfogadnia különleges adottságait és döntenie kell a sorsáról.
Oda kell adnia a szívét, hogy meggyógyítsa a kettéhasadt világot.
Sarah J. Maas New York Times bestseller szerző lélegzetelállító fantasy sorozatának második kötete.
A szerelemért még a halált is átverte.
A világ megmentésért maga lesz az élő fegyver.

 

 

Megjegyzések

  1. Jaaj,már alig várom. *.* Angolul már olvastam és imádtam, úgyhogy remélem jó lesz a fordítás is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is olvastam már, és nagy kedvencem 😊😍 Biztosan beszerzem magyarul is. Remélem én is, hogy jó lesz a fordítás.
      Még az Empire of Storms-ra leszek kíváncsi. 😊

      Törlés
    2. Nekem is nagy kedvenc lett, én a harmadik résznél is jobban szeretem, pedig az is ütős lett. Jaj, ne is mondd, arra is kíváncsi vagyok, bár a folytatása nélkül a falat fogom kaparni azon a függővégen... :D A pénztárcám szerintem már kevésbé örül ennek a sok új könyvmegjelenésnek. :D

      Törlés
    3. Ismerős helyzet 😀 Az én kívánságlistám is csak nő és nő 😀

      Törlés
    4. Én még nem olvastam az Empire of Stroms-ot, de az összes eddigi részt is nagyon szerettem, nagyon-nagyon kíváncsi vagyok erre is, de már megvárom a magyar fordítást, mert van esély rá, hogy még idén megjelenik. 😊

      Törlés

Megjegyzés küldése